Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Asieńko i biała ekipo :multi::multi::multi:

Widzę duże zmiany u Was ) remoncik i nowy komp :razz: (o tych przykrych rzeczach, to lepiej nie myśleć :shake:)

Bardzo sie cieszę, że do Nas wróciłaś :loveu:

dla dziadka
[*]

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Wierzę, że dziadek gdzieś tam sobie siedzi na chmurce i uśmiecha się widząc, że myślę o nim.

Asiaczku! O rany, Twojej sytuacji to już nie umiem sobie wyobrazić...... Współczuję serdecznie.

Z dobrych wiadomości - biuro nowe już jest, w poniedziałek odbieramy klucze, nie wymaga remontu, tylko coś tam z prądem szefowa chce zrobić. Wiadomo, potrzebujemy mnóstwa prądu ;P

Hiszpański jest superowy, owszem, mam niewiele czasu teraz dla siebie, bo i angielski, i hiszpański, i odtwarzanie danych, ale co tam, wolę życie w ruchu.

Ostatnimi dniami codziennie po trochu wyczesuję białaski, jakoś nie mogą wytrzymać za długo, żeby móc za jednym zamachem uczesać całego psa, więc robię to na raty. Fialusia jest o wiele bardziej cierpliwa w tej materii :) Vadirowi natomiast za chiny ludowe nie mogę uczesać brzucha, podbrzusza w zasadzie. Nie pozwoli na stojąco, nie położy się na plecach, koło siurka zaczynają mu się robić kołtuny. Nie wiem, jak go przekonać, że mu niczego nie uszkodzę przecież. Nawet wycierać się tam nie lubi. Znacie jakieś sposoby?

Posted

Cześc Asiu, w życiu już tak jest że są chwile radosne i niestety też smutne. Przykro mi z powodu Twojego Dziadka. To bardzo smutna wiadomośc.

Dobrze, że masz wokół siebie kochających ludzi i białaski. Ich ciepło napewno wiele pomaga.

Widzę, że żyjesz bardzo intensywnie, to dobrze bo nuda przytłacza.
Trzymaj się ciepło!

P.S Moja Luna uwielbia mizianie po brzuchu. Zostało jej to po mojej opiece nad nią po sterylce - kiedy musiałam przemywac jej szwy. Bardzo lubiła te zabiegi, kiedy widziała mnie z wacikiem i buteleczką z płynem dezynfekującym sama kładła się na plecy i czekała na zabieg :)

Posted

Asiu bardzo mi przykro z powodu dziadka.... bardzo:-(

Co do brzucha bialasa..... moj tez nienawidzi. Ale jak byl malenki, na pierwszej kontrolnej wizycie u wetaq, doktor poradzil mi zeby czubek sisiaka i tak jakby swiatlo strumienia moczu wygalac dlugowlosemu psiakowi. Nie dosc ze bedzie latwiej z czesaniem, z czystoscia to jeszcze piecho bedzie mial latwiej z myciem sie. A jak wiadomo nasi biali panowie lubia lezec i obrabiac pisiorka:mad:. Tylko trzeba uwazac zeby nie za duzo, bo wystawy i tak dalej;):p

Ja wtedy prosze o pomoc eryka i zwykla maszyka do strzyzenia ludzi podgalam mojego samca:loveu:

Posted

w rosyjskim to jeszcze inny alfabet dochodzi :)
W szkole uczyłam się rosyjskiego i angielskiego, mature zdawałam z angielskiego (z pisemnej części miałam więcej punków niż z polskiego) ale jakoś nie przepadam za językami obcymi... chociaż ich znajomośc (chociaż podstaw) czasami się przydaje.

Posted

A nie mówiłam, że tabunami?

Tej nocy zmarł mi wujek. Biedna babcia, w ciągu dwóch tygodni odszedł jej mąż i brat................

Posted

jbk napisał(a):
A nie mówiłam, że tabunami?

Tej nocy zmarł mi wujek. Biedna babcia, w ciągu dwóch tygodni odszedł jej mąż i brat................

................. :calus: