Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za kondolencje. Jestem już po pogrzebie. Mam szczerą nadzieję, że już nic złego się nie wydarzy.

Poza tym - obrabiam fotki :) Spodziewajcie się jutro, dziś nie mogę ich wrzucić na fotosik, bo przesyłem blokuję Męża. I jeszcze młodego i jego przyjaciela, we czworo korzystamy :) Ale rano, jak Mężu spał będzie, wrzucę :)

Miłego wieczoru :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A powiedzcie mi, na jaki serwer mogę foty wrzucać? Fotosik zameldował, że mogę wrzucić 0 zdjęć, a przecież nie będę im płacić..... Znacie jakąś darmową miejscówkę?

Posted

W takim razie ogłaszam reaktywację ;))

Na dobry początek - jak psy śpią na balkonie :)

Ładnie, prawda?? Powinnam dodać, że to najświeższe zdjęcia, Vadir wczoraj wieczorem tak nas wietrzył, Fialusia dziś spała, na szczęście za zamkniętymi drzwiami :)

Zanim powrzucam więcej, muszę wszystkie zdjęcia przerobić, bo za duże mam, a fotosik sam to robił....

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]o rany ale wam robią przewietzrenie :diabloti::evil_lol:
fajowski balkon , na naszym Ozzy ma beton :angryy:nic nie widzi :shake:[/FONT]

My mamy w sumie dwa, nasz jest malutki z barierkami, a teściowej dwa razy dłuższy, pół z widokiem pół z betonem ;) Oczywiście psom w to graj :)

Posted

Dzień dobry niedzielnie :) Zdjęcia dzielnie obrabiam i wrzucam i jest szansa, że coś z tego będzie :)

A zatem - spacer sierpniowy, z 15-tego, ostatni spacer, na którym miałam ze sobą aparat, niestety. Mam nadzieję, że focić też znowu zacznę :)

Tak więc proszę państwa, Marley, Frodo, Fialka i Vadir :)