Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rusza się całkiem żwawo, szczególnie, gdy widzi koty. Faktycznie, na zdrowie taki tryb życia dobrze nie wpływa. Staram się to przetłumaczyć opiekunom, ale bez rezultatu.

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zmysł']Rusza się całkiem żwawo, szczególnie, gdy widzi koty. Faktycznie, na zdrowie taki tryb życia dobrze nie wpływa. Staram się to przetłumaczyć opiekunom, ale bez rezultatu.
I nie przetłumaczysz - oni już tacy są.;)

Posted

[quote name='tomcug']I nie przetłumaczysz - oni już tacy są.;)[/QUOTE]

Ja ich rozumiem, bo też nie umiem odmówić moim żarłokom. Wydaje mi się, że one biedne głodne :evil_lol:

Posted

[quote name='EVA2406']Ja ich rozumiem, bo też nie umiem odmówić moim żarłokom. Wydaje mi się, że one biedne głodne :evil_lol:[/QUOTE]

Ewuś, jakbyś widziała moją Katię to też nie odmówiłabyś. Wystarczy dźwięk otwieranej lodówki, bądź szuflady w kuchni i już stoi na baczność. Choćby się waliło i paliło to natychmiast pojawia się przy mnie.:evil_lol: A jak weźmiesz kanapkę do ręki to kładzie pycho na kolanach i tak żałośnie strzela oczami, jakby z tydzień nie jadła. :diabloti: No to ja udaję, że nie widzę, wtedy rozpoczyna się cały repertuar sztuczek: kładzie łebol tym razem na stole, po czym wykonuje wszystkie znane komendy: siada, daje łapę, kładzie się, wywala brzuchol do góry, cały cyrk!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I też ulegam czasem. :diabloti:

Posted

Zmysł napisał(a):
Przypomnijcie mi proszę, jak się wstawia zdjęcia

Jak już masz zdjęcie w fotosiku lub imageshacku, to link do zdjęcia wklejasz w ramkę, która pokaże się po naciśnięciu ikonki 3 od końca w odpowiedzi ( taki kwadracik z drzewkiem).
Mam nadzieję, że napisałam jasno ;)