jbk Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Cześć Foszku:loveu:....dotarłam O, to do Skoczowa metro dojeżdża? :diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']O, to do Skoczowa metro dojeżdża? :diabloti: Jeszcze nie...ale pracuje nad tym Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']A Salsunia ile waży, bo nie pamiętam? 22kg mniej więcej Quote
Patisa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a): Jak dla mnie, to spokojne i zrównoważone psiaki, które lubią współpracę z człowiekiem ;) Wymagają sporo uwagi, ale to nie jest wada ;) Jedyne, kiedy nie da się ich opanować, to jak rzucają się za ptakami czy kotami, ale pracujemy nad tym :) No właśnie, bo czytałam troszkę o samojedach, ze to są wspaniałe psy rodzinne, w ogóle pod względem przyjacielskości odstają od reszty szpiców, w tę pozytywną stronę odstają :cool3: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Widzę Berek :multi::multi: od 7-12 jestem w pracy ...potem zajrzę ;) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Jeszcze nie...ale pracuje nad tym O to fajnie ;) Tylko ma być takie jak w Warszawie, nie takie, jak w Londynie ;) [quote name='jonQuilla']22kg mniej więcej To podobnie :) Niby niedużo, ale spróbuj ją nieść przez sto metrów ;) [quote name='deer_1987']No to czekam rano na foty!! Oczywiście zaczynam dzień od wrzucania ;) [quote name='Patisa']No właśnie, bo czytałam troszkę o samojedach, ze to są wspaniałe psy rodzinne, w ogóle pod względem przyjacielskości odstają od reszty szpiców, w tę pozytywną stronę odstają :cool3: Nawet w dogoterapii są stosowane ;) Jeśli chodzi o przyjaźń do całego świata, to mnie to aż czasami denerwuje, bo one się garną do każdego człowieka i każdego psa, a nie wszyscy są fajni i nie każdy reaguje pozytywnie. [quote name='Alicja'] Berek :multi::multi: od 7-12 jestem w pracy ...potem zajrzę ;) Ja też od siódmej w pracy ;) Będę czekać na Cię :) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Spacerek z trzema dzidziusiami, jednym większym, dwoma mniejszymi ;) Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk'] To podobnie :) Niby niedużo, ale spróbuj ją nieść przez sto metrów ;) nie, dzięki :) raz ją niosłam od weterynarza po narkozie do domu...do weterynarza mam nie całe 5 minut drogi a jak z nią wracałam na rękach to ten odcinek zamienił się w kilometry dla mnie :evil_lol::evil_lol: jeszcze była taka bezwładna i tym gorzej się ją niosło, zdecydowanie wtedy przeceniłam swoje możliwości :roll: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jonQuilla'] nie, dzięki :) raz ją niosłam od weterynarza po narkozie do domu...do weterynarza mam nie całe 5 minut drogi a jak z nią wracałam na rękach to ten odcinek zamienił się w kilometry dla mnie :evil_lol::evil_lol: jeszcze była taka bezwładna i tym gorzej się ją niosło, zdecydowanie wtedy przeceniłam swoje możliwości :roll: Miałam podobnie ostatnio, jak skaleczyła łapkę, to w pewnym momencie na spacerze odmówiła pójścia dalej, jakiś piasek jej się dostał do rany i okulała. Oczywiście wzięłam ją na ręce, a jeszcze miałam do trzymania smycz z Vadirem, jak dotarłam do domu, to szklanki nie mogłam podnieść, tak mi się ręce trzęsły..... Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no i foteczki :multi: białe białasy na śniegu :loveu: ale Vadir tutaj poważnie wygląda :) http://images25.fotosik.pl/309/385f8e89579d4d94.jpg przystojniak bez dwóch zdań :) Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://images25.fotosik.pl/309/bae3cf724322eb9b.jpg Poza wystawowa z luzackim akcentem :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cześć Cioteczko... :loveu: Coś mało zdjęć widzę... Siakieś krzyżyki... :crazyeye: Quote
rwpb Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wy tam nie za dobrze macie? Śnieg w zimie i do tego jeszcze ma być metro. A u nas już jest pół metra :diabloti: Pozdrawiamy porannie :loveu: Quote
Patisa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witam z rana :lol: I również wnoszę o wymiziane Białasków ode mnie!:loveu: Quote
crazydaisy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ale miałam nadrabiania... witam po długiej przerwie :) Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witamy porannie :lol: widzę, że pies porządny.....drewno do domu na opał znosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....śliczne zimowe okoliczności przyrody :p Quote
Recommended Posts