Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzisiaj zauważyłem pewien drobiazg. Jak się okazało... to sunia. No to niezła klinika, super ja tam przebadali, że nikt nie zwrócił uwagi na płeć. Lekarz prowadzący nazwał nawet ją Misiem i tak figurowała w rejestrze. W piątek, gdy byłem u niej ostatni raz wciąż miała kłopoty z oddaniem moczu. Dzisiaj już jest OK i dlatego trochę się zdziwiłem na spacerku. Zapytałem o chipa, to dzisiaj odpowiedzieli, że nie sprawdzali. Potem zaczęli się wycofywać. Poprosiłem o zbadanie przy mnie, okazało się, że urządzenie jest zamknięte i nikt nie ma klucza:shake: W ogóle dzisiaj czułem się tam, jak megaintruz. We wtorek definitywnie zabieram sunię z tego miejsca, bez względu na wszystko. Liczę, że jutro znajdę jakieś miejsce dla niej. Quote
Olga132 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 PIĘKNIE.... ZMysł a co to za klinika? TAk żeby człowiek wiedział na przyszłosć czego się tam spodziewać p.s. a u kogo jest teraz czytnik czipów? bo może łatwiej bedzie samemu to sprawdzić Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Olga132']PIĘKNIE.... ZMysł a co to za klinika? TAk żeby człowiek wiedział na przyszłosć czego się tam spodziewać p.s. a u kogo jest teraz czytnik czipów? bo może łatwiej bedzie samemu to sprawdzić[/quote] ELWET, Al.Niepodległości Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Olga132']PIĘKNIE.... ZMysł a co to za klinika? TAk żeby człowiek wiedział na przyszłosć czego się tam spodziewać p.s. a u kogo jest teraz czytnik czipów? bo może łatwiej bedzie samemu to sprawdzić[/quote] we wtorek przyjadę z czytnikiem Quote
EVA2406 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja się czyta o takich klinikach to człowiek boi się iść do weta Quote
Kora Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No wiedzialam ze nie sprawdzali, az sie ciesze ze mnie tam dzis nie bylo:angryy:, bo:mad:! Zmysl wstawiam ja na zaginione. Quote
Zmysł Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Kora']No wiedzialam ze nie sprawdzali, az sie ciesze ze mnie tam dzis nie bylo:angryy:, bo:mad:! Zmysl wstawiam ja na zaginione.[/quote] Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Zmysł Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Wydaje mi sie, że mała reaguje na "pcia". Wstępnie więc została nazwa Żabcia. Quote
anouk92 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To jakiś żart - pies był tam parę dni i nie zwrócili uwagi:crazyeye:! Quote
Zmysł Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Kto może zaoferować schronienie sunieczce? Quote
tomcug Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Niemały problem z sunią. Bardzo ładna jest, takie białe skarpeteczki. Tylko kurczę, gdyby mnie zaginął pies to szukałabym, ogłaszała, pytała. Czyżby właściciel nie był specjalnie zainteresowany? Albo to jakaś starsza osoba i nie wie, co robić. Jejku, ale psa trzeba gdzieś umieścić. Zmysł, hotelik? Quote
Zmysł Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Mam jedno miejsce, mam nadzieję, że się uda. Jeśli nie to w zanadrzu hotelik-tam, gdzie przebywał Alterek Quote
EVA2406 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A może sunię pokazać w WOT , to chyba w soboty.... Quote
Olga132 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 najgorsze jest to, że ta sunia mogła zginąc w innym miejscu niz my porozwieszalismy ogłoszenia Quote
Zmysł Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Olga132']najgorsze jest to, że ta sunia mogła zginąc w innym miejscu niz my porozwieszalismy ogłoszenia[/quote] podejrzewam, że tak właśnie było Quote
EVA2406 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 To prawda, pies w szoku ucieka na oślep i może pokonać dużą odległość. A jeśli właścicielem suni jest starsza osoba to nie będzie szukać jej w internecie. Dlatego proponowała WOT. A teraz pomyślałam, żeby powiesić w okolicznych lecznicach wet, bo to bliższe myśleniu starszej osoby. A może jakiś wet ją pozna jako swoją pacjentkę, nawet jeśli tylko przychodzi na szczepienia. Quote
Zmysł Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Żabcia zabrana. Jest w nowym miejscu- u mojej rodziny. Będzie jej tam dobrze, ale długo zostać nie może, bo domek zakocony i zapsiony, a dodatkowo mocno zapracowany. Zobligowałem się więc do codziennych odwiedzin i tego, że Żabcia będzie tam maksymalnie dwa tygodnie. Quote
tomcug Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zmysł napisał(a):Żabcia zabrana. Jest w nowym miejscu- u mojej rodziny. Będzie jej tam dobrze, ale długo zostać nie może, bo domek zakocony i zapsiony, a dodatkowo mocno zapracowany. Zobligowałem się więc do codziennych odwiedzin i tego, że Żabcia będzie tam maksymalnie dwa tygodnie. Zmysł :Rose:. Teraz nie pozostaje nic innego, jak intensywnie domu szukać. Quote
Kora Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Olga, a co z tym chipem sprawdzalas? W Schronisku wisi ogloszenie wczoraj dopisalam ze to sunia. Quote
Recommended Posts