Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelutek,niedziele tez mam wolna....mój czarny przytulaczku....Szpilka robi Ci to róznice?Bo wyglada na to ,ze w sobote Mielec z meblami i sesja foto...a ja tez na Nelutka dzien dłużej musze poczekac...

Posted

Dzieki figa,wielkie dzieki!Ja tak sie boje,by to była odpowiedzialna osoba z ogromna cierpliwoscia....Szpilka,możesz jechac w niedzielę?Chce nawet na niedługo,byle do Nelutka,a sobota jednak w Mielcu....

Posted

Nela to jeden z piękniejszych psów na dogo....
.trafi kiedyś na swojego człowieka i ten najlepszy z najlepszych domek
Nie może być inaczej
Jej trauma musi być wynagrodzona.....
Poszukiwany spokojny człowiek o dobrym sercu

Posted

halcia napisał(a):
Dzieki figa,wielkie dzieki!Ja tak sie boje,by to była odpowiedzialna osoba z ogromna cierpliwoscia....Szpilka,możesz jechac w niedzielę?Chce nawet na niedługo,byle do Nelutka,a sobota jednak w Mielcu....

figuniu - w nastepnym allegro namiary podaj na halcie bo nikt jak ona wie, co dla Neli najlepsze. Zrobie w niedługim czasie bazarek, to ruszymy z ogłoszeniami na całego !!! Niestety w sprawie Nelutka nikt nie dzwonił....:shake:

Posted

Nelutku! Jest niedziela,Miska nie,Szpilka nie wiem.....I....juz,byłysmy ze Szpilka i warto było,chcby o Nelusie jechac.Ona po prostu czekała w bramce na spacerek! Dopiero po 10min cos sie jej na monent odwidziało,że chwile przysiadła..Migdaliła sie tez do Szpilki dopominajac o pieszczoty,wywalała kołami do góry.Jest znowu piekna i lsniaca.Sa zdjecia.

Posted

Nela dzisiaj zaskoczyła i to bardzo pozytywnie sama wybiegła z boksu, spacer tez super, pierwszy raz pozwalała mi sie tak piescic, była tylko jena przerwai to malutka, taka wypoczynkowa:)

Halciu mam fotki- wstawie jutro:)

Posted

Nelunia ma nowe allegro , niestety nie umiem wstawić linku , bo robię to teraz na minikomputerku i nie bardzo mi idzie ......( prawie nic nie widzę , a tam do kitu....:mad:) i tak przez dwa tyg . jeszcze....
Kontakt został na becię , jak mam zmienić to piszcie

Posted

Wszystkie postepy Nelutka sa na bieząco przez nas opisywane.Cały czas mi tylko zal,ze w boksie wymieniono wspaniała Buzke na Kreske.Buzka jest niesamowicie subtelna pieszczocha i lubiły razem w budzie przesiadywac,Kreska latajacy upiór.Buzki teraz nie ma jak wziaśc na spacer,bo siedzi z 3 innymi psami.Gdybysmy ja wzieły mogły by jej cos zrobic z zazdrosci.

Posted

Moje błyszczace czarne cudo:loveu:miziaczek mój ukochany:loveu:Nastepne fotki musza byc z miziania....A te,ta druga tura prawie uchwyciły piekny,charakterystyczny,taneczny chód Nelutka.