Bila Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kurczaki, Ptyś już absolutnie nie patyczak. Kawał białego chłopa:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Bila- staramy się:) dziś wyjechałam na pół dnia a mój mąz nakarmił Ptysia....sześcioma miskami hillsa...bo, jak mówił...głodny był i tak patrzył....;) jak wróciłam Ptysio zrobił 7 koop i był okrąglutki jak piłeczka... Quote
Bila Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Matko jedyna, dobrze, że nie pękł:evil_lol:. Ale Ptyś robi co chce nawet z TZ:cool3: Quote
Apbt_sól Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dodi wczoraj zmasakrowała mi suke:) sponiewierała do upadłego, zalozyła sobie jej kaganiec:eviltong:- fotki ma Ewa , beda pozniej;) Atak małej bulwy na siedzacą w esie majaca wszystko suke ast- zaprzeczył kanonon psa mordercy , wszytko juz przeszlo ludzkie pojecie gdy bulwa ,probowala wydrapać jej oczy i rozszarpać fafle-:diabloti: taka wscielka z niej bestia:loveu: Quote
netti1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 akucha napisał(a): Netti, mały ząbki zmienia? dziś zajrzałam do gębusi i cóż,pusta,zębów na dole nie ma,tylko kiełki a na górze kiełki i jeden maleńki!! Quote
agata-air Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja jestem :d tylko....przeziębiłam się i nie mam siły na nic. moje dzieci maja miliony zdj przysięgam jutro wrzucić :D mają się też pojawić państwo Nesci niedługo :D Quote
Benia-b Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agata-air-odpowiadam na pytanie o sikanie:evil_lol:. Mała leje w domu cały czas. Koope potrafi zrobić metr przed otwartymi drzwiami. Jak pozdejmowałam wszelakie dywany i chodniczki-zajeła sie posłaniami psimi .Pierwszy raz mam takiego szczeniola, który w ten bezstresowy sposób zaznacza cały dom.. Najlepsze jest to,ze ona leje jak jestesmy, jak nas nie ma spi spokojnie i jest czyściutko. Na moje "fe"-jak złapie na goracym-odpala torpede i w nogi:evil_lol:-nie mam szans wyniesć jej przed dom-musiałabym najpierw ją złapać:diabloti: Wazymy juz 3,4kg-i waga cały czas idzie w górę!:multi: Szczepienia podzielił nam wet na 3 raty-ze wzgledu na nasza "maleńkośc" -więc jak na razie dopiero 1 częśc odhaczona.. Quote
Bila Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No cudne:loveu::loveu::loveu:. Slalom przeszkód na Zorce jest rewelacyjny:evil_lol::evil_lol: Quote
netti1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mój szczoch też tak osikuje cały dom,nie pomaga nic,kupiłam psie dropsy i nagradzam za sikanie na trawie,ale jemu jest chyba wszystko jedno czy dostanie nagrodę czy nie.zalał nam doszczętnie łóżko i jeszcze wygryzł na środku dziurę,zasikał posłanko swoje też. Quote
Bila Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Co za bulwie lejki:cool3::cool3: Benia, chyba nie napiszesz, że przez cały ten czas zrobiłaś tylko pięć zdjęć:mad::mad:? Quote
Benia-b Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nie no...zrobiłam więcej-ale to zmniejszanie kopiowanie, zgrywanie-pół nocy zajmuje:mad: Moja nie sika na swoje posłanie i na łóżko:diabloti:-i ma dwa psie posłania na których próbuje spać z innymi zwierzakami-na nie tez nie sika-pozostałe dwa sa w stanie suszenia, prania, suszenia ,prania....:mad: Quote
Bila Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Benia-b']Nie no...zrobiłam więcej-ale to zmniejszanie kopiowanie, zgrywanie-pół nocy zajmuje:mad:/quote] No to co z tego?:cool3::evil_lol: Quote
agata-air Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 czyli one tak wszystkie mają ze szczaniem... moje na posłanie, na fotel...i nawet na moje łóżko kilka razy się zdarzyło:angryy: gdyby nie to, że pokazują inteligencje na każdym kroku uznałabym, ze to głąby...ale nie. gdzie jest jedzenie wiemy, że chcemy na spacer potrafimy przekazać, że robimy źle obgryzając pani meble też wiemy więc robimy oczy jak kot w shreku, ale że lejemy nie czujemy. mam nadzieje, że kiedyś się nauczą bo moje panele długo już nie przetrzymają a posłanie już od prania się psuje :oops: ale kochane pchełki są takie, że nie potrafię się na nie gniewać :cool1: Quote
Ula_czarnuszka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Benia-b'] http://img137.imageshack.us/img137/5606/pict0035bv6.jpg Bordosiowa mina "Mamoooo, ratuj" jest cudna:cool3: Quote
Benia-b Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bordozka tylko tak udaje:cool3:-sama prowokuje do zabawy-przynosząc Małej zabawki. Bila-jako, że trzeba sie poświęcac-jeszcze kilka fot:razz: Przeglądu stomatologicznego c.d. Quote
Bila Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No mniodzio. A jakie dziewczyny mają piękne pseudokiełbaski na sznurku:lol: Quote
Inez de Villaro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Benia- nareszcie foty!!!!!!!!!!!!hurrra!!!!!!!!!!! Właściwie to ja nie musze już wklejać, bo u mnie wygląda to identycznie...identyczny duży pies, identyuczny mały i identyczne zabawy włącznie z grzebaniem w zebach!!!!...jak to w podwójnej rodzinie!!! Musze pochwalic Ptysia, że nie robi siii i koo tak już często w domu...trzyma w wielu przypadkach...ale oczywiście zdarzaja się wpadki! Quote
Inez de Villaro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Benia- a przyjęcie urodzinowe Zorce urzadziłaś???? apropos....kiedy będziemy obchodzic urodziny białasków? 27 kwietnia, 1 maja, czy 3 maja?;) Quote
netti1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Inez to masz fajnie,bo mój lejek sika cały czas.Dziś przyłapany na sikaniu uciekł,szybko z nim wyszłam na trawę,ale nie zrobił ani kropli mimo że długo chodziliśmy,a po powrocie do domu kałuża...najbardziej mnie martwi sikanie na łóżko,bo niebawem będziemy spac jak w chlewie jak nie przestanie tego robic. Quote
Inez de Villaro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 U mnie łóżko dwa razy zasikał...więc śpi koło łózka az nauczy się trzymać całą noc :) po porannym sikaniu ok. godz. 7.00 wchodzi do łózka i przesypiamy spokojnie ok 2 godz. a potem po kazdym spaniu i jedzeniu na dwór a także jak zaczyna nadmiernie fikać to znaczy że chce siku....na razie jesteśmy w domu więc możemy go dopilnować...jak pójdziemy do pracy , będzie gorzej! Quote
Benia-b Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 U nas jeden system się sprawdza-nocny. Pies z nami w łózku-drzwi zamknięte i 7 rano pod pachę i na trawkę-wtedy jest ok... ale jesli prześpię , albo zostawię otwarta sypialnie-4 koopy 2 sikoo.(ale wyłazi z pokoju:cool3:) Jesli drzwi od domu są cały czas otwarte wszystko robi na trawce...-ale wystarczy zamknąc z nami w środku-leje w domu.... Wychodzi rano z Zorką(bo reszta to śpiochy) patrzy co robi-może mama bordożkowa nauczy dziecię , bo my nijak w kwestii sikania się dogadac nie potrafimy:evil_lol: Inez-przyjecie urodzinowe było! Szyje indycze jedzone w samotnosci-bo reszta albo nie może, albo bezzębna:shake: Quote
Inez de Villaro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Benia- u mnie też para wychodząca rano to Gucio i Ptysio...reszta słodko śpi i nie ma zamiaru wychodzić :) Benia- a jak z urodzinami białasków? Quote
Recommended Posts