Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hejo! Ja tu pierwszy raz ale stwierdziłam, że ludzi i psy ze Skoczowa powinnam odwiedzać w galerii;) Gdzie są takie tereny spacerowe? http://images32.fotosik.pl/428/1b16b36c80d53a9f.jpg boskie:loveu: Quote
ewatr Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A u Was pada snieg :crazyeye: to nieprawiedliwe :eviltong: u nas caly czas deszcz i plucha ... Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jonQuilla']no i foteczki :multi: białe białasy na śniegu :loveu: ale Vadir tutaj poważnie wygląda :) http://images25.fotosik.pl/309/385f8e89579d4d94.jpg przystojniak bez dwóch zdań :) Bo to poważny chłopak się zrobił :) [quote name='Herspri']Poza wystawowa z luzackim akcentem :eviltong::evil_lol: Trenujemy różne pozy :) [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko... :loveu: Coś mało zdjęć widzę... Siakieś krzyżyki... :crazyeye: Fotosik się popsował? [quote name='rwpb']Wy tam nie za dobrze macie? Śnieg w zimie i do tego jeszcze ma być metro. A u nas już jest pół metra :diabloti: Pozdrawiamy porannie :loveu: Hehe, metro w Skoczowie to tak najwcześniej za 300 lat, na razie jeszcze nawet autobusów miejskich nie mamy ;) [quote name='apple']Jabłko z rana jak śmietana:B-fly: Razem z kawą? Chcesz, żebym się nabawiła sportowej choroby?? :diabloti: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Patisa']Witam z rana :lol: I również wnoszę o wymiziane Białasków ode mnie!:loveu: Wymiziam jak tylko wrócę do domciu :) [quote name='crazydaisy']Ale miałam nadrabiania... witam po długiej przerwie :) Gdzie się podziewałaś? [quote name='Maks i Spark']Witamy porannie :lol: widzę, że pies porządny.....drewno do domu na opał znosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....śliczne zimowe okoliczności przyrody :p Znosi, znosi, a ja potem mam sprzątanie.... :evil_lol: [quote name='Kinia']Hejo! Ja tu pierwszy raz ale stwierdziłam, że ludzi i psy ze Skoczowa powinnam odwiedzać w galerii;) Gdzie są takie tereny spacerowe? http://images32.fotosik.pl/428/1b16b36c80d53a9f.jpg boskie:loveu: Dlaczego tylko w galerii? W naturze odwiedź :) Akurat te fotki są zrobione nad Bładnicą :) A czemu masz Fidela w podpisie, przecież ma DT u Herspri? [quote name='ewatr']A u Was pada snieg :crazyeye: to nieprawiedliwe :eviltong: u nas caly czas deszcz i plucha ... U nas też plucha, foty są stare ;) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):Może kiedyś:cool3: Fidela mam bo jeszcze nie zdążyłam zmienić;) A DS i tak szuka. Myślę, że spacerek nad Wisłą podobałby się wszystkim naszym psiakom ;) Jak będzie cieplej, to i wykąpać by się mogły ;) Marley kocha wodę? Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a): Dlaczego tylko w galerii? W naturze odwiedź :) Akurat te fotki są zrobione nad Bładnicą :) A czemu masz Fidela w podpisie, przecież ma DT u Herspri? Może kiedyś:cool3: Fidela mam bo jeszcze nie zdążyłam zmienić;) A DS i tak szuka. Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):Hejo! Ja tu pierwszy raz ale stwierdziłam, że ludzi i psy ze Skoczowa powinnam odwiedzać w galerii;) hm....tylko ze Skoczowa:roll:...to trąca dyskryminacją :mad: Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):hm....tylko ze Skoczowa:roll:...to trąca dyskryminacją :mad: E tam jaka dyskryminacja:mad: Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):..a to mi się cuuuuś przewidziało?????:roll: chyba tak;) Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):E tam jaka dyskryminacja:mad: ..a to mi się cuuuuś przewidziało?????:roll: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kinia napisał(a):chyba tak;) ufff, to dobrze, bo już byłam w strachu :nerwy::nerwy::nerwy: Quote
akzs Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tyle było śniegu a teraz to woda tylko i mgła :) no ale miejmy nadzieję że już wiosna idzie :):P Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 akzs napisał(a):Tyle było śniegu a teraz to woda tylko i mgła :) no ale miejmy nadzieję że już wiosna idzie :):P .....taaa, gdzieś idzie :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://images27.fotosik.pl/308/d7378cf1f15002e7.jpg Oj Asia,Asia, cos Ci psy zżółkły :evil_lol: pozdrawiamy:loveu::loveu: Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='akzs']Tyle było śniegu a teraz to woda tylko i mgła :) no ale miejmy nadzieję że już wiosna idzie :):P taaa mgła jest dobijająca...aut nie widać i psa puścić nie mozna:shake: akzs do której szkoły chodzisz:razz: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):hm....tylko ze Skoczowa:roll:...to trąca dyskryminacją :mad: Kinia napisał(a):E tam jaka dyskryminacja:mad: Maks i Spark napisał(a):..a to mi się cuuuuś przewidziało?????:roll: Kinia napisał(a):chyba tak;) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ......??????? :p Quote
taxelina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tego sniegu to duzo Wam wtedy napadalo :D Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']ufff, to dobrze, bo już byłam w strachu :nerwy::nerwy::nerwy: Tutaj Ci nic nie grozi, więc się nie bój ;) [quote name='akzs']Tyle było śniegu a teraz to woda tylko i mgła :) no ale miejmy nadzieję że już wiosna idzie :):P Wiosna? W styczniu?? [quote name='AngelsDream']Widziałam zdjęcia i się witam. :) Cześć :loveu: [quote name='Maks i Spark'].....taaa, gdzieś idzie :cool3: Ale chyba nie w naszych okolicach ;) [quote name='basia bonnie']http://images27.fotosik.pl/308/d7378cf1f15002e7.jpg Oj Asia,Asia, cos Ci psy zżółkły :evil_lol: pozdrawiamy:loveu::loveu: Na śniegu dopiero widać ich kolor ;) [quote name='Kinia']taaa mgła jest dobijająca...aut nie widać i psa puścić nie mozna:shake: akzs do której szkoły chodzisz:razz: Wczoraj byłam wieczorem z latarką, żeby we mgle widzieć, gdzie psy nosy wsadzają :) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):......??????? :p Tak się ładnie przekomarzałyście ;) deer_1987 napisał(a):Tego sniegu to duzo Wam wtedy napadalo :D To dopiero pada, będzie więcej ;) Quote
jbk Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Cześc:multi: Miałam dużo zaległosci, ale nareszcie wszytsko nadrobiłam, jak zawsze mnóstwo fotek obejrzałam:loveu: Dawno Cie nie było, to się nazbierało ;) Quote
Kinia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jbk napisał(a): Wczoraj byłam wieczorem z latarką, żeby we mgle widzieć, gdzie psy nosy wsadzają :) Na to nie wpadłam Quote
Izabela124. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cześc:multi: Miałam dużo zaległosci, ale nareszcie wszytsko nadrobiłam, jak zawsze mnóstwo fotek obejrzałam:loveu: Quote
taxelina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Aha znow Wam pada czy zdjecia co dalas sa aktualne? Quote
Recommended Posts