Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm..to ja się musze zapytać, czy to nie mój zaginiony bliźniak:evil_lol:
Bordosie mamy bliźniacze, buldozki też, jeszcze Twój małż urodzony w moje urodziny:evil_lol:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):

Właściwie to ja nie musze już wklejać, bo u mnie wygląda to identycznie...identyczny duży pies, identyuczny mały i identyczne zabawy włącznie z grzebaniem w zebach!!!!...jak to w podwójnej rodzinie!!!

Co takiego???:angryy::mad:. Oczywiście, że musisz wklejać

Posted

miałam okazję odwiedzić Balbinkę :) mimo iż psiak jest mega energiczny, wszędzie jej pełno, udało się zrobić kilka fotek ;) tak więc oto ona:

Posted

Ciotka a które z tych niewinnie wyglądających maluchów jest spokojną i grzeczną psiną?? :evil_lol: ciągle czytam że a to coś obgryzają a to ciągle się załatwiają w domu :cool3:

Posted

Wola napisał(a):
Ciotka a które z tych niewinnie wyglądających maluchów jest spokojną i grzeczną psiną?? :evil_lol: ciągle czytam że a to coś obgryzają a to ciągle się załatwiają w domu :cool3:

No żaden chyba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moja tymczasowiczka nadal cudna, a charakterek od początku miała niezły. Uprzedzałam Asię, że będzie rządzić w domu.

Asiu pisałaś, że Balbinka miewa problemy z brzuszkiem, ale wygląda niczego sobie. Bardzo urosła i wydoroślała.

Całuski od naszej rodzinki, a szczególnie od Natalki.

Posted

dziewczyny, piękne fotki :loveu::loveu:

maluchy widać rosną jak na drożdżach

a ja mam teraz taki problem na głowie

ten buldożek ma tylko rok - zobaczcie w jakim jest stanie :angryy::angryy: