Ewusek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 trzymam kciuki za pieseczka :-) jakby byla potrzebna moja pomoc to sie polecam :-) niestety DT nie moge mu zapewnic, bo moja bulwa zalapala jakiegos pierwotniaka i teraz musze cale stado odrobaczyc jakimis specjalnymi preparatami... niebawem przyjezdzaja dwa pieski, w tym jeden szczeniak i nie chce go na dzien dobry narazac na choroby... Quote
lavinia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Ewusek - jeśli wszystko pójdzie u Ciebie dobrze, wiesz z czym, to Ty się lepiej nie polecaj z pomocą, tylko flaszkę dla mnie kupuj, za zasługi :lol::lol: możemy ją ewentualnie razem wypić, no bo Ty też masz zasługi różne... a ja się bardzo cieszę, że wszystko się dobrze kończy i jak będzie juz po fakcie, to koniecznie wklej fotki itd :lol::lol: Quote
Inez de Villaro Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 agata-air napisał(a):Inez twój Ptysio też jest cały w łatkach? inka wygląda jak dalmatyńczyk ;p no i juz wiem czemu buldozki niekiedy noszą ubranka- toż to prawie łyse ;p Ptysio tak samo jak Ineczka...łaciaty ale tylko skóra nie sierść :) Quote
auraa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 rozmawiałam z siostrą mojego męża, która juz od 30 lat mieszka w Szwecji.Pies zakupiony w sposób legalny jest tam bardzo drogi. Sa to oczywiście psy rasowe z dokumentami. Dlatego niektórzy kupują przeszmuglowane szczeniaki i załatwiają sobie od wet. dokumenty. Jest to o wiele tańszy sposób nabycia psa. Czasami w telewizji pokazuja w jaki sposób te psy są transportowane i w jak tragicznym sa stanie. Większa część ginie:shake:. Jednak cały czas są chętni i proceder kwitnie :mad: Quote
Inez de Villaro Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 lavinia....a gdzie jest ten buldożek? i co u psiaka z giełdy? Quote
agata-air Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 oj lavinia to mi ciśnienie zrobiłaś!! napisz mi o tym buldożku cos więcej na gg, jakiej pomocy potrzebujesz?? Quote
danka1234 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agata-air']i na deser :D a teraz czekam na liczne posty zachwytu nad najmądrzejszymi, najpięknieszymi, najcudowniejszymi bulwami;p No dobra,zdradzam w tym momencie moją ukochaną jamniczą rasę ale przyznaje że jestem nimi zauroczona, nie wiem czy są najmądrzejsze,ale napewno cudowne,przepiękne,słodkie i rozkoszne:loveu:mozna by je zacałować.:lol: Quote
Bila Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No, nie ma co się dziwić, że tu wszyscy powariowali na ich punkcie:loveu::lol: Quote
Apbt_sól Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Maja vel Dodi z Limą...:) z seii gdzie jest dodi.. i pod brzuchem u cioctki najlepiej:) Quote
Apbt_sól Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 i stwierdzila ze idzie z ciocią do domu , ulozyla sie do spania na miom placaku ;) Quote
Bila Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ależ cudaki:lol::lol:. Ciotce Limie mała tez chyba przypadła do gustu:lol: Quote
netti1 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no cóż...mój syneczek dziś poszalał....korzystając z chwili naszej nieobecności narobił szkód:5 roślin wyrwanych z korzeniami,zniszczonych,rozsypana ziemia a w niej kupy i siki.ziemia na łóżku-ciekawe jak ją przeniósł?+siki.Dziura w łóżku-kolejna-łóżko bezapelacyjnie do wymiany(hura!)Przegryziony pasek od buta(:/)zerwana roleta(:(-ludzie mieli ubaw obserwując jak piesek się bawi-mieszkamy na parterze ,więc na pewno widz się znalazł.o drobiazgach takich jak wyciągnięte gazety,rozciągnięty papier toaletowy i wywalony kosz na śmieci nie wspomnę.Ciekawe .ile udziału w tym miała Dunia? Quote
lavinia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ale wielki facet z niego się zrobił !!!:lol: Quote
Inez de Villaro Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kawał chłopa netti....ile wazy? Quote
emdziolek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jakie sliczne niunio ci urosło:loveu: ja sie zakochałam w buldożkach po uszy:loveu: kiedy skończy sie wreszcie te rozmnażanie psów w polsce? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9502440 spójrzcie tylko ile ras psów "hoduje":roll: nie nawidze pseudohodowców:roll: albo ten: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6188084 sprzedaje 5 letnia suczke buldożka, pewnie już nei daje rady rodzić szczeniaków Quote
Inez de Villaro Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 a my ważymy dokładnie kilogram mniej 6,800g i rozrabiamy z Guciem...który tutaj chwycił Ptysia w pułapkę:) a tutaj Ptyś zagląda do paszczy Gucia..... a tutaj próbuje przechwycić sznureczek Quote
Recommended Posts