sandrulka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 pusto będzie dalej... Asia poleciała do Angli.Będzie koło 9 września ale i tak pewnie na dogo nie wejdzie bo nie będzie miała czasu. Quote
Ela i Luna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 sandrulka napisał(a):pusto będzie dalej... Asia poleciała do Angli.Będzie koło 9 września ale i tak pewnie na dogo nie wejdzie bo nie będzie miała czasu. Dlaczego Asia już tu nie zagląda? Wcześniej tak często zaglądała do galerii, wstawiała fotkia, a póżniej zniknęła bez śladu :( Szkoda, mogła chociaż pożegnac się z nami... napisac, że zamyka galerię... coś byśmy chociaż wiedzieli... Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ela i Luna napisał(a):Szkoda, mogła chociaż pożegnac się z nami... napisac, że zamyka galerię... coś byśmy chociaż wiedzieli... .....mogła A. Quote
Cheritka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Białaski pewnie odpoczywają od dogo :eviltong:, BIAŁE JEST PIĘKNE, nawet potem jak już nic z białego nie zostanie :oops: Quote
apple Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Żyjesz jeszcze? Bo tak nic się nie odzywasz?:roll: Quote
WeronikaM Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 śliczne pieski :loveu: a gdzie włąścicielka :mad: gdzie nowe foty :mad: miejmy nadzieję, że niedługo się zjawi ;) czekamy :razz: Quote
jbk Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ta DAM! Uprzejmie informuję, że żyję, jestem zdrowa i cała :) Galerii nie zamykam! Nie, nie i nie!! Tyle że, po pierwsze primo: byłam na urlopie, ponad dwa tygodnie. Koleżanki mnie zaprosiły i zapłaciły mi za całość, przejazd do Anglii samochodem jedna, powrót samolotem druga, żeby nie było. Na miejscu biły się, u której mam czas spędzać. Po drugie: w pracy nie mam w tej chwili ŻADNEGO internetu, bo na moim kompie się już nie da, bo ledwo chodzi, a drugi komputer padł całkowicie. Po trzecie: dostaliśmy wypowiedzenie, więc szukamy nowego lokalu na biuro, co zajmuje sporo czasu, a jak znajdziemy, to będziemy się przenosić, więc oczywiście zanim to się zakończy, to będzie młynek i mętlik. Po czwarte: zrobiliśmy remont w mieszkaniu (mężu zrobił, bądźmy uczciwi ;P), teraz wykańczamy, kupujemy wykładzinę, sofę, telewizor, to też zajmuje czas. Po piąte: krwi dla dziadka już nie zbieram, lekarze zgodnie uznali, że przetaczanie mogłoby mu już tylko zaszkodzić, więc ma się tylko pilnować i w zasadzie.... czekać na koniec. Nie jest łatwo. Po szóste: nie zdążyłam zapisać Vadira na okoliczne wystawy, więc zaczniemy wystawiać dzidziusia pewnie na wiosnę, nie ma innego wyjścia. Po siódme: psy mają się świetnie, Vadir wygląda jak mężczyzna, jest idealnie zrównoważony, grzeczny i nadzwyczaj cierpliwy. Fialusia jak zwykle indywidualistka, poza tym nie przepuści żadnemu stworzeniu, wczoraj próbowała wejść na drzewo złapać wiewiórkę :) Po ósme: zdjęcia dodam, słowo harcerza :) Niecierpliwych zapraszam do oglądania staroci na fotosiku - http://jbkkk.fotosik.pl (cholewka, nie sprawdziłam, czy adres jeszcze działa) :) Po dziewiąte i ostatnie: [SIZE=4]TĘSKNIĘ ZA WAMI WSZYSTKIMI!!! Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='jbk']Ta DAM! Uprzejmie informuję, że żyję, jestem zdrowa i cała :) Galerii nie zamykam! Nie, nie i nie!! Tyle że, po pierwsze primo: byłam na urlopie, ponad dwa tygodnie. Koleżanki mnie zaprosiły i zapłaciły mi za całość, przejazd do Anglii samochodem jedna, powrót samolotem druga, żeby nie było. Na miejscu biły się, u której mam czas spędzać. Po drugie: w pracy nie mam w tej chwili ŻADNEGO internetu, bo na moim kompie się już nie da, bo ledwo chodzi, a drugi komputer padł całkowicie. Po trzecie: dostaliśmy wypowiedzenie, więc szukamy nowego lokalu na biuro, co zajmuje sporo czasu, a jak znajdziemy, to będziemy się przenosić, więc oczywiście zanim to się zakończy, to będzie młynek i mętlik. Po czwarte: zrobiliśmy remont w mieszkaniu (mężu zrobił, bądźmy uczciwi ;P), teraz wykańczamy, kupujemy wykładzinę, sofę, telewizor, to też zajmuje czas. Po piąte: krwi dla dziadka już nie zbieram, lekarze zgodnie uznali, że przetaczanie mogłoby mu już tylko zaszkodzić, więc ma się tylko pilnować i w zasadzie.... czekać na koniec. Nie jest łatwo. Po szóste: nie zdążyłam zapisać Vadira na okoliczne wystawy, więc zaczniemy wystawiać dzidziusia pewnie na wiosnę, nie ma innego wyjścia. Po siódme: psy mają się świetnie, Vadir wygląda jak mężczyzna, jest idealnie zrównoważony, grzeczny i nadzwyczaj cierpliwy. Fialusia jak zwykle indywidualistka, poza tym nie przepuści żadnemu stworzeniu, wczoraj próbowała wejść na drzewo złapać wiewiórkę :) Po ósme: zdjęcia dodam, słowo harcerza :) Niecierpliwych zapraszam do oglądania staroci na fotosiku - http://jbkkk.fotosik.pl (cholewka, nie sprawdziłam, czy adres jeszcze działa) :) Po dziewiąte i ostatnie: [SIZE=4]TĘSKNIĘ ZA WAMI WSZYSTKIMI!!! O kurka żyjesz, jak miło, ale należy Ci się :mad::mad::mad: za takie długie milczenie..... A. Quote
jonQuilla Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Georgia]my za Tobą też a bynajmniej ja :) uporaj się szybko ze wszystkim i wracaj do Nas :loveu: wygłaskaj puchate sierściuchy :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='jbk']Ta DAM! Uprzejmie informuję, że żyję, jestem zdrowa i cała :) Galerii nie zamykam! Nie, nie i nie!! Tyle że, po pierwsze primo: byłam na urlopie, ponad dwa tygodnie. Koleżanki mnie zaprosiły i zapłaciły mi za całość, przejazd do Anglii samochodem jedna, powrót samolotem druga, żeby nie było. Na miejscu biły się, u której mam czas spędzać. Po drugie: w pracy nie mam w tej chwili ŻADNEGO internetu, bo na moim kompie się już nie da, bo ledwo chodzi, a drugi komputer padł całkowicie. Po trzecie: dostaliśmy wypowiedzenie, więc szukamy nowego lokalu na biuro, co zajmuje sporo czasu, a jak znajdziemy, to będziemy się przenosić, więc oczywiście zanim to się zakończy, to będzie młynek i mętlik. Po czwarte: zrobiliśmy remont w mieszkaniu (mężu zrobił, bądźmy uczciwi ;P), teraz wykańczamy, kupujemy wykładzinę, sofę, telewizor, to też zajmuje czas. Po piąte: krwi dla dziadka już nie zbieram, lekarze zgodnie uznali, że przetaczanie mogłoby mu już tylko zaszkodzić, więc ma się tylko pilnować i w zasadzie.... czekać na koniec. Nie jest łatwo. Po szóste: nie zdążyłam zapisać Vadira na okoliczne wystawy, więc zaczniemy wystawiać dzidziusia pewnie na wiosnę, nie ma innego wyjścia. Po siódme: psy mają się świetnie, Vadir wygląda jak mężczyzna, jest idealnie zrównoważony, grzeczny i nadzwyczaj cierpliwy. Fialusia jak zwykle indywidualistka, poza tym nie przepuści żadnemu stworzeniu, wczoraj próbowała wejść na drzewo złapać wiewiórkę :) Po ósme: zdjęcia dodam, słowo harcerza :) Niecierpliwych zapraszam do oglądania staroci na fotosiku - http://jbkkk.fotosik.pl (cholewka, nie sprawdziłam, czy adres jeszcze działa) :) Po dziewiąte i ostatnie: [SIZE=4]TĘSKNIĘ ZA WAMI WSZYSTKIMI!!! Niemożliwe...:crazyeye: Pzdr. Quote
sota36 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no nareszcie! nareszcie jakies slowo, ze zyjecie!!!!! Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No nareszcie sie odezwalas. tutaj sie tyle ludzi wpisywalo! Quote
Ela i Luna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jaka miła niespodzianka! :) Super, że do nas wróciłaś! Pozdrowionka! Quote
Darianna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 normalnie jak głos zza grobu :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Century Gothic]Noooo odezwała się...............nareszcie:multi:[/FONT] Quote
Kalunia_C Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No proszę, słyszałam, że żyjecie, bo mój znajomy spotkał Was ponoć nad Wisłą w zeszłym tygodniu i pytał, co to za rasa psów, ale tutaj znaki życia z pierwszej ręki, no cieszymy się. Działaj, działaj kobieto, bo Armin nie ma się z kim wyszaleć!!! Quote
Izabela124. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Super, że dałaś znak życia :evil_lol::multi: Quote
Kalunia_C Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jadę sobie wczoraj z Biedronki samochodem, patrzę, idą białaski na spacer, więc zatrąbiłam Asi, a tu ups, z puchaczami na spacerku jej mama albo teściowa :D Quote
M&S Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kalunia_C napisał(a):Jadę sobie wczoraj z Biedronki samochodem, patrzę, idą białaski na spacer, więc zatrąbiłam Asi, a tu ups, z puchaczami na spacerku jej mama albo teściowa :D A to niespodzianka.....:cool3: A. Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='jbk']Ta DAM! Uprzejmie informuję, że żyję, jestem zdrowa i cała :) Galerii nie zamykam! Nie, nie i nie!! Tyle że, po pierwsze primo: byłam na urlopie, ponad dwa tygodnie. Koleżanki mnie zaprosiły i zapłaciły mi za całość, przejazd do Anglii samochodem jedna, powrót samolotem druga, żeby nie było. Na miejscu biły się, u której mam czas spędzać. Po drugie: w pracy nie mam w tej chwili ŻADNEGO internetu, bo na moim kompie się już nie da, bo ledwo chodzi, a drugi komputer padł całkowicie. Po trzecie: dostaliśmy wypowiedzenie, więc szukamy nowego lokalu na biuro, co zajmuje sporo czasu, a jak znajdziemy, to będziemy się przenosić, więc oczywiście zanim to się zakończy, to będzie młynek i mętlik. Po czwarte: zrobiliśmy remont w mieszkaniu (mężu zrobił, bądźmy uczciwi ;P), teraz wykańczamy, kupujemy wykładzinę, sofę, telewizor, to też zajmuje czas. Po piąte: krwi dla dziadka już nie zbieram, lekarze zgodnie uznali, że przetaczanie mogłoby mu już tylko zaszkodzić, więc ma się tylko pilnować i w zasadzie.... czekać na koniec. Nie jest łatwo. Po szóste: nie zdążyłam zapisać Vadira na okoliczne wystawy, więc zaczniemy wystawiać dzidziusia pewnie na wiosnę, nie ma innego wyjścia. Po siódme: psy mają się świetnie, Vadir wygląda jak mężczyzna, jest idealnie zrównoważony, grzeczny i nadzwyczaj cierpliwy. Fialusia jak zwykle indywidualistka, poza tym nie przepuści żadnemu stworzeniu, wczoraj próbowała wejść na drzewo złapać wiewiórkę :) Po ósme: zdjęcia dodam, słowo harcerza :) Niecierpliwych zapraszam do oglądania staroci na fotosiku - http://jbkkk.fotosik.pl (cholewka, nie sprawdziłam, czy adres jeszcze działa) :) Po dziewiąte i ostatnie: [SIZE=4]TĘSKNIĘ ZA WAMI WSZYSTKIMI!!! [FONT=Arial];)jak dobrze że są jeszcze komórki , SMSy i MMSy [/FONT] :calus: Quote
Doginka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oooo, Ty zyjesz:crazyeye::p:multi: To róbcie te przeprowadzki jak najszybciej i wracaj do nas już na stałe;) Quote
e.v.a Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 czesc teściówka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 witamy po raz pierwszy i czekamy na fotki ;) Quote
Recommended Posts