Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DogMaster']Podniósł bym wątek ale nie wiem czy mi wolno :shake: bo nie wiem w końcu czy są szczeniaki :eviltong:

:roll:my też nadal nie wiemy :shake:

Posted

[quote name='zulugula']Jeśli są zaszczepione to proponuję pogadać z tą Panią z Częstochowy. Nie wiem jakiej mogą być wielkości. Ona szuka najwyżej do kolan suczki.

chyba nie są zaszczepione :shake:
dostały tylko surowice :roll:

mają ok. 4 tyg- Ona szuka 3-4 mies.

Posted

[quote name='clockwork']
chyba nie są zaszczepione :shake:
dostały tylko surowice :roll:

mają ok. 4 tyg- Ona szuka 3-4 mies.

:hmmmm: a po kiego :roll:SUROWICE skoro NIE BYŁO PARWO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...cóż za zapobiegliwość .....aha no i mają być szybciutko wydane :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: a po kiego :roll:SUROWICE skoro NIE BYŁO PARWO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...cóż za zapobiegliwość .....aha no i mają być szybciutko wydane :roll:

:roll::roll: działanie na zasadzie- ZAPŁAĆCIE to MY DAMY SUROWICE :diabloti:
cóż za rozrzutność.... nie ma parwo a surowice sie leją na prawo i lewo :diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
:roll::roll: działanie na zasadzie- ZAPŁAĆCIE to MY DAMY SUROWICE :diabloti:
cóż za rozrzutność.... nie ma parwo a surowice sie leją na prawo i lewo :diabloti::diabloti::eviltong:

:roll:...eeee...ten tego że zapytam :oops: a masz dyplom :eviltong::eviltong:....

Mam nadzieję , ze maluszki szybko pójdą do domku:cool1:

Posted

Ha... widziałam zdjęcie tego jamnikowatego potworka :loveu:... Dajcie znać jak on się nazywa i jakiś link do jego tematu też by się przydał do odwiedzania [jeśli jest] :eviltong:....

Ps. Wiecie co wczoraj [tzn. po powrocie z wakacji] odkryłam? Że COŚ obgryzło mi nogę od stołu :mad:... ciekawe dlaczego Milki ani Birmy o to nie posądzam :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']hopsamy wszystkie szczeniory .....może macie jakieś namiary na chętnych ...poślijcie info na GG znajomym , na PW też
Już się ludziska o psiaki pytają:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...