Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lavinia']Agata, Twoje dziecko to albo ten debilek:oops: z wystającym jęzorem, albo ten śpiący aniołek, tak ?

Moje dzidzi to...
Inka
http://upload.miau.pl/3/121634.jpg

Jacobs
http://upload.miau.pl/3/121636.jpg

a to z jęzorkiem zdaję się, że Balbinka jest

Oglądając foty całą podróż sobie przypomniałam :p
3 blondynki nie znające drogi (może nie będę opisywała, wyobraźcie to sobie:razz:)
a po 3 godzinach 3 blondynki wracają i to z 12 buldożkami całe obrzygane i obsikane :evil_lol:ale nie to jest najważniejsze. . .

Patrze na te zdjęcia i przypominam sobie jakie miały niepewne oczy, nie wiedziały co je spotka. Były zarobaczone, słabiutkie.
Gdyby nie te trzy blondyny i ludzie dogomani to każde z maluchów dzień później: pyszczki zalepione taśmą, rurka żeby mogły "oddychac", po kilka do jednego kartonu i tranzakcja sprzedaży psów na kilogramy dokonana. A maleństwa...chyba nie muszę opisywać co by się z nimi stało. Moja wyobraźnia podpowiada mi dantejskie sceny.

A dziś...a dzis wystarczy obejrzeć zdjęcia która umieszczamy. Uśmiechnięte, rozbawione, szczęśliwe...

Posted

witam wszystkich BF-arzy jestem właścicielka cudnej Dodi,ktora mam dzieki Wam!!!!!!!!!!!:multi:
jest cudna ,z dnia na dzien coraz bardziej kradnie nam wszystkim serducha ;)
jestesmy juz po wizycie kontrolnej u weta ktory hmmm zapytal czy to buldozek francuski czy angielski :crazyeye: wiec nastepna wizyte w piatek mamy juz u pani ktora wie co to za rasa hahaha:lol:

Posted

Wszystkie one na tych fotach jakieś śpiące-dla zmylenia przeciwnika:diabloti:
...choć moja mała jak zwykle całuje:cool3:

Billa-Emisia cos przytyła na pewno- i bardzo mnie to cieszy, bo robali nie mieliśmy(zbadane), tylko zapalenie krtani, i waga nam się dośc mocno chwiała...teraz już chyba bedzie z górki:loveu:

Posted

Benia-b napisał(a):
Wszystkie one na tych fotach jakieś śpiące-dla zmylenia przeciwnika:diabloti:
...choć moja mała jak zwykle całuje:cool3:

Moja droga twoja mała siedziała mi na kolanach całą ddrogę i nieustanie sprawdzałam czy oddycha. jako jedyna wylądowała na przodzie- oddychała bardzo źle i wyglądała na bardzo osłabioną...

Posted

Skopaliśmy posłanko i odpoczywamy.

I co się tak gapisz duża:razz:

Zabrał, osikał mój kojec to może zmieszczę się w jego

Taki jestem śpiący

Wyjeżdżamy, będziemy dziczeć w lesie, pa, odezwiemy się za dwa tygodnie.:multi: