Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...ach, jak przyjemnie .....:lol:

Mały Gacuś, to widać, charakterny jest - demolka za demolką - chyba za czysto w domu mieliście Menrzusiu i zbyt poukładane wszystko...piesek wam pomaga się wyluzować trochę:evil_lol:

Apbt_sól - piękne są Twoje "wyrośnięte" bulwy !

Tak, tak, moi drodzy i moje drogie - ja wiem, że to są po prostu zmutowane buldozki !! I dlatego tez ich fotki mogą byc tu wklejane bez obaw, bo to przecież jest ta sama rasa !! Tak, tak, mówię wam :-)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
...ach, jak przyjemnie .....:lol:

Mały Gacuś, to widać, charakterny jest - demolka za demolką - chyba za czysto w domu mieliście Menrzusiu i zbyt poukładane wszystko...piesek wam pomaga się wyluzować trochę:evil_lol:

Żeby tylko układał - ale on doszedł do wniosku, że buty i meble są już trochę przystare i naocznie nam to chce uświadomić :roll:

Posted

Żeby tylko układał - ale on doszedł do wniosku, że buty i meble są już trochę przystare i naocznie nam to chce uświadomić

no przecież lato jest...trzeba chodzić boso, żeby stopy odpoczęły....

a meble...meble rzecz nabyta, czym są meble w porównaniu z miłością buldożka ?????

ja nie wiem, takie proste rzeczy, a trzeba tłumaczyć......

Posted

lavinia napisał(a):
no przecież lato jest...trzeba chodzić boso, żeby stopy odpoczęły....

a meble...meble rzecz nabyta, czym są meble w porównaniu z miłością buldożka ?????

ja nie wiem, takie proste rzeczy, a trzeba tłumaczyć......

Boso? Żeby łatwiej mu było sie do pięt dobrać? Ooooooo nie :shake::lol:

Wszystko byłoby dobrze, gdybym wiedział gdzie on ma ten guziczek wyłączający powera :razz:

Posted

[quote name='netti1']a długo się regeneruje?bo Porto kilka minut tylko.
To zależy - jak dam mu się ładować godzinę, to potem jest w domu siwy dym :evil_lol:
[quote name='lavinia']no to już dwa są takie same - bez guziczków...ciekawe, czy reszta chłopaków też ich nie ma ??

Chyba jakiś mutant mi się trafił :p Dobrze, że mam Sylwę - ona go trochę temperuje

http://www.youtube.com/v/Y87t8g7xj4w

http://www.youtube.com/v/DmuJE9riY34

Posted

Elmo też nie ma guziczka, a szkoda. Toż to mały szatan. Gryzie meble, ściany, Berci podgryza fafle, jak zacznie latać po chacie to istny szał.
Jak dostaje świra to z rozpędu "ślizgiem" wjeżdża pod stół i szczeka.
A tak naprawdę to jest super:loveu:, jak przychodzę z pracy wita mnie, podkuli uszka i wierci dupką ze szczęscia, a potem cały czas za mną chodzi.
Wieczorem wstawię jakieś fotki, bo dwa tygodnie nas nie będzie, jedziemy na wakacje do lasu - Elmuś oczywiście też.

Posted

elmo napisał(a):
Elmo też nie ma guziczka, a szkoda. Toż to mały szatan. Gryzie meble, ściany, Berci podgryza fafle, jak zacznie latać po chacie to istny szał.
Jak dostaje świra to z rozpędu "ślizgiem" wjeżdża pod stół i szczeka.
A tak naprawdę to jest super:loveu:, jak przychodzę z pracy wita mnie, podkuli uszka i wierci dupką ze szczęscia, a potem cały czas za mną chodzi.
Wieczorem wstawię jakieś fotki, bo dwa tygodnie nas nie będzie, jedziemy na wakacje do lasu - Elmuś oczywiście też.

Nareszcie dałaś oznaki życia ;)
My też do lasu jedziemy - za 3 tygodnie ..... i oczywiście całą ferajną :multi:

Posted

Gacuś u mnie też był baaardzo aktywny. Biegał jak torpeda, skakał i łapał nas za pięty (ząbki ma ostre). Podgryzał Balbinkę za uszka i fąfle, tak, że piszczała i trzeba było jej pomagać i odciągać agresora. Ma charakterek. Jak się dowiedziałam, że będzie mieszkał z dwoma bokserami, śmiałam się, że pewnie i tak będzie nimi rządził.

Posted

Nie tylko chłopaków nie można wyłączyć:razz:-moja dziewczynka lux torpeda zmolestowała już wszystkich. Uciekaja jak boksia Menrzusia na filmiku:evil_lol:
145kg psiego ciała ucieka przed 3kg suczką:mad:(nie licze kota, który tez jeszcze cięzszy od niej- i najszybciej ucieka-oraz dzieciaków , które w adidasach chodzą, aby piety zachowac:evil_lol:)

Pada dopiero wieczorkiem-jak wszyscy z nogami na kanapie usadowieni-brak obiektów do gryzienia-czas na sen..

Posted

jejku...jakie maluchy...to tak dawno było...2 lipca, już ponad miesiąc temu..

pamiętacie ciotki jaka to była akcja? jak jechałyśmy i jechałyśmy i nie mogłyśmy dojechać ? i jak negocjowałyśmy z dziadem ??

a pamiętacie jak po kolei zostałyśmy obsikane ? a Maupa to już w ogóle....przecież ona siedziała z nimi z tyłu:evil_lol::evil_lol: