Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
to nie Klockowa zadała pytanie ale JA żeby ZNÓW nie było że Magda bruździ ..... tak gwoli ścisłości :roll:...żeby nikt się nie czepiał
zwracam honora....chyba nie rozrozniam kolorow:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nie, nie pracuję... zwolniłam się z dniem 31 lipca :cool1:
hmm...teraz to już szanse psiaków na poprawę są marne...:shake:

Posted

[quote name='agbar']zwracam honora....chyba nie rozrozniam kolorow:evil_lol:

ja już tak gwoli przyzwoitości co by znów KTOŚ :roll: Klocusiowej posladków nie obrabiał ;).... Nasza ty bezbarwna ...oczopląsa dostałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pani wet jest na wczasach ale wysłałam esa do kierownika schronu jak to możliwe żeby suka która 2 mies. temu miała szczeniaki znów sie oszczeniła :roll:
i kto jest ojcem skoro była izolowana.... może pan wiesiek- pracujący w schronie :roll::razz:

Posted

[quote name='clockwork']SZKIELETOREK DZIŚ POJECHAŁ DO DOMU!!!

ooo jakie szczęście :multi:
szef przyjechał teraz do schronu i po moim monicie odnaleźli matke szczeniora :roll:
boshhh...tam tępaki jakieś pracują?
dobrze, że ten szef chociaż na Twoje esy reaguje...

Posted

[quote name='clockwork']SZKIELETOREK DZIŚ POJECHAŁ DO DOMU!!!

szef przyjechał teraz do schronu i po moim monicie odnaleźli matke szczeniora :roll:

:multi::multi::multi:
nareszcie domeczek

oby dobry :roll:

Madziu !!!!!!!! mogę nie skomentować .....zresztą wiesz co bym napisała ...;)...praffda ..... bo zaraz się dowiem gdzie moje miejsce :roll::cool1:

jak nic zatrudnili Sherlocka Holmesa
:roll:

Posted

:diabloti:[quote name='Rinuś']boshhh...tam tępaki jakieś pracują?
dobrze, że ten szef chociaż na Twoje esy reaguje...

Rinusiowa... tępaki JUŻ nie pracują... przecież sie zwolniłam :evil_lol::evil_lol:

Ala... nie komentuj prosze :grins:

Posted

[quote name='clockwork']:diabloti:

Rinusiowa... tępaki JUŻ nie pracują... przecież sie zwolniłam :evil_lol::evil_lol:

:roflt: :evil_lol:

Ala... nie komentuj prosze :grins:

:loveu::loveu:o dzięki Ci :mdleje:

Posted

[quote name='Pianka']Po raz kolejny usuwam przepychanki. Uspokójcie się.

Dobrze rozumiem że szczeniaków już nie ma? Przenieść do już w nowym domu?

będą następne .:roll:....SĄ 2 sztuki nowonarodzone :angryy:

Posted

[quote name='Pianka']Po raz kolejny usuwam przepychanki. Uspokójcie się.

Dobrze rozumiem że szczeniaków już nie ma? Przenieść do już w nowym domu?

Pianko to ogólny wątek szczeniaków z Jastrzębia- systematycznie będę doklejać nowoprzybyłe ;) więc proszę o nieusuwanie wątku i nie przenoszenie ;)

Posted

Czy w schronisku jest jakaś mała ratlerkowata suczka? Poproszę pilnie zdjęcia + opis. Zostanie przedstawiona zainteresowanym takim psiaczkiem. Najlepiej do połowy łydki z białą krawatką, podpalana, stojące uszka. Raczej młoda.

Posted

[quote name='zulugula']Czy w schronisku jest jakaś mała ratlerkowata suczka? Poproszę pilnie zdjęcia + opis. Zostanie przedstawiona zainteresowanym takim psiaczkiem. Najlepiej do połowy łydki z białą krawatką, podpalana, stojące uszka. Raczej młoda.

ze szczeniaków nie, ale jest mamcia :

ok 1,5- 2 lat

do połowy łydki, spokojna, lgnąca do człowieka, kochana suczynka....

Posted

[quote name='Alicja']

:multi::multi::multi:

Madziu !!!!!!!! mogę nie skomentować .....zresztą wiesz co bym napisała ...;)...praffda ..... bo zaraz się dowiem gdzie moje miejsce :roll::cool1:

jak nic zatrudnili Sherlocka Holmesa :roll:

jesssooo kogo ? :-o Madziu kogoś na Twoje miejsce wzięli?>
[quote name='clockwork']:diabloti:

haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmm to jak teraz bedziesz wiedziała jakie psiaki są w schronie?masz tam kogoś zaufanego ?:razz:

Posted

[quote name='zulugula']Tą suczkę już dodałam.

no to na dzień 31 lipca żadnego innego takiego psiaczka nie było :shake:
[quote name='Rinuś']jesssooo kogo ? :-o Madziu kogoś na Twoje miejsce wzięli?>

Rinusiowa... musi ktoś być na moje miejsce przeca :razz:
Jest tam Wiola która pewnie będzie miała zakaz komunikowania się ze mną po akcji mamcia-szczeniak :cool1:

haha dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmm to jak teraz bedziesz wiedziała jakie psiaki są w schronie?masz tam kogoś zaufanego ?:razz:
Wiola- i mam nadzieje że da znać od czasu do czasu jakie psiaki doszły...

jak tylko ulokuję gdzieś moją tymczasowiczkę ze stresem separacyjnym i naprawię autko będę jeździć do schronu- czy to się komuś podoba czy nie ;) póki co mogę sobie klikać i klikać i klikać :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

jak tylko ulokuję gdzieś moją tymczasowiczkę ze stresem separacyjnym i naprawię autko będę jeździć do schronu- czy to się komuś podoba czy nie ;) póki co mogę sobie klikać i klikać i klikać :diabloti:

dokładnie :cool1:.....Schronisko NIE JEST niczyim Prywatnym Folwarkiem :angryy:..i KAŻDY MA tam prawo wstępu w godzinach otwarcia ........czy się to komuś podoba czy nie :diabloti:...... ja mam nogi zdrowe a butów ci u mnie dostatek .....dotrę ;)

Posted

agbar napisał(a):
A ja za Klockowa pytam:
PANIE LECHU CO PAN NA TO??????Juz dogomanii pan nie czyta??Doskonale pamietam i nie tylko ja zapewne,co pan pisal...ale widze cel osiagniety,dogomania i dogomaniacy niepotrzebni......

Tez mi nie po drodze ale zboczylam se..a co?? bogatemu nie zabronisz:diabloti:

podpisuję się obydwiema rękoma....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...