apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jesteś.........:multi: Ale zafociłaś znowu:roll: Quote
ewatr Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Cześć wszystkim :) Cioteczkom i wujaszkom :) Muszę przyznać, że strasznie ciężko przeżyć dzień bez dogo, najwyraźniej JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA :diabloti: Witaj w klubie :eviltong:;) Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cześć dogo-uzależniona Cioteckzo :loveu: Quote
Herspri Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://images45.fotosik.pl/45/a889f07eb6bde763.jpg Jeju skąd się wziął w Skoczowie Niedźwiadek Polarny :evil_lol: ? Quote
jbk Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Jesteś.........:multi: Ale zafociłaś znowu:roll: Jak galeria, to galeria ;) No i jestem, bo żyć bez Cię nie mogę ;) ewatr napisał(a):Witaj w klubie :eviltong:;) Czy to się jakoś leczy? :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Cześć dogo-uzależniona Cioteckzo :loveu: Witaj Izunia ;) SZPiLKA23 napisał(a):Białe szalenstwo :loveu: Czesc ;] Na razie jeszcze białe ;) A potem będzie czarne ;) Herspri napisał(a):Jeju skąd się wziął w Skoczowie Niedźwiadek Polarny :evil_lol: ? Przyjechał z Elbląga ;) Quote
halgre Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cześć :multi::multi: Przyszłam w odwiedzinki :loveu: nadrobiłam wsio :loveu: Ależ one się cudownie razem bawią, biegają ... :multi::multi: Fotek a fotek ...!!! Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jak ty to robisz... nie ma cie jeden dzien wracasz i sa foty :crazyeye::diabloti::evil_lol: czeeeeeee:multi: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 halgre58 napisał(a):Cześć :multi::multi: Przyszłam w odwiedzinki :loveu: nadrobiłam wsio :loveu: Ależ one się cudownie razem bawią, biegają ... :multi::multi: Fotek a fotek ...!!! Witaski :) evaxon napisał(a):jak ty to robisz... nie ma cie jeden dzien wracasz i sa foty :crazyeye::diabloti::evil_lol: czeeeeeee:multi: Bo ja mam zapasy, 800 fot na fotosiku czeka na wrzucenie tutaj ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://images45.fotosik.pl/45/c91011ef5f67698e.jpg śliczne :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a): Bo ja mam zapasy, 800 fot na fotosiku czeka na wrzucenie tutaj ;) ty jakas wariatka jestes :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://images45.fotosik.pl/45/c91011ef5f67698e.jpg śliczne :loveu::loveu: Dzięki ;) evaxon napisał(a):ty jakas wariatka jestes :diabloti::diabloti::diabloti: Eeee...... Od kwietnia 2008 do dziś zrobiłam (na jednym tylko aparacie) 21,5 tys. zdjęć ;) Quote
jbk Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 deer_1987 napisał(a):800 fot??????????????? No, czeka na wklejenie tu :) Quote
taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wow ladna ilosc :D sasiadka chce kupic lustrzanke i tz zaproponowal ze jej pozyczymy 350d na jakis czas bo on moze mi 40d pozyczyc. to powiedzialam ze na razie sama focic nie musze, ale za to pojedzie z nami busem na agility i sie juz nie wymiga :P Quote
AngelsDream Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 800 fot - ładnie, ładnie. Białe na białym wyglądają... malowniczo. :D Quote
jbk Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow ladna ilosc :D sasiadka chce kupic lustrzanke i tz zaproponowal ze jej pozyczymy 350d na jakis czas bo on moze mi 40d pozyczyc. to powiedzialam ze na razie sama focic nie musze, ale za to pojedzie z nami busem na agility i sie juz nie wymiga :P Zawsze to dobrze najpierw wypróbować ;) AngelsDream napisał(a):800 fot - ładnie, ładnie. Białe na białym wyglądają... malowniczo. :D Jak dobrze pójdzie, to jutro sesja z trzema białymi, jest u nas w gości Parsonek ;) zuzolandia napisał(a):a Ta znowu wariatami po blogaskach ciepie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wariat zawsze rozpozna wariata ;) Quote
zuzolandia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 evaxon napisał(a):ty jakas wariatka jestes :diabloti::diabloti::diabloti: a Ta znowu wariatami po blogaskach ciepie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :multi::multi::multi:wróciłaś ....i zafociłaś :multi: Quote
Avaloth Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :loveu::loveu::loveu: Tengusia napisał(a):czarne punkciki widze czarne punkciki ja też ! :evil_lol::evil_lol: mrówki mi się na oczy rzuciły !! :D:D mój dziadek wczoraj wchodzi do pokoju jak oglądałam fotki i -' Co to za niedźwiedzie ktoś wypuścił ?!?' :D:D nie mógł się nadziwić że taka rasa psów jest :eviltong: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:wróciłaś ....i zafociłaś :multi: Może troszeczkę ;) Tengusia napisał(a):czarne punkciki widze czarne punkciki I nic więcej? Hm :hmmmm: Isia & Chester napisał(a)::loveu::loveu::loveu: ja też ! :evil_lol::evil_lol: mrówki mi się na oczy rzuciły !! :D:D mój dziadek wczoraj wchodzi do pokoju jak oglądałam fotki i -' Co to za niedźwiedzie ktoś wypuścił ?!?' :D:D nie mógł się nadziwić że taka rasa psów jest :eviltong: Może jest nieco podobieństwa :) Patisa napisał(a):Pozdrawiamy Białe Futra:lol: Witamy :) Quote
Recommended Posts