Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak obiecywała tak zrobiła:evil_lol: Bezlitośnie Nelik został wydarty z boksu na spacer:

" Nela idziesz , czy nie?":mad:

" ... skoro nalegasz , to moge pojść ":evil_lol:

No i poszły....

Posted

Becia,Buzka chora,dlatego tez nie porobiłam zdjeć,nie wiem co jej jest,ale bierze zastrzyki i jest w osobnym drewnianym boksie.Jak ja odwiedziłam zaczeła skakac w kółko z radosci i zwróciła całe jedzenie.A Nelis sie zdenerwował motorem i autem,wyciagneła łepek z obrozy i nawiała mi pod schr.Pod brama dopadłam,pogadałam z nia i wyruszyłysmy jeszcze raz!

Posted

wiem że jak zaczne jeżdzić z powrotem do schronu to Buśka będzie ,,moja''.
Na głowie stane żeby dom jej znależć - nie wiem dlaczego tak jest, że jakis pies łapie wyjątkowo za serce.....
Zresztą halciu ty wiesz o tym najlepiej.....
Na razie psinko wracaj szybko do zdrowia - martwię się trochę bo ostatnio było mówione że Buska jakoś schudła, zmizerniała.....:shake:

Posted

A Buzka to taka subtelna przytulanka,bo Nelis zazdrosny o mnie i przegania jak sie cos psie sie do mnie tuli,a Buzka zawsze cichutko,leciutko za plecami przyklejała sie i Nelus nic nie "gadała":evil_lol:.....Nelulku,buziaki,jak wróce zagladne uparciuchu słodki.