Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bym chciała żeby Ewusek się pochwaliła swoim biało czarnym przystojniakiem... i może podrzuciła parę newsów o Figuni... Bo, że jej dobrze w nowym domku to wszyscy wiemy... :p

Posted

nie wiem co u Figunie... jestem taka zabiegana, ze od jakiegos czasu z dnia na dzin przekladam zadzwonienie do Pana Darka, zeby dowiedziec sie co slychac...
Niestety sprzedali dzialke obok nas i teraz nie mam aktualnych wiesc... obiecuje, ze zadzwonie dzisiaj i sie dowiem :-)

Moj nowy, nie taki nowy nabytek, jest u mnie przez przypadek dzieki Lavuni :-)
Jest super pieskiem i jako jedyny spi z nami w łóżeczku :-)
Jak go Tomus zobaczyl to powiedzial "muuu".
Kasia, jak bede z nim w Wawi, to naperwno podskocze... a bede napewno, tylko nie wiem kiedy, musze mu morfologie zrobic.

Posted

Koniecznie!!! A jak jeszcze na dokładkę będziesz miała buldożka przy sobie to tym lepiej.... :evil_lol:

Mi się wydaje, że Pumce jednak bardzo brakuje towarzystwa bulwek.... Co prawda Miauek jest biały w czarno-szare plamki, ale to nie to samo ;)

Jak na ulicy spotykamy jakąs bulwkę to Pumaczek wykręca taki taniec skakaniec z przewrotką, że ho ho!!!

Posted

Ja sobie już wydzielam wizyty na Dogo, żeby nie oglądać tych przepięknych mordek, żeby się nie zastanawiać, żeby nie kombinować jak to w dwóch pokojach zrobić miejsce na jeszcze jedną bulwkę????? Może przeprowadzę się na balkon? albo do piwnicy???? :cool3:

Agata: buldożka z allegro złamała mi serce. Tak pięknie by pasowała do Pumaczka, a Pumaczek do niej ....

Serce mi się kroi jak patrzę na te piękne bulwki......... Muszę pogadać z Majką, może chociaż jakiś tymczasik będziemy mogły dać....

• 3 weeks later...