Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarki przeszły moje najśmielsze nadzieje. Chciałam uzbierać na jedną, może dwie sterylizacje.

W tym momencie jest już 562 zł!!! ( W tym 120 za rzeczy Ewy - które wystawiłam ). :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Viris']Bazarki przeszły moje najśmielsze nadzieje. Chciałam uzbierać na jedną, może dwie sterylizacje.

W tym momencie jest już 562 zł!!! ( W tym 120 za rzeczy Ewy - które wystawiłam ). :loveu::loveu::loveu::loveu:

Boszee ... dziękujemy Wam wszystkim w imieniu:

Pandy

Pumy

Figi

Biedronki

Dla nich już skończyło się to całe piekło, które przygotował dla nich ich "człowiek" - pan i hodowca ...

Posted

netti1 napisał(a):
ja chcę jeszcze 3 rzeczy dac na bazarek,Viris mogę liczyc na ciebie?

Jasne.
_beatka_ napisał(a):
Agata ja mam konto na allegro:cool3:
Dzięki, już demi mi pomogła. Będzie dzięki temu figurka BF na bazarku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']aneczka żywot im się zmienił o 180 stopni!!! Jakby o 360 to wpadłyby z deszczu pod rynnę :)

fakt:evil_lol:

Viris
-widzę, że już jest ktos z Allegro, w razie potrzeby pisz do mnie, też mam konto;)

Posted

bardzo wam wszystkim dziekujemy za pomoc i zaangażowanie..u mnie w domu jest centrum dowodzenia..od 8 rano siedzę i gadam i ustalam, jeszcze w piżamie, bo nie ma czasu sie ubrać :evil_lol:

mam też kontakt z dziewczynami ze Szwecji - zobaczycie, jesli zbierzemy się razem i zadziałamy, to wytępimy takich panów handlarzy, szmuglujących szczeniaki......a gdyby nawet udało się wytępić tylko jednego, to i tak będzie coś

Posted

lavinia napisał(a):
bejrut, ślicznego masz psiaka :-)

a dlaczego za wcześnie i za trudno ? czy wasz bulwek jest agresywny ?

Nasz Bejrut jest strasznie zazdrosny, nawet jak siedzimy koło siebie gramoli się pomiędzy nas.

pozdrawiam Bartek

Posted

Cioteczki jesteście Wielkie :multi::multi::multi:,Szacun dla Was i zabezpieczenie suniek
Wszystkie cudne ale mnie najbardziej podoba sie Puma :loveu::loveu:
EDIT
Chodziło mi o Pume

Posted

tak przeglądam ten wątek i się wzruszam... ile dobrego zrobiłyście dla tych Suniek, pomyśleć, gdyby nie Wy (ogromny szacun!), co by było z dziewczynkami?
i tak mi się przypomniało, niedaleko mnie jest też taka pseudo i babka 'hoduje' bulwki, bo to drogo idzie i jest małe....:( jak z nimi walczyć... ja nie mam sposobu na pseudohodowców...

Posted

ARKA napisał(a):

Figa jest poprostu boooooska...biedactwo, te cycole:-(

:multi: Arko, dzieki! To moja ulubienica, kocham wirtualnię tą małpeczkę słodką.