Zmysł Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Rusza się całkiem żwawo, szczególnie, gdy widzi koty. Faktycznie, na zdrowie taki tryb życia dobrze nie wpływa. Staram się to przetłumaczyć opiekunom, ale bez rezultatu. Quote
tomcug Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Zmysł']Rusza się całkiem żwawo, szczególnie, gdy widzi koty. Faktycznie, na zdrowie taki tryb życia dobrze nie wpływa. Staram się to przetłumaczyć opiekunom, ale bez rezultatu. I nie przetłumaczysz - oni już tacy są.;) Quote
EVA2406 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='tomcug']I nie przetłumaczysz - oni już tacy są.;)[/QUOTE] Ja ich rozumiem, bo też nie umiem odmówić moim żarłokom. Wydaje mi się, że one biedne głodne :evil_lol: Quote
tomcug Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='EVA2406']Ja ich rozumiem, bo też nie umiem odmówić moim żarłokom. Wydaje mi się, że one biedne głodne :evil_lol:[/QUOTE] Ewuś, jakbyś widziała moją Katię to też nie odmówiłabyś. Wystarczy dźwięk otwieranej lodówki, bądź szuflady w kuchni i już stoi na baczność. Choćby się waliło i paliło to natychmiast pojawia się przy mnie.:evil_lol: A jak weźmiesz kanapkę do ręki to kładzie pycho na kolanach i tak żałośnie strzela oczami, jakby z tydzień nie jadła. :diabloti: No to ja udaję, że nie widzę, wtedy rozpoczyna się cały repertuar sztuczek: kładzie łebol tym razem na stole, po czym wykonuje wszystkie znane komendy: siada, daje łapę, kładzie się, wywala brzuchol do góry, cały cyrk!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I też ulegam czasem. :diabloti: Quote
EVA2406 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 No bo jak nie ulec.......oczy wpatrzone i mówiące: taka jestem głodna, no zlituj się :) Quote
tomcug Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Ufffffffffff, cóż za brak dyscypliny.:mad::evil_lol: Quote
Zmysł Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 obu stronom przydałoby się:painting: Quote
tomcug Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Zmysł napisał(a):obu stronom przydałoby się:painting: O tym gadam cały czas.:eviltong: Quote
togaa Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Zmysł napisał(a):Zrobiłbym zdjęcia, ale wstyd mi. Zechcij się już wywstydzić i prosimy o zdjęcia....;) Quote
Zmysł Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Zdjęcia będą. A na razie życzę wszystkim radosnych Świąt i odpoczynku. Quote
Zmysł Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Przypomnijcie mi proszę, jak się wstawia zdjęcia Quote
EVA2406 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zmysł napisał(a):Przypomnijcie mi proszę, jak się wstawia zdjęcia Jak już masz zdjęcie w fotosiku lub imageshacku, to link do zdjęcia wklejasz w ramkę, która pokaże się po naciśnięciu ikonki 3 od końca w odpowiedzi ( taki kwadracik z drzewkiem). Mam nadzieję, że napisałam jasno ;) Quote
EVA2406 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zmysł napisał(a):A jak nie mam? To musisz wstawić zdjęcia w Fotosik lub Imageshack ( http://imageshack.us/) i dopiero stamtąd na forum. Quote
Recommended Posts