Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jaki suńki mają stosunek do kotów? Pytam, bo w ewentualnym (podkreślam!) domu jest 2-letnia kotka! Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Panda, która jest w DT u Ewy i Tosi w Łomiankach, kota pogoniła pierwszego dnia....ale teraz jest ponoć lepiej.. poproszę Tosię, żeby napisała o reszcie nie wiem dokładnie - w lecznicy są koty i dziewczynki zbytnio na nie nie reagują, ale to nie sa warunki domowe.... Quote
Tosia2 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Panda faktycznie pierwszego dnia próbowała za wszelką cenę kota dorwać, ale po przeprowadzonej przeze mnie "terapii wstrząsowej", polegającej na tym, że wzięłam ją i kota razem na kolana, razem głaskałam i przytulałam, po prostu zaczęła go....olewać... :) Z resztą Panda jest indywidualistka.... Nie lubi towarzystwa innych psów, nawet nie za bardzo umie się z nimi bawić, albo na razie nie ma ochoty... Jeśli jest na kolankach i jakiś psiak podchodzi natychmiast patrzy na niego z wyrzutem i warczy... Za to szalenie potrzebuje klontaktu z człowiekiem.... Quote
xxxx52 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 och dziewczyny nie robcie killerki z tych suczek.Moja Funia kiedy ja otrzymalam ,a miala 6 lat pogonila kota znajomej i nawet odgryzla ogon:-(:oops: kotu(Funia to produkt klatki kennel,siedziala zakladzie produkcyjnym przez 6 lazt rodzac do oporu szczeniaki) Mam ja 2,5 ,mam 2 koty i juz pojela ,ze musimy wszyscy zyc w zgodzie. Kotka omija udajac ,ze nie widzi. na ulicy to panuja inne regoly. Quote
Tosia2 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wiesz, dla mnie koci ogon jednak to niebagatelka... Poza tym wyobraź sobie co by się działo gdyby jeden pies pogonił kota a 10 innych było obok? To chyba nie jest przesada... :) Quote
xxxx52 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Tosia-moja znajoma ma w swoim domu kilkadziesiat kotow. Quote
Viris Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kolczyki - DOGOMANIA. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113497 I kolczyki dla wystawczyń - handlerek : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113500 Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 xxxx52 napisał(a):och dziewczyny nie robcie killerki z tych suczek.. No właśnie!! :evil_lol: Bao z mojego podpisu jak tylko zobaczy w ogrodzie kota ma ochotę go ...hmmmm... złapać (?! :diabloti:) a w domu jest spokój!! Myślę, że nie powinno być problemu, ale wolałam zapytać.....:roll: Quote
akucha Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Nie żeby zaraz killerki, ale bulwy lubią kotom podokuczać, one zazdrosne mocno bywają. Mam dwie, dla każdej z nich obcy kot to wróg. W domu mamy kotkę, niby sztama, ale jedna z nich niustannie na nią poluje. Jak się uda, to potrafi zdrowo capnąć :cool1: Wcześniej miałam kocura, prowadziła z nim regularne bitwy, takie do pierwszej krwi. I jeszcze jedno, kocie pazury bywają bardzo niebezpieczne dla wyłupiastych bulwich oczu... Quote
joaaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :loveu::loveu:Normalnie się zakochałam! :loveu::loveu: Quote
Maupa4 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 To teraz Biedrona w koszu Maji ... Koty ogladała dziś w lecznicy ... zero zainteresowania - koty na kolanach i ona na kolanach ... Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Joaaa...a w kim się zakochałas ??? no powiedz, powiedz :eviltong: Quote
joaaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Viris, dzięki za kolejne super bazarki :-) Quote
Maupa4 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Czekamy wszyscy zgodnie na "żarełko" ... Zdjęcia z czwartku ... czyli własciwie zaraz po przyjeździe Quote
_beatka_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 jejku jakie one są piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
lavinia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 bazarek dla szczeniaczków http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113517 Quote
akucha Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Śliczne sunie i widac, że ciekawskie :lol: Jakie ładne obróżki mają. Quote
aneczka0106 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Spóznione brawa za akcję:lol: 4 cuda mają zmieniony zywot o 360 stopni:lol: Mignęła mi tu Hera-bodajże kundelek bulwiasty:loveu:muszę znalezc jej wątek w wolnej chwili. Puma tez patrzy jak moja Zulka-kot ze Shreka wymięka:eviltong: Jeny, żebym warunki na drugiego miała to juz bym w Wawie była molestować sztab ciotek. Niestety w obecnaj chwili mam tylko kciuki i trzymam je mocno;) Quote
Recommended Posts