Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u osoby z mojego SOZ też znajdzie sie tymczas nawet dla 2-3 maluchów.Gdyby było zabierane coś dorosłego też znajdzie sie miejsce. Dziewczyna mieszka sama w duzym domu i ma 2hektary ogrodzonej działki jednego małego psa a więc zawsze w trudnych sytuacjach mam u niej miejsce.
Ach gorzej jak będzie odbior interwencyjne bez zrzeczenia i psiaki beda musiały byc do konca procesu sadowego.
moj nr tel 793685044

Posted

:) wiesz wiadomo że takie pieski szybko znajda domy i dt nie bedzie wieczne trwało ;(
a zreszta ja właśnie szukam cos co moge zabrac do znajomej na dt, najlepiej szczenie (jej suczka ma 6 miesięcy a więc chciała cos małego) a buldozka trzeba pomoc i tak jak pisałam w domkach pewnie będzie można wybierać.

Posted

dokładnie takie maluchy szybko znajdą fajne domki. Dlatego ja też moge dać dt 1-2 psiakom.

no EMIR pomóż, bo na odległość to możemy sobie tylko pogadać!:shake:

Posted

demi napisał(a):
(...) no EMIR pomóż, bo na odległość to możemy sobie tylko pogadać!:shake:

Sądzę, a niemal jestem pewna, że EMIR jest w kontakcie z Lavinią. To, że nie ma wpisów o planach jest o tyle dobre (wspomniałam o tym wcześniej), że nikt niepożądany sobie nie poczyta. Strzeżonego Pan Bóg itd...

Posted

dobrze że kolejka z tymczasami się powiększa ;) jeden domek o którym ja pisałam to DS. Mam nadzieję że uda mu się psiaki zabrać i się porozchodzą po dogomaniakach żebyśmy mieli pewność że im teraz dobrze.

Posted

uwaga

bardzo proszę jeszcze raz o wpisywanie się - najlepiej z nickiem i obok ilością szczeniaków, którym możecie zaoferować DT.

liczę i liczę i wychodzi mi, ze mamy DT dla wszystkich 12 dzieciaków, ale może żle liczę ??

I jeszcze - na razie nic nie piszemy, tylko liczymy DT. Więcej informacji zamieszczę dziś wieczorem, obiecuję

DT sa ewentualnie potrzebne od poczatku przyszłego tygodnia

i jeszcze bardzo proszę te osoby, które pisały do mnie na pw w sprawach adopcji i wykupu o potwierdzenie, że nadal są zainteresowane.

dzięki :-)

Posted

ja tez moge szczeniaka wziac na DT, ale od 12 lipca... prawdopodobne ze bedzie to tez DS dla niego. no ale ten termin 12 lipca

xmartix: 1 (DT/DS - 12 lipca) Wrocław

Posted

właśnie gadałam z moja Agnieszka (to u niej miały by DT- jest wolontariuszką mojego Stowarzyszenie) a więc bierzemy ile będzie trzeba. 2-3-4 ;p jakby pojawiły się inne z małych psiaków- szczeniąt to nam obojetne generalnie. Agnieszka zawsze trzyma nam maks dwa psy ( a już teraz ma od nas dwa z czego jednego połamanego) ale w tej sytuacji gdzie to są szczenięta, znajda domy na pewno i to PSEUDOHODOWLA a tego nienawidzimy zgodziła się na ilość hurtową.
oczywiście jedzenie itp. damy rade-> jakby były większe problemy zdrowotne będziemy musiały prosić dogo o pomoc

agata-air ile będzie trzeba (w granicach rosądku;p)
nr. tel 793685044

Posted

słuchajcie, sytuacja sie rozwija po prostu z minuty na minutę...

dużo DT, prosimy.......

jesli bedzie więcej DT niz dla 12 szczeniaczków, to też dobrze bedzie......

Posted

<hahaha> ja mogę napisac że trzymam kciuki za akcję.

Nienawidzę kilku cech u ludzi:
-okrucieństwa
-głupoty
-niewiedzy
-chamstwa
-traktowania zwierząt, istot czujących
ogólnie rzecz biorąc najbardziej nienawidzę pseudohodowców, łączą oni w sobie wszytskie najgorsze cechy

Posted

Aż zimno mi się robi na myśl co może spotkać te i niestety spotka inne maleństwa. Te, które trafiają do dobrych domów i tak maja małe szanse na przeżycie.

Posted

ja potwierdzam to co pisałam na pw - częściową, w miarę możliwości/rozsądku patrycypację w wykupie, kosztach transportu, poszczepienie i ewentualne leczenie, DT na pewno z możliwością DS dla jednej bulwki-dziewczynki
jeśli DS to oczywiście pokrycie kosztów sterylki, jeśli DT to pilotowanie sprawy do czasu sterylki/kastracji

mogę ewentualnie posłużyc jako stacja przerzutowa albo sama podwieźc kawałek psiaki (jestem z lubuskiego więc nie wiem na ile moja propozycja jest 'atrakcyjna')

to pisałam ja, Gacusiowa :)