clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ostatnie doniesienia ze schronu- ostatnia z sióstr została w sobote wyadoptowana. Ktoś wziął dorosłego psiaka- chyba ONka i ją .... ZOSTAŁ TYLKO SZKIELETOREK
Rinuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja']wiemy tylko tyle że kojce zapełnione na maxa :angryy::mad:, przy kilku kojcach pustych :mad::angryy:.....ktoś chce uszczuplić zasoby schroniska :roll:.... odkąd u Magdy jest sunia nie byłyśmy w schronie więc nie wiemy czy coś się dzieje na lepiej :roll:.... prowadziłyśmy przypadkie jedynie na + działa to ze ktoś ma urlop ehhh czyli co ? niektóre boksy stoja puste a w innych sa przepełnienia? [quote name='clockwork']ostatnie doniesienia ze schronu- ostatnia z sióstr została w sobote wyadoptowana. Ktoś wziął dorosłego psiaka- chyba ONka i ją .... ZOSTAŁ TYLKO SZKIELETOREK a ile ogólnie zostało tam szczeniorków?
clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Rinuś']ehhh czyli co ? niektóre boksy stoja puste a w innych sa przepełnienia? TAK... w ogólnych- zbiorczych boxach jest po ok 10 psów. 5 DUŻYCH + koło 12-15 pojedyńczych ... pustych :roll: miejsca na hotelikowanie jak znalazł :p a ile ogólnie zostało tam szczeniorków? TYLKO SZKIELETOREK ;)
clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 pamiętacie sunie która oszczeniła sie na przełomie maja/ czerwca??? MAMCIA, [SIZE=2] 1,5-2 letnia sunia... w środe została przeniesiona z kwarantanny do kojców zbiorczych ..... DZIŚ SIE OSZCZENIŁA :roll::roll::diabloti: w kojcu zbiorczym znaleziono 1-dniowego oseska.... uznano że to JEJ szczeniak... zabrano JĄ i malucha na kwarantanne :flaming:
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tylko broń boshe nie pisz źle o schronisku , bo Cię A:angryy:.......bojówki dopadną :mad::mad::mad:....... qrdwa ....... ciekawe na kogo teraz twarz:cool3: by wydarła obrończyni ucieśnionych :angryy:skoro Ty już nie schron a MY nie stowarzyszenie :angryy::angryy::angryy: Panie Leszku CO PAN NA TO ??????????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 szkoda że nie zauważyli że conajmniej 3 depozytowe sunie są zaciążone :angryy::angryy::angryy:
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']pamiętacie sunie która oszczeniła sie na przełomie maja/ czerwca??? MAMCIA, [SIZE=2] 1,5-2 letnia sunia... w środe została przeniesiona z kwarantanny do kojców zbiorczych ..... DZIŚ SIE OSZCZENIŁA :roll::roll::diabloti: w kojcu zbiorczym znaleziono 1-dniowego oseska.... uznano że to JEJ szczeniak... zabrano JĄ i malucha na kwarantanne :flaming: Jak to możliwe to ona musiał by mieć cieczkę zaraz po szczeniakach:cool1: ??? Fizycznie trochę nie pasuje :roll:. A innej suni nie na ,której mógł by być maluszek?
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']szkoda że nie zauważyli że conajmniej 3 depozytowe sunie są zaciążone :angryy::angryy::angryy: no taaaaa przecież to tylko 2 histeryczki miały omamy że suki w depozycie są ciężarne .... nie masz DYPLOMU ...nie znasz sie :angryy:jak będziesz wetką ze stażem to z tobą pogadają :angryy: bosh.....gdzie rozum trzeba nosić żeby dawać suce 2 miesiące po porodzie oseska :angryy::angryy::angryy:..... gdzie znajomość podstaw biologi :angryy:
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Jak to możliwe to ona musiał by mieć cieczkę zaraz po szczeniakach:cool1: ??? Fizycznie trochę nie pasuje :roll:. A innej suni nie na ,której mógł by być maluszek? Atlantydko,ona cieczki nie miała , kontaktu z psami nie miała ...tam były 3 suki szczenne ..... to taki mądry personel uznał ze skoro cycochy wiszą to ma znów małe:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ...jestem za eutanazją ...u ludzi :angryy:
clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Jak to możliwe to ona musiał by mieć cieczkę zaraz po szczeniakach:cool1: ??? Fizycznie trochę nie pasuje :roll:. A innej suni nie na ,której mógł by być maluszek? Atlantydo... sunia była izolowana do 30 lipca- nawet gdyby miała cieczke to nie jest wiatropylna :angryy: chyba że przeszła przez rozpieprzone kraty do rottwailera obok :roll::angryy::angryy: tak jak napisałam- conajmniej 3 sunie depozytowe są szczenne- informowałam o tym i kierownika i wetke przed odejściem z pracy :motz: szczeniak od południa z "przyszywaną matką" .... nie ma szans ...
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork'] tak jak napisałam- conajmniej 3 sunie depozytowe są szczenne- informowałam o tym i kierownika i wetke przed odejściem z pracy :motz: pokaż DYPLOM :diabloti:..... nie znasz sie :angryy:
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja']Atlantydko,ona cieczki nie miała , kontaktu z psami nie miała ...tam były 3 suki szczenne ..... to taki mądry personel uznał ze skoro cycochy wiszą to ma małe:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ...jestem za eutanazja ...u ludzi :angryy: Ja po prostu zwątpiłam :shake::shake::shake:. Faktycznie szkoleni są i cieczka co dwa miesiące ,patrzcie ile szczeniaczków będzie nowych :diabloti::diabloti:
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']:motz: szczeniak od południa z "przyszywaną matką" .... nie ma szans ... ona nawet swoich maluchów nie chciał karmić :shake:
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ja po prostu zwątpiłam :shake::shake::shake:. Faktycznie szkoleni są i cieczka co dwa miesiące ,patrzcie ile szczeniaczków będzie nowych :diabloti::diabloti: odpowiednio dobrany personel gwarancją sukcesu :angryy::angryy::angryy:...Magda była zła , bo za dużo wiedziała , za dużo robiła , za dużo dla psów żądała .... i jeszcze sprowadziła sobie taką wyszczekaną do pomocy :mad::mad:
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Może przegrałyście bitwę ale nie wojnę ,a walczyć trzeba dla innych bidek ;);)
clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']:cool1:.................. a ty co.... masz po drodze do jastrzebia :cool1::cool1::eviltong: [quote name='ATLANTYDA']Może przegrałyście bitwę ale nie wojnę ,a walczyć trzeba dla innych bidek ;);) Atlantydko- walczyłam ponad 2 lata... widać taki los jastrzębskich psiaków:-( tak było, jest i będzie ....
AlKil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']a ty co.... masz po drodze do jastrzebia :cool1::cool1::eviltong: Właśnie se po Polsce jeżdżę...:diabloti:
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']Właśnie se po Polsce jeżdżę...:diabloti: uważaj co byś jakieś :roll:...nie rozjechała prorok cy cóś :diabloti:
AlKil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 wracam do Bornego, zabrać to co zapomniałam....:diabloti:
agbar Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A ja za Klockowa pytam: PANIE LECHU CO PAN NA TO??????Juz dogomanii pan nie czyta??Doskonale pamietam i nie tylko ja zapewne,co pan pisal...ale widze cel osiagniety,dogomania i dogomaniacy niepotrzebni...... Tez mi nie po drodze ale zboczylam se..a co?? bogatemu nie zabronisz:diabloti:
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='agbar']A ja za Klockowa pytam: PANIE LECHU CO PAN NA TO??????Juz dogomanii pan nie czyta??Doskonale pamietam i nie tylko ja zapewne,co pan pisal...ale widze cel osiagniety,dogomania i dogomaniacy niepotrzebni...... Tez mi nie po drodze ale zboczylam se..a co?? bogatemu nie zabronisz:diabloti: to nie Klockowa zadała pytanie ale JA żeby ZNÓW nie było że Magda bruździ ..... tak gwoli ścisłości :roll:...żeby nikt się nie czepiał
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś'] Madziu?nie pracujesz już tam??????????????? Magda nie pracuje TAM od 1 sierpnia ......
Recommended Posts