Inez de Villaro Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 lavinia- imię zobowiązuje :) ps. gdzie mozna kupic taki czerwony sweterek na bulwę jak miał twój Ptyś? Quote
elmo Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Fosforan wapnia już podajemy i ścianki jak narazie więcej nie ucierpiały. Gorzej z mężem, który będzie musiał przywrócić ściany do poprzedniego stanu z przed epoki Elma. Quote
agata-air Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 fotki!! ja wróce do Gacka- jest kopią Pumki w każdym calu. Identyczny :) Quote
lavinia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Inez, golfik kupiłam w sklepie Kakadu - one są we wszystkich większych centrach handlowych. Ptysiowy wyglądał w nim przepięknie :loveu: Takie ubranko będzie idealne dla malucha na jesień. Jesli chcesz, to sprawdzę w tym Kakadu czy nadal maja takie golfiki, tylko musisz mi podać wymiary Ptysia, żebym wiedziała który rozmiar wziąć w razie czego Quote
Inez de Villaro Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 oj sprawdż kochana jak możesz.....pomierzę go dzisiaj choć nie będzie to łatwe......:) edit: obwód klaty 46 cm...długość 46 cm...nie wiem czy to wystarczające wymiary może zmierzyć cos jeszcze obwód szyi 33 cm Quote
elmo Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Na wakacjach obgryzam krzaczki. Tu robię si........ jak dziewczynka. Pilnujemy wyjścia na ogródek, otwieraj, chcemy pobroić. Dacie mi jeść, czy nie? Idę na spacer Quote
Viris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Lavinia - proszę o potwierdzenie przelewu z bazarku "męskie kosmetyki ". Chodzi o przelew z 29 lipca na kwotę 372 zł. Potrzebuję tego do zamknięcia bazarku. Quote
Benia-b Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Emisia się melduje:loveu: w wersji na "spiocha" Quote
Bila Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No nareszcie:multi::multi::multi::multi:. Benia, ale jeśli Ty myślisz, że dasz jedno zdjęcie i ja się odczepię:diabloti::razz:, to się mylisz:evil_lol: Quote
Benia-b Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mnie tu nie ma:eviltong: Spróbuje zrobic foty w ubranku-:diabloti:mamy przeciwdeszczowe cuś-bo leje u mnie cały czas-ale na razie umiemy tylko sikoo zrobić w tym brzecząco-szeleszczącym odzieniu-reszta jeszcze nas stresuje:evil_lol:- Quote
Bila Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ty nie masz próbować, ja muszę zobaczyć Emisię w ubranku:evil_lol:. Koniecznie Quote
Hanah Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tu agata-air Czy Hassan był ostatnią ofiarą schroniska w Żyrardowie?? http://www.dogomania.pl/forum/showth...=121162&page=2 proszę zobaczcie. pomóżcie Quote
kasia_maja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 reeety.... rzeczywiście Gacek to mini Pumka.... syn - bliźniak.Łatwo mogę sobie wyobrazić jak Pumiasta wyglądała jak była malutka.... Quote
Ewusek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia, co tam u Was ? Jak Pumka ??? Bede najprawdopodobniej w weekend w Wwie, wiec moze male spotkanko ??? Quote
kasia_maja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hej Ewusku! Pumka ma się jak najlepiej! Ma nowe hobby - wiewiórki! Potrafi je wytropić nawet w deszczu!!! Wszystko wygoiło się na cacy, ma mnóstwo energii, jest kochanym aniołkiem. Sobotę mamy wolną więc koniecznie! Smsuj, dzwoń. Może jakiś miły spacerek. Gacek nawet śpi tak samo. Z półotwartym jednym okiem .... Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jak już tak jest podobny, to powiedz czy Puma ma taką samą sierść. Gacek na karku ma jedwabiście miękką, ale im bliżej ogona to coraz bardziej szczeciniastą. Przy samym ogonie sztywną jak u prosiaka :lol: Zresztą nawet jak prosiak chrumka - na filmiku mała próbka :evil_lol: http://www.youtube.com/v/-dUjekv3pPA Quote
Benia-b Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Siostra Gacusia melduje, że siersciowo taka sama:evil_lol: i jakby kolor smigającego na filmiku szczeniora zmienić na dalmatynkowy i doładowac jeszcze tego poruszającego się brzdąca połową baterii-wypisz, wymaluj moja Emisia:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Benia-b napisał(a):Siostra Gacusia melduje, że siersciowo taka sama:evil_lol: i jakby kolor smigającego na filmiku szczeniora zmienić na dalmatynkowy i doładowac jeszcze tego poruszającego się brzdąca połową baterii-wypisz, wymaluj moja Emisia:evil_lol: Najlepszych akcji nie udało mi się sfilmować :shake: No patrzaj - myślałem że z niego jakiś mutant :evil_lol: Quote
Benia-b Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tia...z najlepszych akcji to dzisiejsza poranna : Na znak protestu przeciw dyskryminowaniu małych stworzeń przez duże wielkopsy Mała przytaszczyła do domu w celach zabawowych ......na samo wspomnienie mam jeszcze ciarki na plecach- MYSZ!!! Jako ze stworzenie znalezionym byc musiało (przynajmniej tak sobie wmawiam, bo kilka minut w malinach rezydowała, więc czasu na zameczenie nie było) martwym, smutek na pyszczydle jawił się wielki , ale oddać nie chciała:mad: Quote
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Benia nie robiłabym sobie nadziei z tą myszą ... :cool3: Bulwy daawno temu miały za zadanie tępienie wszelkich gryzoni w rzeżniach i składach bawełny ... "wymyślono" je do tępienia szczurów ... głównie szczurów ... Ja widziałam akcję łapania myszy ... nigdy nie pomyślałabym, że mój Gluś jest taki ... sprawny, szybki i zwrotny ... :shake: Quote
Benia-b Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Magda-nie żartuj nawet-za krótko było .. może to mój kot zostawił? ....toś mnie pocieszyła...:cool1: ...czyli teraz kłótnie z kotem będa, który pierwszy dopadnie myszę, a ja ....brrr.... Trzeba zatem Małą w dzwoneczek zaopatrzyć :roll: Quote
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dobra ... nie żartuję ... kup jej dzwoneczek :evil_lol: Quote
Ewusek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja musze miec oczy do okola glowy... co chwila Joko znajduje jakas zdechla mysze... Jezeli chodzi o zabawy bulwy z molosem, to nigdy nie widzialam lepszej zabawy jak bulwy w biegu podgryzaja sobie nogi, a Sigma, zeby nie byc gorsza biegnie za nimi, czasami skraca zakrety i probuje bulwy lapac za nogi... Konczy sie na tym, ze Sigma ma caly pychol w piachu a bulw juz dawno nie ma :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No mój Barney myszy nigdy nie przytaskał , ale on strasznie obrzydliwy w tych sprawach...ale jeśli Prysio myszy będzie łapać to ja już trutek nie rozkładam w domu :) taki kotopies.... Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Teraz to ja wiem, czemu Gacek goni wszystko co się porusza - jak jest wiatr, to zapomina po co na dwór wychodzi - wszystkie liście goni :lol: No a niedawno na urlopie to myszy ganiał, ale nic im nie robił tylko dostawały kilka razy z plaskacza - ale miał ubaw :evil_lol: Quote
Recommended Posts