Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak tam dupinka Kolargolka sie goi? Pewnie ulżyło mu jak nie majtają mu sie pomiędzy nóżkami te przerosnięte, wiszące jąderka...

i prosze o zdięcie całej gromadki....nie mogę sie doczekać fotki Ludwiczka!!!!

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikou,nie mogę zrobic zdjęc,bo u nas okropne upały.Psiaki w dzień ledwo żyją.Wychodzą na moment i do domu.Dom stary ,wię w nim chłodno.Dłuższy spacer dopiero 21.30.Ale wtedy już prawie ciemno.
Colargolek jest super,ładnie je,a dupinka już zagojona.W poniedziałek powinnam jechac zdjąc szwy,ale jak będzie tak gorąco.

Posted

takie pieknosci ze az dech mi zaparlo......:loveu:
niestety Ludwisia tak troszke od d.... strony przedstawiasz..:evil_lol:

a Kolargolek pieknieje, tak trzezwo , zdrowo patrzy w obiektyw i moze to zludzenie ale jakby mu troche wlosow na ogonku zaczelo odrastac, widac ze jest szczesliwy....zazna chlopak pieknego zycia na swoje ostatnie latka...:multi::multi::multi:

Posted

Sliczne psiaki, Hesia i Sonja to zupelnie w moim guscie;):loveu:. Marze cale zycie juz o charcie rosyjskim (borzoi:loveu:). Kiedys bede miala:eviltong:. Charty sa piekne:loveu:

• 4 months later...
Posted

Dzisiaj Dziadzio Colargol przeszedł za TM.To stało się nagle,rano normalnie wyszedł na spacer.Jak o 11-tej wróciłam z zakupów juz nie żył.Wyglądał jakby spał.Smutno bez NIEGO.Pada deszcz.Nawet niebo płacze....

Posted

bardzo, bardzo mi przykro!!!
myślę, że mimo wszystko miał wielkie szczęście, że przeżył te kilka miesięcy w takich cudownych warunkach u Ciebie...chciany i kochany...to najważniejsze....

i dobrze, że się nie męczył tygodniami...nagła śmierć, mimo że boli jak diabli, to jednak błogosławieństwo....

śpij w spokoju Colargolku:-(:-(

Posted

Tak bardzo mi przykro...:-(
Jak tu wejdą dziewczyny z Wrocławia,to się zapłaczą:shake:,kolejny "ich" dziadzio odszedł....w przeciągu tygodnia 3 psie dogomaniackie mordeczki odeszły za TM:-(
[*]:-(

Posted

Boże - kolejny nasz wrocławski dziadeczek odszedł za TM !:placz::placz::placz:
Bardzo mi przykro !
Żegnaj kochany Colargolku ! Śpij spokojnie maleńki ! [*][*][*]

Posted

Smutno bez Colargolka.Ale wiem,że nie cierpiał.Tylko dla mnie szok i ja cierpię.Już miałam dla niego prezent gwiazdkowy,posłanko,które na pewno by osikał,bo zawsze tak robił.Kochany Colargolek.