Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tylko,że ja potrzebuje wydrukowane:( Nie mam drukarki. Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Tylko,że ja potrzebuje wydrukowane:( Nie mam drukarki. aha, a gdzie Cię można spotkać? Quote
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzisiaj kupuję bilet dobowy i jestem wszędzie. Zaraz napisze do Anouk92 moze ma drukarke-akurat dziś przywozi do mnie Boryska. Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Dzisiaj kupuję bilet dobowy i jestem wszędzie. Zaraz napisze do Anouk92 moze ma drukarke-akurat dziś przywozi do mnie Boryska. dobrze, to ja wyślę do Anouk ten plakat Quote
anouk92 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zmysł napisał(a):dobrze, to ja wyślę do Anouk ten plakat Ja nie mam za bardzo jak wydrukować:oops: Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 anouk92 napisał(a):Ja nie mam za bardzo jak wydrukować:oops: o której wieziesz Borysa? I gdzie? Quote
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nie ma moliwości wydrukowania:(Za godzinę jadę na stadion,później na Pola mokotowskie i wracam na Puławską. Kto mógłby wydrukować? Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Nie ma moliwości wydrukowania:(Za godzinę jadę na stadion,później na Pola mokotowskie i wracam na Puławską. Kto mógłby wydrukować? ja wydrukuję i jakoś dostarczę do Anouk Quote
anouk92 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zmysł napisał(a):o której wieziesz Borysa? I gdzie? Mam wizytę u dr.Garncarza o 18:15 później jadę do Marzeny na Puławską. Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zmysł, ja mieszkam na Wiktorskiej. Prześlij mi ogłoszenia, to porozwieszam w okolicy. Tu jest dużo starszych pań i dużo psów. Może faktycznie komuś uciekła. Mój mail: [email protected] Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Zmysł, ja mieszkam na Wiktorskiej. Prześlij mi ogłoszenia, to porozwieszam w okolicy. Tu jest dużo starszych pań i dużo psów. Może faktycznie komuś uciekła. Mój mail: [email protected] dziękuję, już przesyłam Quote
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Zmysł, ja mieszkam na Wiktorskiej. Prześlij mi ogłoszenia, to porozwieszam w okolicy. Tu jest dużo starszych pań i dużo psów. Może faktycznie komuś uciekła. Mój mail: [email protected] Rybko możesz wydrukować więcej?Może razem porozwieszamy:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Rybko możesz wydrukować więcej?Może razem porozwieszamy:cool3: Postaram się, choć ja w domu nawet kompa nie mam. Tylko w pracy mogę drukować, a tu mogą się wkurzyć, więc nie poszaleję, ale z 6 sztuk mogę wydrukować. Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Zmysł']Mail wysłany;) Dziękuję, właśnie chciałam dostać się do poczty, ale nie działa. :( A zaraz idę do domu, a tam nawet kompa nie mam :( Co tu robić.... Zmysł, a możesz wysłać mi jeszcze ogłoszenie na pracowy adres? [email protected] Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Dziękuję, właśnie chciałam dostać się do poczty, ale nie działa. :( A zaraz idę do domu, a tam nawet kompa nie mam :( Co tu robić.... Zmysł, a możesz wysłać mi jeszcze ogłoszenie na pracowy adres? [email protected] Mogę. Ale mogę też wydrukować więcej niż zamierzałem i dać dzisiaj Anouk. Jestem z nią umówiony niedługo Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zmysł napisał(a):Mogę. Ale mogę też wydrukować więcej niż zamierzałem i dać dzisiaj Anouk. Jestem z nią umówiony niedługo Ja już niestety wychodzę z pracy, więc jeśli możesz, podeślij mi ten plakat. Jutro rozwieszę, choćby kilka. Na weekend wyjeżdżam, ale w niedzielę już się umówiłam z Marzeną, która da mi więcej plakatów (które ty masz dać Anouk) i rozwieszę więcej. Więc jak możesz, daj Anouk trochę więcej plakatów. :) Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ja już niestety wychodzę z pracy, więc jeśli możesz, podeślij mi ten plakat. Jutro rozwieszę, choćby kilka. Na weekend wyjeżdżam, ale w niedzielę już się umówiłam z Marzeną, która da mi więcej plakatów (które ty masz dać Anouk) i rozwieszę więcej. Więc jak możesz, daj Anouk trochę więcej plakatów. :) Tak zrobię;);) Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Żabcia jest bardzo grzecznym, ułożonym psiakiem, nie szczeka, śpi spokojnie, zapatrzona w człowieka, wszystkie potrzeby tylko na dworze. Quote
EVA2406 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zmysł napisał(a):Żabcia jest bardzo grzecznym, ułożonym psiakiem, nie szczeka, śpi spokojnie, zapatrzona w człowieka, wszystkie potrzeby tylko na dworze. Czyli następny super pies szuka domu Quote
Zmysł Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Przyszłam podziękować za plakaty:) To ja dziękuję za pomoc Quote
Recommended Posts