Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Dosieńko moja kochana miłej nocki ci życzę :loveu: na ciebie jeszcze też czeka Beniuś :kociak:

Jeszcze tylko jutro i sobota :multi:

Posted

Dzwoniłam do APSY i jutro o godz 16:30 Dosieńka będzie w Gdyni :multi::multi::multi: ....pytałam się jak Dosia się zachowuje to APSA mówiła że Dosia wymusza pieszczoty :evil_lol: rany w końcu prawie koniec czekania :cool3:

Posted

kinga- mówiłam że ona ciagle na kolankach chce siedziec. Przygotuj sie na to. Najpiew stęka, szczeka i wreszcie łapka zaczepia - żeby ja na kolana wsadzić.

Posted

to super ja mam problemy ze stawami więc grzanie kolan mi pomaga ;) ....wiecie co mój kot zrobił rozwinął mi szpulkę z nicią i najgorsze to że nitke połykał ....część daliśmy rade mu wyjąć ale nie wiem czy coś nie zostało w żołądku :(

Posted

luka1 napisał(a):
to głupie kocisko - mój też żre nici

i twojemu nic nie jest jak sie nici na je ??? hmmm ja chyba jednak na wszelki wypadek pójdę do weta ....zaraz pójdę mu trawę zerwę niech sie nażre to może wyrzyga te nici .....tyle myszek mu nakupowałam a on nićmi się bawi ...heh inteligent .....mam nadziej że Dosia takich pomysłów nie będzie miała ;)

Posted

prawdę mowiąc to zwykle wyciagałam mu te nitki z pyska. Ostatnio był u wetki kot który zjadł kawałek siatki z szynki. Nie przeżył. Ale nić? moze przeleci.
No dzis dojedzie Dosia - ciekawa jestem ....................................wszystkiego.

Posted

wetka, z którą pracuję opowiadała jak raz operowała kota, który jakiś sznurek zjadł i musiała mu jelito w kilku miejscach ciąć, prawie na całej długości żeby go usunąć

Posted

o rany nie straszcie mnie :crazyeye: nie byłam z kotem u weteryniarza bo kot zachowuje się normalnie bawi się jak zawsze ....... o 16:30 odbieram z dworca Dosie więc o 17 powinnam być już w domu :) jak wrócimy odezwe się i zrobie jakies foteczki ;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Dajta im lepiej coś do jedzonka,bo na niciach długo nie pociągną:eviltong:

Renata ja mojemu daje tuńczyka i to nie takiego dla kota przerobionego skubany żadnych puszek i saszetek nie chce jeść .......ciekawe czy Dosia też taka wybredna będzie ;)

Posted

przepraszam ze sie wtracam ale jezeli twoje dziecko,znowu zaczyna chorowac zrob test na chlamydie.Moj syn przez pol roku z przerwami 1-tygodniowymi chorowal na zapalenie oskrzeli,wszyscy lekarze go leczyli i nic ,:angryy:dopiero pojechalam do Wroclawia i trafilam na wspanialego lekarza :lol:ktory leczenie zaczal od wynikow,i okazalo sie ze maly ma chlamydie a one sa odpowiedzialne za zapalenie oskrzeli i trzeba podac odpowiednie leki aby je usunac z organizmu dziecka.Po tej kuracji mam od kilku lat spokoj z chorobami,pozdrawiam i zycze zdrowia maluchowi i Dosi:loveu: