clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś'] Madziu?nie pracujesz już tam??????????????? nie, nie pracuję... zwolniłam się z dniem 31 lipca :cool1:
agbar Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Alicja'] to nie Klockowa zadała pytanie ale JA żeby ZNÓW nie było że Magda bruździ ..... tak gwoli ścisłości :roll:...żeby nikt się nie czepiał zwracam honora....chyba nie rozrozniam kolorow:evil_lol:
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']nie, nie pracuję... zwolniłam się z dniem 31 lipca :cool1: hmm...teraz to już szanse psiaków na poprawę są marne...:shake:
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='agbar']zwracam honora....chyba nie rozrozniam kolorow:evil_lol: ja już tak gwoli przyzwoitości co by znów KTOŚ :roll: Klocusiowej posladków nie obrabiał ;).... Nasza ty bezbarwna ...oczopląsa dostałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 SZKIELECIK SZUKA a szczenior oszczeniony w schronie pod koniec lipca szukać będzie za jakiś czas ;)
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Pani wet jest na wczasach ale wysłałam esa do kierownika schronu jak to możliwe żeby suka która 2 mies. temu miała szczeniaki znów sie oszczeniła :roll: i kto jest ojcem skoro była izolowana.... może pan wiesiek- pracujący w schronie :roll::razz:
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 SZKIELETOREK DZIŚ POJECHAŁ DO DOMU!!! szef przyjechał teraz do schronu i po moim monicie odnaleźli matke szczeniora :roll:
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']SZKIELETOREK DZIŚ POJECHAŁ DO DOMU!!! ooo jakie szczęście :multi: szef przyjechał teraz do schronu i po moim monicie odnaleźli matke szczeniora :roll: boshhh...tam tępaki jakieś pracują? dobrze, że ten szef chociaż na Twoje esy reaguje...
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']SZKIELETOREK DZIŚ POJECHAŁ DO DOMU!!! szef przyjechał teraz do schronu i po moim monicie odnaleźli matke szczeniora :roll: :multi::multi::multi: nareszcie domeczek oby dobry :roll: Madziu !!!!!!!! mogę nie skomentować .....zresztą wiesz co bym napisała ...;)...praffda ..... bo zaraz się dowiem gdzie moje miejsce :roll::cool1: jak nic zatrudnili Sherlocka Holmesa :roll:
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 :diabloti:[quote name='Rinuś']boshhh...tam tępaki jakieś pracują? dobrze, że ten szef chociaż na Twoje esy reaguje... Rinusiowa... tępaki JUŻ nie pracują... przecież sie zwolniłam :evil_lol::evil_lol: Ala... nie komentuj prosze :grins:
Pianka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Po raz kolejny usuwam przepychanki. Uspokójcie się. Dobrze rozumiem że szczeniaków już nie ma? Przenieść do już w nowym domu?
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']:diabloti: Rinusiowa... tępaki JUŻ nie pracują... przecież sie zwolniłam :evil_lol::evil_lol: :roflt: :evil_lol: Ala... nie komentuj prosze :grins: :loveu::loveu:o dzięki Ci :mdleje:
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Pianka']Po raz kolejny usuwam przepychanki. Uspokójcie się. Dobrze rozumiem że szczeniaków już nie ma? Przenieść do już w nowym domu? będą następne .:roll:....SĄ 2 sztuki nowonarodzone :angryy:
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Pianka']Po raz kolejny usuwam przepychanki. Uspokójcie się. Dobrze rozumiem że szczeniaków już nie ma? Przenieść do już w nowym domu? Pianko to ogólny wątek szczeniaków z Jastrzębia- systematycznie będę doklejać nowoprzybyłe ;) więc proszę o nieusuwanie wątku i nie przenoszenie ;)
zulugula Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Czy w schronisku jest jakaś mała ratlerkowata suczka? Poproszę pilnie zdjęcia + opis. Zostanie przedstawiona zainteresowanym takim psiaczkiem. Najlepiej do połowy łydki z białą krawatką, podpalana, stojące uszka. Raczej młoda.
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='zulugula']Czy w schronisku jest jakaś mała ratlerkowata suczka? Poproszę pilnie zdjęcia + opis. Zostanie przedstawiona zainteresowanym takim psiaczkiem. Najlepiej do połowy łydki z białą krawatką, podpalana, stojące uszka. Raczej młoda. ze szczeniaków nie, ale jest mamcia : ok 1,5- 2 lat do połowy łydki, spokojna, lgnąca do człowieka, kochana suczynka....
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: Madziu !!!!!!!! mogę nie skomentować .....zresztą wiesz co bym napisała ...;)...praffda ..... bo zaraz się dowiem gdzie moje miejsce :roll::cool1: jak nic zatrudnili Sherlocka Holmesa :roll: jesssooo kogo ? :-o Madziu kogoś na Twoje miejsce wzięli?> [quote name='clockwork']:diabloti: Rinusiowa... tępaki JUŻ nie pracują... przecież sie zwolniłam :evil_lol::evil_lol: haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmm to jak teraz bedziesz wiedziała jakie psiaki są w schronie?masz tam kogoś zaufanego ?:razz:
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='zulugula']Tą suczkę już dodałam. no to na dzień 31 lipca żadnego innego takiego psiaczka nie było :shake: [quote name='Rinuś']jesssooo kogo ? :-o Madziu kogoś na Twoje miejsce wzięli?> Rinusiowa... musi ktoś być na moje miejsce przeca :razz: Jest tam Wiola która pewnie będzie miała zakaz komunikowania się ze mną po akcji mamcia-szczeniak :cool1: haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmm to jak teraz bedziesz wiedziała jakie psiaki są w schronie?masz tam kogoś zaufanego ?:razz: Wiola- i mam nadzieje że da znać od czasu do czasu jakie psiaki doszły... jak tylko ulokuję gdzieś moją tymczasowiczkę ze stresem separacyjnym i naprawię autko będę jeździć do schronu- czy to się komuś podoba czy nie ;) póki co mogę sobie klikać i klikać i klikać :diabloti:
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork'] jak tylko ulokuję gdzieś moją tymczasowiczkę ze stresem separacyjnym i naprawię autko będę jeździć do schronu- czy to się komuś podoba czy nie ;) póki co mogę sobie klikać i klikać i klikać :diabloti: dokładnie :cool1:.....Schronisko NIE JEST niczyim Prywatnym Folwarkiem :angryy:..i KAŻDY MA tam prawo wstępu w godzinach otwarcia ........czy się to komuś podoba czy nie :diabloti:...... ja mam nogi zdrowe a butów ci u mnie dostatek .....dotrę ;)
AlKil Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 agbar napisał(a):A ja za Klockowa pytam: PANIE LECHU CO PAN NA TO??????Juz dogomanii pan nie czyta??Doskonale pamietam i nie tylko ja zapewne,co pan pisal...ale widze cel osiagniety,dogomania i dogomaniacy niepotrzebni...... Tez mi nie po drodze ale zboczylam se..a co?? bogatemu nie zabronisz:diabloti: podpisuję się obydwiema rękoma....
Recommended Posts