taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://images32.fotosik.pl/427/17a0fdc449ad8cd7.jpg jakis koncert? Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 sota36 napisał(a):MISIE!:) U nas juz nie ma sniegu:( U nas już też nie ma, jedynie na fotach ;) deer_1987 napisał(a):http://images32.fotosik.pl/427/17a0fdc449ad8cd7.jpg jakis koncert? Tia, diva Fialka ochrzania Vadira :) Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Eh jak sobie pomysle ze nasze juz dawno nie byly bez smyczy... musimy sie wykurowac i gdzies w mile miejsce je zabrac jak wreszcie bedzie pogoda.. Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przebrnęłam wlaśnie przez twoja galerię...udalo się :p fajne te twoje białasy....rozbrykane towarzystwo :lol: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh jak sobie pomysle ze nasze juz dawno nie byly bez smyczy... musimy sie wykurowac i gdzies w mile miejsce je zabrac jak wreszcie bedzie pogoda.. Ja teraz przez pracę też nie mam czasu na fajne spacerki :( Ale to się zmieni :) Maks i Spark napisał(a):Przebrnęłam wlaśnie przez twoja galerię...udalo się :p fajne te twoje białasy....rozbrykane towarzystwo :lol: Jakie rozbrykane, to najgrzeczniejsze psy na świecie :diabloti: sota36 napisał(a):O! Jestes! jak tam kubek?! Z bazarku! Jaki kubek? Chyba muszę coś zażyć na kojarzenie, bo nic nie rozumiem :???::niewiem: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a): Jakie rozbrykane, to najgrzeczniejsze psy na świecie :diabloti: ....no oczywiście, że najgrzeczniejsze psy na świecie.....jak wszystkie szpicowate :cool3: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):....no oczywiście, że najgrzeczniejsze psy na świecie.....jak wszystkie szpicowate :cool3: Znasz to z autopsji, wiem :evil_lol: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Znasz to z autopsji, wiem :evil_lol: ...aha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a): I nic więcej? Hm :hmmmm: hmmm widzem trawke przeijajaca sie przez sniezek, czasem jakis patyczek uwieziony przez czarne punkciki :hmmmm: i to chyba tyle a cos powinnam jeszcze dostrzec :eviltong: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czy ty zawsze tak do nocy pracujesz w tej pracy ?? bo tak myśle w jakiś weekend na spacer sie umówić :razz::razz:...nie ten oczywiście :p Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):...aha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) :lol: Tengusia napisał(a):hmmm widzem trawke przeijajaca sie przez sniezek, czasem jakis patyczek uwieziony przez czarne punkciki :hmmmm: i to chyba tyle a cos powinnam jeszcze dostrzec :eviltong: A białasków to już nie?? Pieseczków malutkich nic a nic?? Alicja napisał(a):Czy ty zawsze tak do nocy pracujesz w tej pracy ?? bo tak myśle w jakiś weekend na spacer sie umówić :razz::razz:...nie ten oczywiście :p Oczywiście, że nie w każdy ;) To czysty przypadek, że ten weekend siedzę (za dużo sobie labowałam w trakcie miesiąca) :diabloti: Powiedz kiedy i gdzie, a będziemy :) Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dogadamy terminek ;) może którąś sobotę lub niedzielkę przed południem ;) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 deer_1987 napisał(a):To co jeszcze dzis beda fotki? :D A mają być? To zobaczę zaraz, jak mi pójdzie robota, jeszcze jedna firma mi została, jak się szybko uwinę, po wrzucę :) Alicja napisał(a):Dogadamy terminek ;) może którąś sobotę lub niedzielkę przed południem ;) Dobra :) Wcześnie wstajemy :) Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a): Dobra :) Wcześnie wstajemy :) :evil_lol: nie no spokojnie na pewno nie rano ....moze koło 11-12 ale to jak juz sie dogadamy kiedy ;) Quote
Recommended Posts