Viris Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Auraa - czy możesz mi napisać co jest z uchem Bolka? Pisałaś że jest inne - na zdjęciach niestety nie zauważyłam o co może chodzić. Quote
dorcia44 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 wszystkie moje futra przed nimi się chowają ,Tylko Maltusia jest dzielna ,pekiny są biedne bo te małe uboty targaja je za futra ,ciągają zawzięcie ,włażą na nie ,wiec najchętniej rezydentki siedzą wysoko..koty zresztą też.:lol: w ogródku koniecznie chciały zjeść biednego slimaka :diabloti:..wytytłały się po krzaczorkach ,kwiatuchów nałamały...ale tu Gapcio juz nie był gapcio..szalał nieprzeciętnie ,po powrocie do domu usiadł pod drzwiami i żałośnie płakał ,a Gacusiowa sprawdziła zawartośc misek :lol: Fajne som ;) znajdzcie im szybko dom :oops::iloveyou: Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 TERAZ WAŻNY POST!!! spokojnie to ślady po odrobaczeniu- dzieci dostały różową paste którą wypluwały i całe się nią pobrudziły ;p moja biała ma całą główke do dziś różowa <hahaha> choć może akurat tu to alergia, pisze tylko że może to być ślad od tej pasty Quote
dorcia44 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Gacusiowa ..bo to takie gaculki małe są . chcesz się pobawic ...zapraszam. Quote
Viris Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wg moich wyliczeń to na suczki jest już za dużo chętnych DS. Ale część nie zatwierdzona więc może to jeszcze ulec zmianie. Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 u mnie 3 domy zastanawiają się nad moim pieskiem (domy z Żyrardowa) i jeden nad suczką. Żaden nie zatwierdzony przez dziewczyny ale wszytskie znam i wiem że są super. Jeśli domek nr.1 weźmie pieska to dla domku nr.2 będę szukała z innego od której z bab. domek nr.3 jak nie dostanie mojego rezygnuje bo to prawie mój własny dom ;p Quote
lothia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 hahaha moja mama i brat zakoffała się w Małej,dobrze że już są na nią chętni Quote
auraa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jestem .Byłam u weta z dwoma szczeniaczkami. Piesek nr. 2 jest w lepszym stanie,ale tez dostał zastrzyk i ma brać nifuroksazyd. Jutro jadę z jednym a w poniedziałek na kontrolę z dwoma.. Dzis brzuszek był mniej wzdęty ale kupa w dalszym ciągu kiepska. U pieska nr. 2 Bolka. jedno ucho jest tak jak u każdego psa zakończone gładko a drugie tak jak u człowieka na końcu jest wywinięte i zgrubiałe. Ma inny kształt. To mu w niczym nie przeszkadza ale to by dyskwalifikowało gdyby był rasowcem. Postaram się zrobc zdjęcia. Na razie zakładamy, że zmiany skórne to zwykłe uczulenie. Ma maleńkie krosteczki. W tej chwili najważniejszy jest brzuszek , piersi psikamy. Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziś rozmawiałam z bardzo fajną osoba. tak wielka zwariowana baba. wyobraźcie sobie że zabrała na tymczas trzy buldożki: inke, nesce i jackobsa. zarzekała się że żadne nie zostaje a teraz twierdzi, że kocha i Jackobs ma dom, najlepszy z najlepszych czyli u niej. Agata Rybkowska się nazywa i w ramach spłaty długu 500zł wędruje na konto Lavini która pomysł już zatwierdziła. Quote
akucha Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To uszko, to może być krwiak po zagryzieniu. Moja suka tak miała. Wchłąnął się. Quote
netti1 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 mojej się nie wchłonął,ucho wygląda trochę jakby poparzone Quote
auraa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 U niego to wygląda tak, jakby nie wykształcił sie ten trójkącik na końcu. Ucho jest mniejsze, okrągłe i zgrubiałe. Quote
Inez de Villaro Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 u mojego bulwa, jak był mały tez wystąpiły takie zmiany skórne, tzn. zaczerwienienia i krostki pod pachami i na brzuszku,odstawiłam nabiał, makaron, podjadanie, przeszłam na eukanubę (kiedys była to lepsza karma) z jagnięciną i ryżem i wszystko minęło, do tej pory jest na jagnięcinie i jest ok wet oczywiście dawal różne maści, nie pomagało...jak zmieniłam karmę po tygodniu minęło...wygladało tak samo jak u maluszka i w tym samym miejscu plus krosty na głowie Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 agata-air napisał(a):Dziś rozmawiałam z bardzo fajną osoba. tak wielka zwariowana baba. wyobraźcie sobie że zabrała na tymczas trzy buldożki: inke, nesce i jackobsa. zarzekała się że żadne nie zostaje a teraz twierdzi, że kocha i Jackobs ma dom, najlepszy z najlepszych czyli u niej. Agata Rybkowska się nazywa i w ramach spłaty długu 500zł wędruje na konto Lavini która pomysł już zatwierdziła. Wariatka ... :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sliczne gacusie:loveu: mam okazje poznac je osobiscie, sunia ktora jest u Dorci jest niesamowita, zakochalam sie w niej po uszy:loveu: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 no Agata, to pojechałaś.... a pamiętasz, jak w drodze mówiłas, że Ty buldożki to tak nie za bardzo...bo inne rasy lubisz ....:evil_lol::evil_lol: a my mówiłyśmy, że tylko bulwy :loveu: Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Moje maluchy teoretycznie mają domy ... ;) Wklejam resztę zdjęć ... Quote
agata-air Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 to teraz szybkie poszukiwania wybitnych domków dla moich dzieci bo trzy buldożki u mnie to już by była przesada a jak tak dalej pójdzie to nawet CBA mi ich nie zabierze ;p mam dwa potencjalne domy- jeden ma sie odezwać, drugi niby chciał chłopca ale i dziewczynka sie spodoba tylko ciotki sprawdzić muszą. sama nawet nie próbuję mówić czy domki ok. w każdym dbają bardzo o psy ale moje wymagania...<hahaha> Quote
Sielka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Hej dziewuszki! Nie wiecie co z Joanna? Chcialabym wiedziec kiedy ew moglabym odebrac moja mala ksiezniczne (sunia nr 6), jak sie czuje etc... Quote
Wola Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 a ja mam pytanko, czy sunia do Trójmiasta już wyruszyła? chcę wiedzieć kiedy w moich okolicach zagości taki szkrab :lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bazylek dojechał o 14tej w dobrej kondycji. Na widok dwóch bokserków się rozpłakał, ale szybko się przekonał, że to są życzliwe mu psiaki. Oczywiście sika, kupka....suchej karmy jakoś nie chce jeść - zauważył że istnieje też inne psie papu w dużych michach do których w celu wylizania zapachu, cały się ładuje:lol: Teraz zapoznaje się z domem....obgryzuje nogi stołu, poduchę... Suczka nasza jest troszkę zazdrosna o młodego....a właściwie, że zrobił się centrum uwagi. A pies za to chodzi za maluszkiem krok w krok :p I specjalnie dla Natalki :lol: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Menrzuś - cieszę się, że dotarł do was bezpiecznie i oczywiście życzę samych dobrych dni z maluchem :-) mamy kolejnego dogomaniakowego szczeniorka :loveu: Quote
lavinia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dorcia - Gapcio jest przesłodki :-) Viris - jesteś ????? Quote
Recommended Posts