lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ...ach, jak przyjemnie .....:lol: Mały Gacuś, to widać, charakterny jest - demolka za demolką - chyba za czysto w domu mieliście Menrzusiu i zbyt poukładane wszystko...piesek wam pomaga się wyluzować trochę:evil_lol: Apbt_sól - piękne są Twoje "wyrośnięte" bulwy ! Tak, tak, moi drodzy i moje drogie - ja wiem, że to są po prostu zmutowane buldozki !! I dlatego tez ich fotki mogą byc tu wklejane bez obaw, bo to przecież jest ta sama rasa !! Tak, tak, mówię wam :-) Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 lavinia napisał(a):...ach, jak przyjemnie .....:lol: Mały Gacuś, to widać, charakterny jest - demolka za demolką - chyba za czysto w domu mieliście Menrzusiu i zbyt poukładane wszystko...piesek wam pomaga się wyluzować trochę:evil_lol: Żeby tylko układał - ale on doszedł do wniosku, że buty i meble są już trochę przystare i naocznie nam to chce uświadomić :roll: Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Żeby tylko układał - ale on doszedł do wniosku, że buty i meble są już trochę przystare i naocznie nam to chce uświadomić no przecież lato jest...trzeba chodzić boso, żeby stopy odpoczęły.... a meble...meble rzecz nabyta, czym są meble w porównaniu z miłością buldożka ????? ja nie wiem, takie proste rzeczy, a trzeba tłumaczyć...... Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 lavinia napisał(a):no przecież lato jest...trzeba chodzić boso, żeby stopy odpoczęły.... a meble...meble rzecz nabyta, czym są meble w porównaniu z miłością buldożka ????? ja nie wiem, takie proste rzeczy, a trzeba tłumaczyć...... Boso? Żeby łatwiej mu było sie do pięt dobrać? Ooooooo nie :shake::lol: Wszystko byłoby dobrze, gdybym wiedział gdzie on ma ten guziczek wyłączający powera :razz: Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Menrzuś...bo ja Ci zapomniałam powiedzieć.....Gacuś nie ma tego guziczka :shake::shake: no nie ma...gdzieś mu się zgubił..... Quote
netti1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mój też nie ma:placz:szukałam ,nie ma....nie da się wyłączyc nawet na chwilkę... Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mój ma na szczęście autowyłącznik - właśnie padły mu akumulatory i mam chwilę spokoju :p Quote
netti1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a długo się regeneruje?bo Porto kilka minut tylko. Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 no to już dwa są takie same - bez guziczków...ciekawe, czy reszta chłopaków też ich nie ma ?? Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='netti1']a długo się regeneruje?bo Porto kilka minut tylko. To zależy - jak dam mu się ładować godzinę, to potem jest w domu siwy dym :evil_lol: [quote name='lavinia']no to już dwa są takie same - bez guziczków...ciekawe, czy reszta chłopaków też ich nie ma ?? Chyba jakiś mutant mi się trafił :p Dobrze, że mam Sylwę - ona go trochę temperuje http://www.youtube.com/v/Y87t8g7xj4w http://www.youtube.com/v/DmuJE9riY34 Quote
elmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Elmo też nie ma guziczka, a szkoda. Toż to mały szatan. Gryzie meble, ściany, Berci podgryza fafle, jak zacznie latać po chacie to istny szał. Jak dostaje świra to z rozpędu "ślizgiem" wjeżdża pod stół i szczeka. A tak naprawdę to jest super:loveu:, jak przychodzę z pracy wita mnie, podkuli uszka i wierci dupką ze szczęscia, a potem cały czas za mną chodzi. Wieczorem wstawię jakieś fotki, bo dwa tygodnie nas nie będzie, jedziemy na wakacje do lasu - Elmuś oczywiście też. Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 elmo napisał(a):Elmo też nie ma guziczka, a szkoda. Toż to mały szatan. Gryzie meble, ściany, Berci podgryza fafle, jak zacznie latać po chacie to istny szał. Jak dostaje świra to z rozpędu "ślizgiem" wjeżdża pod stół i szczeka. A tak naprawdę to jest super:loveu:, jak przychodzę z pracy wita mnie, podkuli uszka i wierci dupką ze szczęscia, a potem cały czas za mną chodzi. Wieczorem wstawię jakieś fotki, bo dwa tygodnie nas nie będzie, jedziemy na wakacje do lasu - Elmuś oczywiście też. Nareszcie dałaś oznaki życia ;) My też do lasu jedziemy - za 3 tygodnie ..... i oczywiście całą ferajną :multi: Quote
netti1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 my wyjeżdżamy w sobotę o poranku-jedziemy w górki!:multi: Quote
joannaw Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Gacuś u mnie też był baaardzo aktywny. Biegał jak torpeda, skakał i łapał nas za pięty (ząbki ma ostre). Podgryzał Balbinkę za uszka i fąfle, tak, że piszczała i trzeba było jej pomagać i odciągać agresora. Ma charakterek. Jak się dowiedziałam, że będzie mieszkał z dwoma bokserami, śmiałam się, że pewnie i tak będzie nimi rządził. Quote
Benia-b Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nie tylko chłopaków nie można wyłączyć:razz:-moja dziewczynka lux torpeda zmolestowała już wszystkich. Uciekaja jak boksia Menrzusia na filmiku:evil_lol: 145kg psiego ciała ucieka przed 3kg suczką:mad:(nie licze kota, który tez jeszcze cięzszy od niej- i najszybciej ucieka-oraz dzieciaków , które w adidasach chodzą, aby piety zachowac:evil_lol:) Pada dopiero wieczorkiem-jak wszyscy z nogami na kanapie usadowieni-brak obiektów do gryzienia-czas na sen.. Quote
Benia-b Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Będą foty obiecuję:cool3: Jak na razie dwie. Polowanie... Nikogo nie ma-pouciekali....udaje, ze śpię: Quote
agata-air Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a ja zrobię restart wątku proponuję więc zabawę: gdzie jest mój maluch?? Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jejku...jakie maluchy...to tak dawno było...2 lipca, już ponad miesiąc temu.. pamiętacie ciotki jaka to była akcja? jak jechałyśmy i jechałyśmy i nie mogłyśmy dojechać ? i jak negocjowałyśmy z dziadem ?? a pamiętacie jak po kolei zostałyśmy obsikane ? a Maupa to już w ogóle....przecież ona siedziała z nimi z tyłu:evil_lol::evil_lol: Quote
lavinia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Agata, Twoje dziecko to albo ten debilek:oops: z wystającym jęzorem, albo ten śpiący aniołek, tak ? Quote
Recommended Posts