Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześć Cioteczko :loveu: Domowe futra- boooskie! :loveu: Quote
lolka75 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://images30.fotosik.pl/309/54bdf523ee5d8816.jpg jak pieknie:loveu: przytulone slodziaczki:loveu: czesc Joanno:p Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko :loveu: Domowe futra- boooskie! :loveu: Hej Izunia ;) lolka75 napisał(a):http://images30.fotosik.pl/309/54bdf523ee5d8816.jpg jak pieknie:loveu: przytulone slodziaczki:loveu: czesc Joanno:p Cześć Karolino :) Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Śliczne futrzaki :loveu: można je oglądąc, oglądać, oglądać i.......:p Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Takie slodkie puchate misie z nich, szczegolnie na tych domowych fotkach :D Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ... wydłubałaś sianko z naszego misia, nie chcę się z Tobą więcej spotykać ... ... na pierwszym spotkaniu spytałem o misia, wyjęłaś go z torby a nosek mu zwisał był marnie sklejony a plusz miał przetarty ... ... mam teraz dziewczyne z nocnego lokalu, dostaje ode mnie kulki z metalu ... pozwoliłam sobie pośpiewać :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):Śliczne futrzaki :loveu: można je oglądąc, oglądać, oglądać i.......:p I jeszcze przytulać ;) deer_1987 napisał(a):Takie slodkie puchate misie z nich, szczegolnie na tych domowych fotkach :D Niewiniątka ;) jonQuilla napisał(a):... wydłubałaś sianko z naszego misia, nie chcę się z Tobą więcej spotykać ... ... na pierwszym spotkaniu spytałem o misia, wyjęłaś go z torby a nosek mu zwisał był marnie sklejony a plusz miał przetarty ... ... mam teraz dziewczyne z nocnego lokalu, dostaje ode mnie kulki z metalu ... pozwoliłam sobie pośpiewać :evil_lol::evil_lol: Pięknie śpiewasz, a czyje to? A kawusię dla mnie masz? Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a): Pięknie śpiewasz, a czyje to? A kawusię dla mnie masz? czarno czarni - wydłubany miś :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kawusie mam ale cholera tak tutaj zamula mi internet że nie zdołam jej wrzucić :roll: musisz mi na słowo uwierzyć że jest piękna i smaczna ---> <podaje kawusie> :loveu: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jonQuilla napisał(a):czarno czarni - wydłubany miś :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kawusie mam ale cholera tak tutaj zamula mi internet że nie zdołam jej wrzucić :roll: musisz mi na słowo uwierzyć że jest piękna i smaczna ---> <podaje kawusie> :loveu: Niech będzie, lubię Cię, to wierzę, że kawa pyszności ;) Quote
rwpb Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Miś dostał misia :diabloti: Mróz z takim futrzastym futrem chyba nie straszny. Do ilu minus wytrzymują? Pozdrawiamy Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jestem wrócona na dogo:multi::multi::multi: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 rwpb napisał(a):Miś dostał misia :diabloti: Mróz z takim futrzastym futrem chyba nie straszny. Do ilu minus wytrzymują? Pozdrawiamy Było minus dziesięć, jak leżeli swobodnie na balkonie, po godzinie my nie wytrzymywaliśmy i wzywaliśmy ich do środka ;) A podczas biegów - żaden mróz nie straszny :) Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 evaxon napisał(a):jestem wrócona na dogo:multi::multi::multi: No widzę Cię nareszcie :) :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://images29.fotosik.pl/309/7c0638cc51231c9f.jpg Jak sie wtuliła w misia :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Niech będzie, lubię Cię, to wierzę, że kawa pyszności ;) :oops::oops::oops: ależ się zawstydałam <kręci loka na palcu> Quote
Patisa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jbk, mam pytanko( nie pamiętam czy o to czasem nie pytałam...chyba nie:oops:) ale czy samojedy, jako szpice i psy takich pierwotnych ras też mają taki trudny, "koci" charakterek jak, np. akity albo husky? Możesz mi coś niecoś napisać? byłabym wdzięczna:roll: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ooo teraz mi się przypomniało to o co już dawno miałam Cię zapytać... wspominałaś że Fialce też dajecie Arthroflex, zastanawiam się jaką dawkę dajecie jej....i ile suka waży :) Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://images29.fotosik.pl/309/7c0638cc51231c9f.jpg Jak sie wtuliła w misia :loveu: Bo razem przyjemniej :) [quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: ależ się zawstydałam <kręci loka na palcu> A czemu się zawstydziłaś? Ze pyszną kawusię serwujesz? [quote name='Patisa']Jbk, mam pytanko( nie pamiętam czy o to czasem nie pytałam...chyba nie:oops:) ale czy samojedy, jako szpice i psy takich pierwotnych ras też mają taki trudny, "koci" charakterek jak, np. akity albo husky? Możesz mi coś niecoś napisać? byłabym wdzięczna:roll: Jak dla mnie, to spokojne i zrównoważone psiaki, które lubią współpracę z człowiekiem ;) Wymagają sporo uwagi, ale to nie jest wada ;) Jedyne, kiedy nie da się ich opanować, to jak rzucają się za ptakami czy kotami, ale pracujemy nad tym :) [quote name='deer_1987']A gdzie fotki na wieczor? :D Na wieczór też mają być? [quote name='jonQuilla']ooo teraz mi się przypomniało to o co już dawno miałam Cię zapytać... wspominałaś że Fialce też dajecie Arthroflex, zastanawiam się jaką dawkę dajecie jej....i ile suka waży :) Fialka ma 20 kg i codziennie do śniadanka dostaje 2ml Arthroflexu :) Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk'] A czemu się zawstydziłaś? Ze pyszną kawusię serwujesz? nie, nie to...tylko to że mnie lubisz :oops: Fialka ma 20 kg i codziennie do śniadanka dostaje 2ml Arthroflexu :) aaa .... ja daję Salsie 2,5ml do śniadanka :) Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Na wieczór też mają być? Jasne ze tak!!! jeszcze sie pytas<z... Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://images47.fotosik.pl/45/fc6ccdcc4984446b.jpg ojej jakie to słodkie :loveu: Więcej fotek więcej prosimy Quote
jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jonQuilla'] aaa .... ja daję Salsie 2,5ml do śniadanka :) A Salsunia ile waży, bo nie pamiętam? [quote name='deer_1987']Jasne ze tak!!! jeszcze sie pytas<z... Ale teraz nie dam rady, bo właśnie obrabiam fotki dla naszej hodowli ;) [quote name='Herspri']ojej jakie to słodkie :loveu: Więcej fotek więcej prosimy Rano będą na 100% :) Quote
Recommended Posts