Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkie moje futra przed nimi się chowają ,Tylko Maltusia jest dzielna ,pekiny są biedne bo te małe uboty targaja je za futra ,ciągają zawzięcie ,włażą na nie ,wiec najchętniej rezydentki siedzą wysoko..koty zresztą też.:lol:
w ogródku koniecznie chciały zjeść biednego slimaka :diabloti:..wytytłały się po krzaczorkach ,kwiatuchów nałamały...ale tu Gapcio juz nie był gapcio..szalał nieprzeciętnie ,po powrocie do domu usiadł pod drzwiami i żałośnie płakał ,a Gacusiowa sprawdziła zawartośc misek :lol:
Fajne som ;)
znajdzcie im szybko dom :oops::iloveyou:

Posted

TERAZ WAŻNY POST!!!

spokojnie to ślady po odrobaczeniu- dzieci dostały różową paste którą wypluwały i całe się nią pobrudziły ;p

moja biała ma całą główke do dziś różowa <hahaha>

choć może akurat tu to alergia, pisze tylko że może to być ślad od tej pasty

Posted

u mnie 3 domy zastanawiają się nad moim pieskiem (domy z Żyrardowa) i jeden nad suczką. Żaden nie zatwierdzony przez dziewczyny ale wszytskie znam i wiem że są super. Jeśli domek nr.1 weźmie pieska to dla domku nr.2 będę szukała z innego od której z bab. domek nr.3 jak nie dostanie mojego rezygnuje bo to prawie mój własny dom ;p

Posted

Jestem .Byłam u weta z dwoma szczeniaczkami. Piesek nr. 2 jest w lepszym stanie,ale tez dostał zastrzyk i ma brać nifuroksazyd. Jutro jadę z jednym a w poniedziałek na kontrolę z dwoma.. Dzis brzuszek był mniej wzdęty ale kupa w dalszym ciągu kiepska. U pieska nr. 2 Bolka. jedno ucho jest tak jak u każdego psa zakończone gładko a drugie tak jak u człowieka na końcu jest wywinięte i zgrubiałe. Ma inny kształt. To mu w niczym nie przeszkadza ale to by dyskwalifikowało gdyby był rasowcem. Postaram się zrobc zdjęcia.
Na razie zakładamy, że zmiany skórne to zwykłe uczulenie. Ma maleńkie krosteczki. W tej chwili najważniejszy jest brzuszek , piersi psikamy.

Posted

Dziś rozmawiałam z bardzo fajną osoba. tak wielka zwariowana baba. wyobraźcie sobie że zabrała na tymczas trzy buldożki: inke, nesce i jackobsa. zarzekała się że żadne nie zostaje a teraz twierdzi, że kocha i Jackobs ma dom, najlepszy z najlepszych czyli u niej. Agata Rybkowska się nazywa i w ramach spłaty długu 500zł wędruje na konto Lavini która pomysł już zatwierdziła.

Posted

U niego to wygląda tak, jakby nie wykształcił sie ten trójkącik na końcu. Ucho jest mniejsze, okrągłe i zgrubiałe.

Posted

u mojego bulwa, jak był mały tez wystąpiły takie zmiany skórne, tzn. zaczerwienienia i krostki pod pachami i na brzuszku,odstawiłam nabiał, makaron, podjadanie, przeszłam na eukanubę (kiedys była to lepsza karma) z jagnięciną i ryżem i wszystko minęło, do tej pory jest na jagnięcinie i jest ok wet oczywiście dawal różne maści, nie pomagało...jak zmieniłam karmę po tygodniu minęło...wygladało tak samo jak u maluszka i w tym samym miejscu plus krosty na głowie

Posted

agata-air napisał(a):
Dziś rozmawiałam z bardzo fajną osoba. tak wielka zwariowana baba. wyobraźcie sobie że zabrała na tymczas trzy buldożki: inke, nesce i jackobsa. zarzekała się że żadne nie zostaje a teraz twierdzi, że kocha i Jackobs ma dom, najlepszy z najlepszych czyli u niej. Agata Rybkowska się nazywa i w ramach spłaty długu 500zł wędruje na konto Lavini która pomysł już zatwierdziła.

Wariatka ... :loveu::loveu::loveu:

Posted

no Agata, to pojechałaś....

a pamiętasz, jak w drodze mówiłas, że Ty buldożki to tak nie za bardzo...bo inne rasy lubisz ....:evil_lol::evil_lol:

a my mówiłyśmy, że tylko bulwy :loveu:

Posted

to teraz szybkie poszukiwania wybitnych domków dla moich dzieci bo trzy buldożki u mnie to już by była przesada a jak tak dalej pójdzie to nawet CBA mi ich nie zabierze ;p

mam dwa potencjalne domy- jeden ma sie odezwać, drugi niby chciał chłopca ale i dziewczynka sie spodoba tylko ciotki sprawdzić muszą. sama nawet nie próbuję mówić czy domki ok. w każdym dbają bardzo o psy ale moje wymagania...<hahaha>

Posted

Hej dziewuszki! Nie wiecie co z Joanna? Chcialabym wiedziec kiedy ew moglabym odebrac moja mala ksiezniczne (sunia nr 6), jak sie czuje etc...

Posted

Bazylek dojechał o 14tej w dobrej kondycji. Na widok dwóch bokserków się rozpłakał, ale szybko się przekonał, że to są życzliwe mu psiaki.
Oczywiście sika, kupka....suchej karmy jakoś nie chce jeść - zauważył że istnieje też inne psie papu w dużych michach do których w celu wylizania zapachu, cały się ładuje:lol:
Teraz zapoznaje się z domem....obgryzuje nogi stołu, poduchę...
Suczka nasza jest troszkę zazdrosna o młodego....a właściwie, że zrobił się centrum uwagi. A pies za to chodzi za maluszkiem krok w krok :p

I specjalnie dla Natalki :lol:

Posted

Menrzuś - cieszę się, że dotarł do was bezpiecznie

i oczywiście życzę samych dobrych dni z maluchem :-)

mamy kolejnego dogomaniakowego szczeniorka :loveu: