dorcia44 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 małym szczeniaczkom równiez moge dać dt...dużym już nie dam rady. Quote
agata-air Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 u osoby z mojego SOZ też znajdzie sie tymczas nawet dla 2-3 maluchów.Gdyby było zabierane coś dorosłego też znajdzie sie miejsce. Dziewczyna mieszka sama w duzym domu i ma 2hektary ogrodzonej działki jednego małego psa a więc zawsze w trudnych sytuacjach mam u niej miejsce. Ach gorzej jak będzie odbior interwencyjne bez zrzeczenia i psiaki beda musiały byc do konca procesu sadowego. moj nr tel 793685044 Quote
agata-air Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :) wiesz wiadomo że takie pieski szybko znajda domy i dt nie bedzie wieczne trwało ;( a zreszta ja właśnie szukam cos co moge zabrac do znajomej na dt, najlepiej szczenie (jej suczka ma 6 miesięcy a więc chciała cos małego) a buldozka trzeba pomoc i tak jak pisałam w domkach pewnie będzie można wybierać. Quote
demi Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 dokładnie takie maluchy szybko znajdą fajne domki. Dlatego ja też moge dać dt 1-2 psiakom. no EMIR pomóż, bo na odległość to możemy sobie tylko pogadać!:shake: Quote
Ania_Mor Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 szczeniakowi ewentualnie tez moge dać DT, bo z dorosłymi psami moje psy niestety nie za bardzo sie dogadują Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 demi napisał(a):(...) no EMIR pomóż, bo na odległość to możemy sobie tylko pogadać!:shake: Sądzę, a niemal jestem pewna, że EMIR jest w kontakcie z Lavinią. To, że nie ma wpisów o planach jest o tyle dobre (wspomniałam o tym wcześniej), że nikt niepożądany sobie nie poczyta. Strzeżonego Pan Bóg itd... Quote
Wola Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 dobrze że kolejka z tymczasami się powiększa ;) jeden domek o którym ja pisałam to DS. Mam nadzieję że uda mu się psiaki zabrać i się porozchodzą po dogomaniakach żebyśmy mieli pewność że im teraz dobrze. Quote
xmartix Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja tez oferuje DT. szkoda ze nei wiadomo co z ta sprawa, chociaz troszku... Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 uwaga bardzo proszę jeszcze raz o wpisywanie się - najlepiej z nickiem i obok ilością szczeniaków, którym możecie zaoferować DT. liczę i liczę i wychodzi mi, ze mamy DT dla wszystkich 12 dzieciaków, ale może żle liczę ?? I jeszcze - na razie nic nie piszemy, tylko liczymy DT. Więcej informacji zamieszczę dziś wieczorem, obiecuję DT sa ewentualnie potrzebne od poczatku przyszłego tygodnia i jeszcze bardzo proszę te osoby, które pisały do mnie na pw w sprawach adopcji i wykupu o potwierdzenie, że nadal są zainteresowane. dzięki :-) Quote
xmartix Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ja tez moge szczeniaka wziac na DT, ale od 12 lipca... prawdopodobne ze bedzie to tez DS dla niego. no ale ten termin 12 lipca xmartix: 1 (DT/DS - 12 lipca) Wrocław Quote
agata-air Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 właśnie gadałam z moja Agnieszka (to u niej miały by DT- jest wolontariuszką mojego Stowarzyszenie) a więc bierzemy ile będzie trzeba. 2-3-4 ;p jakby pojawiły się inne z małych psiaków- szczeniąt to nam obojetne generalnie. Agnieszka zawsze trzyma nam maks dwa psy ( a już teraz ma od nas dwa z czego jednego połamanego) ale w tej sytuacji gdzie to są szczenięta, znajda domy na pewno i to PSEUDOHODOWLA a tego nienawidzimy zgodziła się na ilość hurtową. oczywiście jedzenie itp. damy rade-> jakby były większe problemy zdrowotne będziemy musiały prosić dogo o pomoc agata-air ile będzie trzeba (w granicach rosądku;p) nr. tel 793685044 Quote
auraa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja też mogę dać d.t. szczeniorkowi. Zwolniło mi sie miejsce po Kropeczce z Józefowa. Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 słuchajcie, sytuacja sie rozwija po prostu z minuty na minutę... dużo DT, prosimy....... jesli bedzie więcej DT niz dla 12 szczeniaczków, to też dobrze bedzie...... Quote
oktawia6 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 nie piszcie tylko szczegółów bardzo proszę!!! złatwiac to należy z głową by nikt mu nie doniósł! Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Oktawia, ale ja nie wiem, który bąka puścił.......;) Quote
oktawia6 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 lavinia napisał(a): nie piszemy.... i bardzo dobrze! a jak się chce podniśc wątek to można pisac o ładnej pogodzie albo który szczeniak puścił bąka:cool1: Quote
agata-air Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 <hahaha> ja mogę napisac że trzymam kciuki za akcję. Nienawidzę kilku cech u ludzi: -okrucieństwa -głupoty -niewiedzy -chamstwa -traktowania zwierząt, istot czujących ogólnie rzecz biorąc najbardziej nienawidzę pseudohodowców, łączą oni w sobie wszytskie najgorsze cechy Quote
auraa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Aż zimno mi się robi na myśl co może spotkać te i niestety spotka inne maleństwa. Te, które trafiają do dobrych domów i tak maja małe szanse na przeżycie. Quote
Gacusiowa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ja potwierdzam to co pisałam na pw - częściową, w miarę możliwości/rozsądku patrycypację w wykupie, kosztach transportu, poszczepienie i ewentualne leczenie, DT na pewno z możliwością DS dla jednej bulwki-dziewczynki jeśli DS to oczywiście pokrycie kosztów sterylki, jeśli DT to pilotowanie sprawy do czasu sterylki/kastracji mogę ewentualnie posłużyc jako stacja przerzutowa albo sama podwieźc kawałek psiaki (jestem z lubuskiego więc nie wiem na ile moja propozycja jest 'atrakcyjna') to pisałam ja, Gacusiowa :) Quote
Gacusiowa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='auraa']Te, które trafiają do dobrych domów i tak maja małe szanse na przeżycie. nie rozumiem :shake: dlaczego?? Quote
ATLANTYDA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Trzymam z całych siła oby sie udało :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts