tomcug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł, jeśli uznasz, że nikt jej nie szuka to daj znać, zacznę ogłaszać suńkę. I do kogo kontakt podawać? Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, jeśli uznasz, że nikt jej nie szuka to daj znać, zacznę ogłaszać suńkę. I do kogo kontakt podawać? Poczekamy do końca tygodnia Quote
tomcug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):Poczekamy do końca tygodnia Dobrze, a ja tu sobie zdjęcia powrzucam do folderu bo podejrzewam, że jednak trzeba będzie ogłaszać. Jak bedą jeszcze jakieś to dodawaj, wybierzemy najfajniejsze. Bo sunia musi mieć wspaniały domek! :multi: Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 W piątek pojadę z nią do weta i zrobię nowe zdjęcia. Jest to trochę trudne, bo ona tego wyjątkowo nie lubi i cała się trzęsie Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Może jednak kilka osób wpadnie odwiedzić sunieczkę:shake: Quote
ocelot Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):Może jednak kilka osób wpadnie odwiedzić sunieczkę:shake: Nie to miałam na mysli, że do piątku... Oczywiście zajrzymy i się odezwiemy;) Quote
EVA2406 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Trochę późna pora jak na odwiedziny, ale mam nadzieję, że Żabka mi to wybaczy ;) Quote
tomcug Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja myślę, że Żabka bardzo się cieszy z odwiedzin. :loveu: Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Cieszy się bardzo, szczególnie z obecności Cioteczek, bo wujków się boi Quote
tomcug Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zmysł napisał(a):Cieszy się bardzo, szczególnie z obecności Cioteczek, bo wujków się boi To pewnie przejściowa sytuacja - kiedy się przekona, że Wujkowie nie krzywdzą to też się będzie cieszyć. Quote
tomcug Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ania W napisał(a):Byłaby rewelacyjna dla starszej pani... Też tak pomyślałam. Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ania W napisał(a):Byłaby rewelacyjna dla starszej pani... dokładnie tak Quote
Recommended Posts