Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 luka1 napisał(a): ciekawa jestem co na to twój TZ :evil_lol: Przecież wiesz, że Marcina najukochańszą jest piłka :diabloti: więc niech spada :eviltong: Quote
kinga-kinia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dobranoc Dosieńko moja jeszcze tylko 4 dni :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jutro po południu zawozimy Dosieńkę do Apsy :cool3: i tam sobie poczeka na sobotni wyjazd :multi: Quote
luka1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Kinia masz zawaloną skrzynkę! Proszę podaj mi dane do umowy adopcujnej Imię i nazwisko Adres Nr dowodu jakiś telefon Rano jadę do schroniska przygotowac Dosie do wyjazdu a popołudniu gdy wróci syn z pracy Dosieńka pojedzie do Apsy.:multi: Quote
asiamm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a Dosieńka tam siedzi za kratami patrząc na deszczysko i niczego się nie spodziewa :cool3: Quote
luka1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Nie, Dosieńka cały czas teroryzuje Zytę i siedzi na kolankach. :lol: Ona cały czas jest przed budynkiem. W boksie tylko wtedy gdzy mamy kontrolę :lol: Quote
luka1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Dosia rozpoczęła podróż do domku. Już oddana, jest w Warszawie. Psina cały czas siedzia ła na kolankach i obserwowała drogę. To super grzeczny zwierzak. Gosia ja pieknie umyła i wyczesała. Ach, wiecie jakie są nasze pasy - piekne i wychowane super. Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A jak tam znajomość z nową ciocią Asią ??? Polubiły się dziewczyny :cool3: Masz jakieś foteczki :loveu: Quote
kinga-kinia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 u mnie w domku już wszyscy nie mogą doczekać się Dosi ale ja chyba najbardziej :) nie macie pojęcia jak trudne jest to czekanie .. Quote
luka1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 nie ma fotek bo bardzo szybko oddałam Dosię i wracałam do domku. Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 luka1 napisał(a):nie ma fotek bo bardzo szybko oddałam Dosię i wracałam do domku. a idź Ty....niedobra matka jesteś :evil_lol: ale może APSA nam jakieś foteczki pokaże :loveu: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 luka1 napisał(a):no to jej napisz, niech foci. :lol: A pewnie, ze napiszę :cool3: już to czynię :eviltong: Quote
luka1 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 ja zrobiłamjedno zdjęcie w aucie ale z fleszem i kierowcy mi coś zaczęli pokazywać - nie wiem czemu :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 luka1 napisał(a):ja zrobiłamjedno zdjęcie w aucie ale z fleszem i kierowcy mi coś zaczęli pokazywać - nie wiem czemu :evil_lol: Cała ciotka Luka :evil_lol: przy Tobie nigdy nie jest smutno :evil_lol: Quote
APSA Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Potwierdzam, Dosia u mnie. Moje psy uczą ją zasad współżycia w moim domu :evil_lol: Właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Zdjęcia będą... jeśli się zrobią. Quote
morisowa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Apsa (żyjesz!) to Ty Dośkę na wstępie wziełaś na nocny, długi spacer do lasu? Ty wszystkie razem wzięłaś?! ech, fajnie miałaś :lol: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 APSA napisał(a): Moje psy uczą ją zasad współżycia w moim domu :evil_lol: Hmmm....:cool3: może cosik więcej Qrde :mad: :eviltong: APSA napisał(a):Zdjęcia będą... jeśli się zrobią. No niechaj się zrobią :modla: Quote
morisowa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Apsa, twoje psy ją uczą czy Ty? :evil_lol: a zdjęcia to się same nie zrobią! Quote
APSA Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dosia nie była w lesie, tylko po nas wyszła, jak wracaliśmy :eviltong: Psy ją uczą, nie ja. Konkretnie uczą ją: "ta pani jest moja" i "to łóżko jest nasze" Się zrobiło :p: Quote
asiamm Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ojej, ale ona ma te oczka niepewne i zagubione Quote
luka1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 obróżke mozna jej w domu poluzować- zacisnęłam na dorobiona dziurke na wszelki wypadek. Moja Dosieńka, jedyna pociecha że to wszystko dla jej dobra. :-( Quote
kinga-kinia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 śliczna Dosieńka :) ....ona chyba wystraszona ale nie ma co się dziwić biedna nie wie co się dzieje .....Luka zawsze kiedy będziesz miała ochotę będziesz mogła odwiedzić Dosie kawę zawsze mam do kawy zazwyczaj też ;) APSA dzięki za foteczkę :) Quote
Recommended Posts