Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fosforan wapnia już podajemy i ścianki jak narazie więcej nie ucierpiały. Gorzej z mężem, który będzie musiał przywrócić ściany do poprzedniego stanu z przed epoki Elma.

Posted

Inez, golfik kupiłam w sklepie Kakadu - one są we wszystkich większych centrach handlowych. Ptysiowy wyglądał w nim przepięknie :loveu:

Takie ubranko będzie idealne dla malucha na jesień. Jesli chcesz, to sprawdzę w tym Kakadu czy nadal maja takie golfiki, tylko musisz mi podać wymiary Ptysia, żebym wiedziała który rozmiar wziąć w razie czego

Posted

Na wakacjach obgryzam krzaczki.

Tu robię si........ jak dziewczynka.

Pilnujemy wyjścia na ogródek, otwieraj, chcemy pobroić.

Dacie mi jeść, czy nie?

Idę na spacer

Posted

Lavinia - proszę o potwierdzenie przelewu z bazarku "męskie kosmetyki ". Chodzi o przelew z 29 lipca na kwotę 372 zł. Potrzebuję tego do zamknięcia bazarku.

Posted

No nareszcie:multi::multi::multi::multi:. Benia, ale jeśli Ty myślisz, że dasz jedno zdjęcie i ja się odczepię:diabloti::razz:, to się mylisz:evil_lol:

Posted

Mnie tu nie ma:eviltong:
Spróbuje zrobic foty w ubranku-:diabloti:mamy przeciwdeszczowe cuś-bo leje u mnie cały czas-ale na razie umiemy tylko sikoo zrobić w tym brzecząco-szeleszczącym odzieniu-reszta jeszcze nas stresuje:evil_lol:-

Posted

Hej Ewusku! Pumka ma się jak najlepiej! Ma nowe hobby - wiewiórki! Potrafi je wytropić nawet w deszczu!!! Wszystko wygoiło się na cacy, ma mnóstwo energii, jest kochanym aniołkiem.
Sobotę mamy wolną więc koniecznie! Smsuj, dzwoń. Może jakiś miły spacerek.

Gacek nawet śpi tak samo. Z półotwartym jednym okiem ....

Posted

Siostra Gacusia melduje, że siersciowo taka sama:evil_lol: i jakby kolor smigającego na filmiku szczeniora zmienić na dalmatynkowy i doładowac jeszcze tego poruszającego się brzdąca połową baterii-wypisz, wymaluj moja Emisia:evil_lol:

Posted

Benia-b napisał(a):
Siostra Gacusia melduje, że siersciowo taka sama:evil_lol: i jakby kolor smigającego na filmiku szczeniora zmienić na dalmatynkowy i doładowac jeszcze tego poruszającego się brzdąca połową baterii-wypisz, wymaluj moja Emisia:evil_lol:

Najlepszych akcji nie udało mi się sfilmować :shake:

No patrzaj - myślałem że z niego jakiś mutant :evil_lol:

Posted

Tia...z najlepszych akcji to dzisiejsza poranna :
Na znak protestu przeciw dyskryminowaniu małych stworzeń przez duże wielkopsy Mała przytaszczyła do domu w celach zabawowych ......na samo wspomnienie mam jeszcze ciarki na plecach- MYSZ!!!
Jako ze stworzenie znalezionym byc musiało (przynajmniej tak sobie wmawiam, bo kilka minut w malinach rezydowała, więc czasu na zameczenie nie było) martwym, smutek na pyszczydle jawił się wielki , ale oddać nie chciała:mad:

Posted

Benia nie robiłabym sobie nadziei z tą myszą ... :cool3:
Bulwy daawno temu miały za zadanie tępienie wszelkich gryzoni w rzeżniach i składach bawełny ... "wymyślono" je do tępienia szczurów ... głównie szczurów ...

Ja widziałam akcję łapania myszy ... nigdy nie pomyślałabym, że mój Gluś jest taki ... sprawny, szybki i zwrotny ... :shake:

Posted

Magda-nie żartuj nawet-za krótko było .. może to mój kot zostawił? ....toś mnie pocieszyła...:cool1:
...czyli teraz kłótnie z kotem będa, który pierwszy dopadnie myszę, a ja ....brrr....
Trzeba zatem Małą w dzwoneczek zaopatrzyć :roll:

Posted

ja musze miec oczy do okola glowy... co chwila Joko znajduje jakas zdechla mysze...

Jezeli chodzi o zabawy bulwy z molosem, to nigdy nie widzialam lepszej zabawy jak bulwy w biegu podgryzaja sobie nogi, a Sigma, zeby nie byc gorsza biegnie za nimi, czasami skraca zakrety i probuje bulwy lapac za nogi...
Konczy sie na tym, ze Sigma ma caly pychol w piachu a bulw juz dawno nie ma :evil_lol:

Posted

Teraz to ja wiem, czemu Gacek goni wszystko co się porusza - jak jest wiatr, to zapomina po co na dwór wychodzi - wszystkie liście goni :lol: No a niedawno na urlopie to myszy ganiał, ale nic im nie robił tylko dostawały kilka razy z plaskacza - ale miał ubaw :evil_lol: