Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh jak sobie pomysle ze nasze juz dawno nie byly bez smyczy... musimy sie wykurowac i gdzies w mile miejsce je zabrac jak wreszcie bedzie pogoda..

Ja teraz przez pracę też nie mam czasu na fajne spacerki :( Ale to się zmieni :)

Maks i Spark napisał(a):
Przebrnęłam wlaśnie przez twoja galerię...udalo się :p fajne te twoje białasy....rozbrykane towarzystwo :lol:

Jakie rozbrykane, to najgrzeczniejsze psy na świecie :diabloti:

sota36 napisał(a):
O! Jestes! jak tam kubek?! Z bazarku!

Jaki kubek? Chyba muszę coś zażyć na kojarzenie, bo nic nie rozumiem :???::niewiem:

Posted

jbk napisał(a):

Jakie rozbrykane, to najgrzeczniejsze psy na świecie :diabloti:

....no oczywiście, że najgrzeczniejsze psy na świecie.....jak wszystkie szpicowate :cool3:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....no oczywiście, że najgrzeczniejsze psy na świecie.....jak wszystkie szpicowate :cool3:

Znasz to z autopsji, wiem :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):

I nic więcej? Hm :hmmmm:

hmmm widzem trawke przeijajaca sie przez sniezek, czasem jakis patyczek uwieziony przez czarne punkciki :hmmmm: i to chyba tyle a cos powinnam jeszcze dostrzec :eviltong:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...aha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

:lol:

Tengusia napisał(a):
hmmm widzem trawke przeijajaca sie przez sniezek, czasem jakis patyczek uwieziony przez czarne punkciki :hmmmm: i to chyba tyle a cos powinnam jeszcze dostrzec :eviltong:

A białasków to już nie?? Pieseczków malutkich nic a nic??

Alicja napisał(a):
Czy ty zawsze tak do nocy pracujesz w tej pracy ?? bo tak myśle w jakiś weekend na spacer sie umówić :razz::razz:...nie ten oczywiście :p

Oczywiście, że nie w każdy ;) To czysty przypadek, że ten weekend siedzę (za dużo sobie labowałam w trakcie miesiąca) :diabloti: Powiedz kiedy i gdzie, a będziemy :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To co jeszcze dzis beda fotki? :D

A mają być? To zobaczę zaraz, jak mi pójdzie robota, jeszcze jedna firma mi została, jak się szybko uwinę, po wrzucę :)

Alicja napisał(a):
Dogadamy terminek ;)
może którąś sobotę lub niedzielkę przed południem ;)

Dobra :) Wcześnie wstajemy :)