Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Dzisiaj kupuję bilet dobowy i jestem wszędzie. Zaraz napisze do Anouk92 moze ma drukarke-akurat dziś przywozi do mnie Boryska.

dobrze, to ja wyślę do Anouk ten plakat

Posted

Nie ma moliwości wydrukowania:(Za godzinę jadę na stadion,później na Pola mokotowskie i wracam na Puławską. Kto mógłby wydrukować?

ja wydrukuję i jakoś dostarczę do Anouk

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Zmysł, ja mieszkam na Wiktorskiej. Prześlij mi ogłoszenia, to porozwieszam w okolicy. Tu jest dużo starszych pań i dużo psów. Może faktycznie komuś uciekła. Mój mail: [email protected]
dziękuję, już przesyłam

Posted

Rybko możesz wydrukować więcej?Może razem porozwieszamy:cool3:

Postaram się, choć ja w domu nawet kompa nie mam. Tylko w pracy mogę drukować, a tu mogą się wkurzyć, więc nie poszaleję, ale z 6 sztuk mogę wydrukować.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Dziękuję, właśnie chciałam dostać się do poczty, ale nie działa. :( A zaraz idę do domu, a tam nawet kompa nie mam :(
Co tu robić....

Zmysł, a możesz wysłać mi jeszcze ogłoszenie na pracowy adres? [email protected]
Mogę. Ale mogę też wydrukować więcej niż zamierzałem i dać dzisiaj Anouk. Jestem z nią umówiony niedługo

Posted

Zmysł napisał(a):
Mogę. Ale mogę też wydrukować więcej niż zamierzałem i dać dzisiaj Anouk. Jestem z nią umówiony niedługo

Ja już niestety wychodzę z pracy, więc jeśli możesz, podeślij mi ten plakat. Jutro rozwieszę, choćby kilka. Na weekend wyjeżdżam, ale w niedzielę już się umówiłam z Marzeną, która da mi więcej plakatów (które ty masz dać Anouk) i rozwieszę więcej. Więc jak możesz, daj Anouk trochę więcej plakatów. :)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ja już niestety wychodzę z pracy, więc jeśli możesz, podeślij mi ten plakat. Jutro rozwieszę, choćby kilka. Na weekend wyjeżdżam, ale w niedzielę już się umówiłam z Marzeną, która da mi więcej plakatów (które ty masz dać Anouk) i rozwieszę więcej. Więc jak możesz, daj Anouk trochę więcej plakatów. :)

Tak zrobię;);)

Posted

Zmysł napisał(a):
Żabcia jest bardzo grzecznym, ułożonym psiakiem, nie szczeka, śpi spokojnie, zapatrzona w człowieka, wszystkie potrzeby tylko na dworze.

Czyli następny super pies szuka domu