Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
a czemu uważacie że pociągiem nie da rady? to nieduży piesek, nie powinno być problemu

Pociągiem da radę, da radę...tylko, że nie mamy kontenerka żeby ją przewieźć...a Apsa pewnie bez kontenerka nie weźmie :shake:

Posted

czemu w kontenerku? szczeniaki to rozumiem, ale dorosły pies... APSA pewnie nie jednego już przewoziła. ja Amisia spod bloków w Błoniu też wiozłam pociągiem i było ok mimo że tak naprawdę psa nie znałam ani on mnie

Posted

asiamm napisał(a):
czemu w kontenerku? szczeniaki to rozumiem, ale dorosły pies... APSA pewnie nie jednego już przewoziła. ja Amisia spod bloków w Błoniu też wiozłam pociągiem i było ok mimo że tak naprawdę psa nie znałam ani on mnie

Nie wiem czemu w kontenerku :roll: dostałam taką wiadomość na gg od kogoś, że w kontenerku :roll: ale już piszę PW do APSY czy wzięłaby Dosię bez.

Posted

Jo37 napisał(a):
Jak duży to ma być kontenerek ?

Dziekuje Jo :lol:

Napisałam PW do APSY czy kontenerek dla Dosi musi być konieczny, zobaczymy co ciotka odpisze i wtedy się odezwiemy do Ciebie.