figa33 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Neluniu dla Ciebie domek tez się znajdzie , musi... dziewczyny , a jakiej galerii mówicie? Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Figuniu, mówimy o nowej stronce schroniskowej: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach | oficjalny serwis która AniaB podarowała dla schroniska, jest swietna, stronka jest teraz uzupełniana bezpośrednio przez schronisko, wiemy, że obfocenie wszystkich psów, a zwłaszcza dobre foty, to długie godziny pracy.... z nami nie chcą współpracować, a mamy w swoich zbiorach już gotowe i naprawde super fotki niektórych psów.....o tym mówimy. Niektóre zachowania są mocno niezrozumiałe dla mnie ... co zrobić....robimy swoje;) Quote
figa33 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 obejrzałam stronkę , bardzo fajna , przejrzysta , a zdjęcia większość dobre...ale Buźka ma takie sobie...:shake: widziałam jej bardzo fajne na wątku jak wahałam się czy podmienić allegro Miki na Fibi czy Buźkę .....wybrałam Fibi , bo allegro krótkie już miało być, no i szczeniak , tak sobie realistycznie wymyśliłam...:shake: za to jaki super tekścik Florentynki na stronce, zresztą jak zwykle , czyta się jednym tchem :loveu: ale Buźce wystawię w niedzielę, ma prześliczne zdjęcia na wątku!:loveu: i to chyba kochana przylepka jest przepraszam Nelusiu za offa... tak sobie wymyśliłam : cioteczki bardzo proszę , może się uda zrobić dłuższy filmik z Nelą , niech ludzie zobaczą jaka jest prześliczna! i poproszę kochaną cioteczkę , która zrobiła nam film z Ciapkiem i Tofikiem, Nela ma dużo ślicznych zdjęć , taką metamorfozę ,wyciskacz łez... może się zgodzi acha i czy są takie drastyczne zdjęcia Neli , z tych okropnych czasów orzechowskich ,ze szczeniakami albo inne ..:-( poszukajcie proszę w swoich archiwach acha..i jeszcze jeden off.... na stronce znalazłam zdjęcie psa Axela ..tak mi znajomo wygląda.. głowę bym dała ,ze mu robiłam ogłoszenia w zeszłym roku... mam pamięć wzrokową ale gdzie Orzechowce , a gdzie Warszawa ( on chyba albo w W-wie był albo w Żyrardowie...:roll:) nie mogę teraz znaleźć...ale poszukam jeszcze Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pamiętajcie kurna o tym filmiku, ja mogę kręcić, tylko, żebyśmy nie zapomniały!!! Wiecie jak to jest jak sie wejdzie do schronu, tysiąc rzeczy by się chciałao, a tu zaraz trzeba wracać:shake: Figuniu, Axel siedzi już chwile w Orzechowcach, ma gdzies nawet swój wątek na dogo. Tak jak piszesz , oczywiście że stronka super, chodzi nam tylko o niektóre foty, a Florentynka to pewnie niebawem znowu nas czymś zaskoczy...:p Quote
halcia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Drastyczne z zagryzionymi szczeniakami miała Becia.Ja wtedy jeszcze nie jezdzłam z aparatem.Ja nawet tam nie weszłam,bo nie chciałam ogladac:-(Pierwsze zdjecia Neli ma becia,ale to takie jak to w budzie,bo Nelus bał sie ludzi:shake:Ja mam teraz z głowy aparat,spadł mi...rozwalony,coś podrutuje..ale /naprawa 180zł-zamiana obudowy na starą/ Quote
figa33 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 beciu66 , odpowiedz mi na pw , pliiisssss mi bardzo:modla: *żaba* kochana zgodziła się zrobić filmik ze zdjęć Neli :loveu: Quote
*zaba* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czy moglabym prosic o zdjecia Neli na maila? Dogo chodzi mi jakby zaraz mialo pasc, wiec przebrniecie przez te ponad 2tys postow zajmie mi wiecznosc :placz: Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*zaba*']Czy moglabym prosic o zdjecia Neli na maila? Dogo chodzi mi jakby zaraz mialo pasc, wiec przebrniecie przez te ponad 2tys postow zajmie mi wiecznosc :placz:[/QUOTE] siedzę od dłuższego czasu na dogo i kopiuje zdjęcia dla ciebie bo częśc jest moich ale reszta nie. Podaj twój mail to potem przeslę. Tylko jak taką ilośc wysłać ?:roll: Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja tez poszukam,ale pewnie wieczorkiem wysle...Nelutku kochany.....dziewczyny robia co mogą:loveu:....ja przeszukałam i wysłałam zabie 35 zdjec.Chciałam wysłac do Figi tez,ale jak zwykle problem...pokazywało,ze zły adres.A przy okazji znalzazłam Buzke i poryczałam,bo Amona,Filo.... Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 wszystkie zdjęcia z wątku mam już skopiowane /swoje i nieswoje/, teraz jeszcze muszę odszukać foty zagryzionych szczeniakow czyli mam do przekopania tysiące zdjęć w swoich folderach ....:shake: Tylko czy te zdjęcia naprawde potrzebne ? Miałam je w pierwszym poście tego wątku ale nie wiem co się stało że zniknęły....Może były zbyt drastyczne ? Quote
*zaba* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mysle, ze mozemy sobie darowac te drastyczne,co za duzo to ... Historia Neli jest juz wystarczajaco smutna. To tylko moja zdanie, jesli myslicie inaczej, ok, dostosuje sie. Quote
figa33 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='*zaba*']Mysle, ze mozemy sobie darowac te drastyczne,co za duzo to ... Historia Neli jest juz wystarczajaco smutna. To tylko moja zdanie, jesli myslicie inaczej, ok, dostosuje sie.[/QUOTE] też mam problem z dogo , już drugi dzień mnie wyrzuca... przepraszam żabko ,ze to tak długo trwa ...:oops: historia Neli to prawie w większości smutek dopóki halcia jej nie ukochała..... zaraz będę znów próbować wysyłać Quote
SZPiLKA23 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kas napisała tekst dla Neli ale mysle ze Halcia powinna zatwierdzić czy go dac Quote
figa33 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 *żabko* wysłałam zdjęcia , niektórych nie ma , bo są na allegro , mam nadzieję ,ze doszły Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mnie sie podobał,tylko czy nie ciut za długi...[podobno ludziom przydługich czytac sie nie chce]Zabie zdjecia wysłłam na meila,do figi mi nie poszło,chciałam łacznie.Ąle moze *Żaba* by Ci to co wysłałm przesłała do ogłoszen jesli by sie przydało.Wszystkich fajnych oczywiscie nie znalazłam.np.tego jak lezymy w pokrzywach a Netutek mnie trzyma.....[sa na str.60,61]coś pomodziłam i figa chyba tez ma.... Quote
SZPiLKA23 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja sobie mysle tak ze jak komus zalezy na psie i ma to byc naprawdę suer dom a dla Neli musi byc wyjatkowy to opiekun zechce przeczytac nawet cały watek Neli... conajmniej powinien jak komus sie nawet czytac niechce to chyba psa nie powinien dostac Quote
figa33 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ale ludzie są leniwi...i czasem można im coś ułatwić , a wśród leniwców też są dobrzy ludzie..;).może trzeba wszystkiego popróbować ..i dłużej i krócej .. dla Neli ... dla jej dobra a najfajniej gdyby było tak jak mój znajomy wybrał psa z Palucha , a raczej pies wybrał jego : facet przyszedł do schroniska , szok , co tu zrobić , który psiak , i jeden patrzył na niego , duży taki , nie szczekał , tylko patrzył. Gość poszedł do domu i całą noc myślał tylko o nim. Następnego dnia już był po niego na Paluchu . Pies czekał przy kratach , duży , piękny , jak go zobaczył szczekaniu nie było końca. A wcześniej nic , cichutki był. No...taka historia , prawdziwa :lol: Niby nic , a jednak. Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 piękna historia figuniu..:loveu:. .i powiem że lepiej sie przespać żeby być pewnym wyboru, a nie na chybcika bo potem zwrotów za dużo.... Quote
*zaba* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 mam zdjecia od halci, a ma ktos zdjecia takiej bardziej smutnej Neli? :oops: Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*zaba*']mam zdjecia od halci, a ma ktos zdjecia takiej bardziej smutnej Neli? :oops:[/QUOTE] zaraz ci powysyłam..... Quote
*zaba* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='becia66']zaraz ci powysyłam.....[/QUOTE] nic nie doszlo :-( Quote
figa33 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 z tych smutnych to tak naprawdę mam tylko to jedno z allegro , które jest na początku , Nela tam siedzi w starej budzie i widać jak ma pazury przerośnięte Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Z tego okresu ja na pewno nie mam zdjęc,a smutna minke to moze bym znalazła... Quote
Recommended Posts