ATLANTYDA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czyli sześć maluchów ma domki stałe zaklepane:multi::multi: Quote
Inez de Villaro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ciotki mam nowy bazarek na spłatę długu....zapraszam bordoże forum i ciotka Ula -Malibu dokłada się do akcji zbierania pieniędzy!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10431950&posted=1#post10431950 Quote
Viris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Czyli sześć maluchów ma domki stałe zaklepane:multi::multi:Na razie przeszyłam Lavinii informacje jakie zebrałam o domach itp. Domy stałe ma sunia od Maupy - zatwierdzony Lavinia zatwierdziła dom u Sielki i Dom w Trójmieście dla pieska. Reszta jeszcze chyba nie zatwierdzona - wysyłam materiały :evil_lol: Quote
Viris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Proszę o info który z tych piesków nadaje się do wyjazdu do DS! piesek numer 1 u auraa piesek numer 4 u agata air piesek numer 5 u joannaw Proszę, jest dom zatwierdzony i któryś z tych piesków ma szansę na "swoich ludzi". Czy możecie mi odpisać???:shake: Quote
Viris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czy któraś z suczek jest taka ciapowata gapkowata?:evil_lol: Quote
agata-air Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 u mnie suczki to łajzy, piesek ciapa. mój psiak jeszcze nie jedzie bo 1. jest leczony 2. dziś odwiedzili go chętni ludzi moi znajomi i mają do poniedziałku zdecydować (kazałam im sie przespać z ta mysle, niedawno odszedł ich pies, nie chcę żeby podjeli pochopną decyzję) Quote
Inez de Villaro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oj Agata, widzę że się rozstać trudno????:) Quote
Maupa4 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak Wy tak dzielnie i ciężko pracujecie wybierając najlepsze domy dla maluchów - to ja Wam powklejam zdjęcia żebyście miały i ... trochę przyjemności i dalszy zapał do "pracy"... ;) Zdjęcia z lecznicy - środa późny wieczór Quote
Maupa4 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Inez de Villaro napisał(a):maupo....a białaski słyszą dobrze? Słyszą, słyszą ... te moje słyszą ... Są tylko maciupeńkie. Ja jeszcze chyba nigdy nie widziałam tak malutkich i drobniutkich ... Są tak delikatne że ... aż boję się koło nich przechodzic że zdepczę, podepczę i zgniotę :oops:. Wszystko z nimi jest ok - one wszystko "nadrobią" ... no tylko takie maluchy - szok ... Ale broją normalnie :evil_lol: To jest biała dziewczynka "od Agaty" Quote
Inez de Villaro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 "Są tylko maciupeńkie. Ja jeszcze chyba nigdy nie widziałam tak malutkich i drobniutkich ... Są tak delikatne że ... aż boję się koło nich przechodzic że zdepczę, podepczę i zgniotę :oops:. Wszystko z nimi jest ok - one wszystko "nadrobią" ... no tylko takie maluchy - szok " no to fajnie będzie malutka wyglądać z kilkudziesięciokilogramowym dogie de bordeaux :) benia musi foty wkleić :) Quote
lothia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sielka napisał(a):one wszystkie skradają serducha:D Sa niesamowite :loveu: ale nasza jest najfajniejsza,najgrzeczniejsza i najładniejsza:loveu: Quote
lavinia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 tak, tak - nasza jest the best :loveu::loveu::loveu: Quote
dorcia44 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eeee nie prawda moje są najładniejsze :mad: facet to straszny popierdólka,a dziewucha rozpierducha:evil_lol:ucapi sie pekiniego ogona i jazda...musze pilnować bo sie boje że któraś nie wytrzyma i ja zbanuje. Quote
Sielka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 gdybym mogła to wziełabym 3! bo 3 mi sie bardzo podobaja z tych jeszcze ktore nie sa zarezerwowane, ale niestety nie mogę :( Ale gdybym mogla prosic o kilka zdjec jeszcze mojej ukochanej suni nr 6! :loveu: Quote
Martyna_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 lothia napisał(a):ale nasza jest najfajniejsza,najgrzeczniejsza i najładniejsza:loveu: Trudno nie przyznać racji Tobie i Lavinii.:diabloti: Quote
Maupa4 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No i teraz tzw zdjęcia pudełkowe ... Jeżeli ktoś jeszcze nie wie jak to miało wyglądac to ... wyobraźnię każdy z nas jakąś tam ma ... My dzieliłyśmy "na pudełka" przebadane i do przebadania. No i mogły się wszystkie ruszac ... A z resztą - co ja będę Wam tłumaczyc ... Quote
netti1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 moja sunia też jest ładna! dziewczyny,a czy szczeniątka jakies robocze imiona mają? Quote
Recommended Posts