clockwork Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='an1a']Tutaj ktoś szuka jamnika http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117377 [FONT=Arial]ooo zulugula działa.. już tam była :loveu::loveu:[/FONT]
clockwork Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]z tego wszystkiego zapomniałam napisac że TA sunia wczoraj opuściła schron i pojechała do domu;)[/FONT] [FONT=Arial]SUNIA ok 8-9 tyg.[/FONT] [FONT=Arial]będzie raczej mniejsza niż średnia[/FONT]
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]Sunieczko :loveu:....niech ten Dom będzie Twoim szczęściem zostały 2 bezowe dziewczynki .... będą w wielkości ratlerka i postury takowej czarna sunia szkieletorek jamnisiowaty [/FONT]
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='zulugula']A miała jechać siostra :cool1: [FONT=Arial]:hmmmm:jaka siostra [/FONT]
clockwork Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]aa dziś dostałam od młodych nieznajomych chłopaczków 10 zł na karme dla szczeniorków- zakupiłam po drodze 2x 0,5 kg Pedigree Junior;) Koszt 9.98. 2 grosze dorzucam do bazarkowych :p[/FONT]
DogMaster Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aa dziś dostałam od młodych nieznajomych chłopaczków 10 zł na karme dla szczeniorków- zakupiłam po drodze 2x 0,5 kg Pedigree Junior;) Koszt 9.98. 2 grosze dorzucam do bazarkowych :p[/FONT] Każdy grosik się liczy hopek do góry :loveu:
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aa dziś dostałam od młodych nieznajomych chłopaczków 10 zł na karme dla szczeniorków- zakupiłam po drodze 2x 0,5 kg Pedigree Junior;) Koszt 9.98. 2 grosze dorzucam do bazarkowych :p[/FONT] [FONT=Arial] sympatyczne chłopaki byli :cool2: [/FONT]
zulugula Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]MAMY CHĘTNEGO NA BEŻOWĄ SUNIECZKE.... jedną z sióstr ;)[/FONT] [FONT=Arial]HALO BYTOM!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]Pan podał telefon, na razie nie podał adresu ale poda jak zadzwoni ktoś kto skoczyłby z wizytą przedadopcyjną :razz:[/FONT] Alicja, no właśnie nie wiem która siostra :cool3:
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='zulugula']Alicja, no właśnie nie wiem która siostra :cool3: [FONT=Arial] aaaaa teraz kojarze ..... ale sunieczka ruda poszła do domku prosto ze schronu ....adopcja schroniskowa wszyscy mieli proste grzywki :grins: [/FONT]
DogMaster Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] aaaaa teraz kojarze ..... ale sunieczka ruda poszła do domku prosto ze schronu ....adopcja schroniskowa [/FONT] Takie są najlepsze adopcje ale jak sie komuś już zawozi psa to też jest spoko ważne jak sie widzi jak ten szczeniaczek cieszy się z nowego domku :loveu::loveu:
Torzysława Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Super, że kolejna sunia znalazła dom!! :multi: Trzymam kciuki za resztę towarzystwa!:loveu: Ile ich w ogóle jeszcze zostało?
zulugula Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jamnikowaty to jedyny kawaler w tym szczenięcym gronie :lol:
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='zulugula']Jamnikowaty to jedyny kawaler w tym szczenięcym gronie :lol: rodzyneczek :loveu::evil_lol: fajnie, że suńka już w nowym doomku :multi:
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Torzysława']Super, że kolejna sunia znalazła dom!! :multi: Trzymam kciuki za resztę towarzystwa!:loveu: Ile ich w ogóle jeszcze zostało? [quote name='Alicja'] zostały 2 bezowe dziewczynki .... będą w wielkości ratlerka i postury takowej 1 czarna sunia szkieletorek 1 jamnisiowaty [quote name='DogMaster']Takie są najlepsze adopcje ale jak sie komuś już zawozi psa to też jest spoko ważne jak sie widzi jak ten szczeniaczek cieszy się z nowego domku :loveu::loveu: nie zawsze ...wiemy na 100% o 3 adopcjach ze schroniska gdzie suka będzie rodzić ....nie wolno odmówic zabrania psa :shake:
zulugula Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A dlaczego w Jastrzębskim schronie nie są wykonywane sterylki/kastracje? Pewnie odp. brzmi: KASA. Ale dlaczego nie ma zapisu w umowie adopcyjnej o konieczności wykonania takiego zabiegu? Umowę Waszą znam ;)
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='zulugula']A dlaczego w Jastrzębskim schronie nie są wykonywane sterylki/kastracje? Pewnie odp. brzmi: KASA. Ale dlaczego nie ma zapisu w umowie adopcyjnej o konieczności wykonania takiego zabiegu? Umowę Waszą znam ;) na to pytanie nie możemy odpowiedzieć na Forum :cool1:mamy zakaz
clockwork Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='zulugula']A dlaczego w Jastrzębskim schronie nie są wykonywane sterylki/kastracje? Pewnie odp. brzmi: KASA. Ale dlaczego nie ma zapisu w umowie adopcyjnej o konieczności wykonania takiego zabiegu? Umowę Waszą znam ;) no właśnie... czemu??? :roll::roll:
clockwork Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś']uuuu...nie ma kastracji?no pięknie...:shake: powiem więcej- dlaczego sunia którą przywiozłam od Iwop z Ostrowca na DS do jastrzębia mimo wpisu w umowie adopcyjnej nie została wysterylizowana przez panią wet.... odmówiła wykonania zabiegu??? a sąsiadka mojej mamy dostała zjebke że wysterylizowała kotke perske czy syjamke?? usłyszała że zrobiła największa głupote w swoim życiu??? i dlaczego my przeHANDLOWAŁYŚMY same lepsze psiaki ze schronu, skoro na boxia, amstafa, setera i spaniela i Oni mają ODBIORCÓW :diabloti:...
DogMaster Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Sterylki są potrzebne lecz niektórym ludziom szkoda pieniędzy a to przecież jest wygoda i dla właściciela i dla psa :shake:
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='DogMaster']Sterylki są potrzebne lecz niektórym ludziom szkoda pieniędzy a to przecież jest wygoda i dla właściciela i dla psa :shake: :shake:...nie do końca niektórzy weci ....wetki odmawiają ich wykonania :mad:zachęcają do rozmnażania suk , tudzież samców :roll:
DogMaster Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja'] :shake:...nie do końca niektórzy weci ....wetki odmawiają ich wykonania :mad:zachęcają do rozmnażania suk , tudzież samców :roll: Ale po co namawiają ich przecież to jest tylko udręka dla suk i ich właścicieli a potem te szczeniaki są zabijane lub wyrzucane głupota jak nic:mad:
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='DogMaster']Ale po co namawiają ich przecież to jest tylko udręka dla suk i ich właścicieli a potem te szczeniaki są zabijane lub wyrzucane głupota jak nic:mad: ja też nie wiem po co ...ale ja tylko jestem od 25 lat nauczycielką ....a nie wetką :diabloti:
DogMaster Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Trudno sie mówi szkoda że weterynarze namawiają ludzi do złego :diabloti: ale trza jakoś żyć z tym :shake: Hop do góry pieski :loveu:
Recommended Posts