majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Miśka84 napisał(a):Spoko :p mogę zagadać :cool3:;) Dziewczyny ja Wam tyle powiem, że kierownik to na tyle równy gość, że zawsze zagadać do niego można o wszystko. Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja sie tam wole nie odzywac bo jak pojdzie to lawinowo... Quote
Becia66 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 halcia napisał(a):Własnie o to chodzi,tez uwazam,ze Buzka powinna zostac gdzie była. Buśka pewnie wróci na swoje miejsce bo Kreska z tego co wiem w sobotę opuszcza schronisko....:razz: A ty halciu nie boisz się tak pisać ? cenzura czyha - pamietaj i może już fotka nawet trzaśnięta.....:evil_lol::evil_lol: Ty nie powinnaś nic uważać tylko siedziec cicho !!! :evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No.....trafiło na tą co cicho siedzi.Chwile mnie orzechowskie dogo brzydziło...ale" załosne" odblokowało.A my dalej nie mamy jasne czy Kreska to naprawde Kreska,majuska mówi,ze nie.... Quote
Becia66 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 halcia napisał(a):No.....trafiło na tą co cicho siedzi.Chwile mnie orzechowskie dogo brzydziło...ale" załosne" odblokowało.A my dalej nie mamy jasne czy Kreska to naprawde Kreska,majuska mówi,ze nie.... To są 2 Kreski ? Tzn. nasza Kreska to nie Kreska ? :hmmmm::stupid: Quote
halcia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 To co siedzi z Nela,Szpilka mowi,ze Kreska,majuska ze nie.Ostatnio chciała mi pokazac gdzie siedzi Kreska i tam jej nie było.Ja sie Kreska nie interesowałam blizej ,wiec nie wiem.Ale to cos skacze mi po plecach,a Buzka subtelnie i dyskretnie wsuwała sie pod druga pache do tulenia...Co nie zmienia faktu,ze tesknie za Nelutkiem.:shake:I uwielbiam ciut zaborczego Nelutka:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Sa 2 Kreski druga teraz jest niedaleko wejścia po lewej to jej córka- co najmniej tak "słyszałam" Quote
majuska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tak, są 2 kreski:p Jedna u Neli a druga przy wejściu z Żelkiem siedzi, wyglądaja prawie tak samo:lol:, bo to mamuśka i córunia...oj, może kiedyś to ogarnę...:oops: Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale Nelutek jest jeden,kochany i niepowtarzalny mój uparciuch:lol: Quote
majuska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 halcia napisał(a):Ale Nelutek jest jeden,kochany i niepowtarzalny mój uparciuch:lol: No tak :lol: ...i jest tylko jedna jedyna niepowtarzalna Nelutkowa Halcia:evil_lol: Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Moja piekna czarnulko ,musisz troszke poczekac na odwiedziny,a nawet nie wiem czy nie czekam na nie bardziej.Wytarmosze to słodkie pyszczycho:lol: Quote
Becia66 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 halcia napisał(a):Moja piekna czarnulko ,musisz troszke poczekac na odwiedziny,a nawet nie wiem czy nie czekam na nie bardziej.Wytarmosze to słodkie pyszczycho:lol: A czemu musi ? W auto halcia i wioooooooo!!!! :eviltong: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jaki jest plan ogłaszania Neli? Już, czy jeszcze czekamy, może jakiegoś cafeanimala jej walnąć??? Quote
halcia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mysle,ze walnij,nie zaszkodzi....Mój Nelutek,moze ten domek sie trafi?Jak myslicie,czy ona jest bojaca,np burzy?Jak sie tego dowiedziec? Quote
SZPiLKA23 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dowiemy sie we wt czy boi sie huku, czasami psy nie tyle boja sie burzy co cisnienie ktore sie wytwarza drazni ich delikatne uszy i je to poprostu boli Quote
karolciasz28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 majuska napisał(a):Jaki jest plan ogłaszania Neli? Już, czy jeszcze czekamy, może jakiegoś cafeanimala jej walnąć??? Ja też jej coś walnęłam ;) Nelutek musi iść do domu! Quote
halcia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A póki co wycałuje przed wyjazdem,moze jakis spacerek,co Nelus?Moje serducho?Dzieki majuska,dzieki Karolciu. Quote
halcia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wytulony,wypieszczony,wycałowany.Teraz musi poczekac na mój powrót.Wg opini pracownicy,bałaby sie duzego miasta,burzy wystrzałów nie sa w stanie sprawdzic. Quote
halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nelulku,mysle i myslec bede,nawet jak wyjade......i tesknic bede za uparciuszkiem,choc wczoraj moment wyszła,miała pare "zaparc' w drodze... Quote
figa33 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dla Neli:lol: NELA - POKAŻ JEJ ,ŻE ŚWIAT TO NIE BÓL I STRACH (731420776) - Aukcje internetowe Allegro psinko kochana , niech Ci się poszczęści.. wykorzystałam tekst beci66 , troszkę dodałam od siebie namiary podałam na becię , tak jak w pierwszym poście Quote
Becia66 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Figuniu przepiękne allegro zrobilaś - dziekujemy bardzo !!! :buzi: Myśle że namiary zamienimy kiedy halcia wróci bo to jej ukochana sunia i jesli domek sie trafi niech wybierze ten najlepszy....:lol: A allegro w tym typie uwielbiam...oby szczęście Nelci przyniosło.... Quote
majuska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No Nelka, pora walizki przygotować....:happy1: Quote
Recommended Posts