Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Moje błyszczace czarne cudo:loveu:miziaczek mój ukochany:loveu:Nastepne fotki musza byc z miziania....A te,ta druga tura prawie uchwyciły piekny,charakterystyczny,taneczny chód Nelutka.

A może Nelutek pójdzie takim tanecznym krokiem do domku:cool3::loveu::loveu:

Posted

Nie tak zle,najgorzej oganiac sie od tej upiornej Kreski ,to ta jasna co skacze po mnie.Nawet jak sie schyle i ja głasze to szczeka prosto do ucha,oszalec idzie.Po co było brac Buzke z która sie doskonale zgadzały....ale mam swoja koncepcje na to,kto w tym palce maczał:diabloti:A wyprowadzamy obydwie z boksu....

Posted

Nelutek,za tydzien cie wymiziam i pospacerujemy:lol:poczekaj kochana.Poprosiłam na jutro majuske o wizyte u ciebie,nie badz uparciuch:shake:,wyjdz na spacerek,jesli majuska ci go zaproponuje.Prosze,badz dzielna,podwójnie cie wymiziam za odwage:lol:

Posted

Na spacer nie poszła, chowanie w budzie i koniec, zresztą Kreska tak dawała czadu, że nie sposób było Nelka się zająć...ale Czarnula dała się łaskawie wymiziać...jest przepiękna, sierść tak błyszczy...no cudeńko, taki fajny tłuszczyk po boczkach do klepania się odłożył...no oczywiście wszystko w normie;)

Posted

Obraziłam sie na ciebie Neluniu,za te fochy,:mad:Spacerek to spacerek,majuska tez dobry ludz,powinnas to wyczuc.Przyjade w sobote lub niedz.ty uparciuchu jeden.Jak chcesz miec domek???Ma adoptowac tez mnie i Szpilke?????

Posted

Wczoraj wieczorem dzwonił Pan ze Śląska w sprawie Neli. Bardzo mu sie podobała w ogłoszeniu, że taka radosna, usmiechnięta.... Mówił że szuka takiego czarnego wilka do pilnowania posesji......kojec.
Gdy sie dowiedział że Nela niemłoda / mówiłam że 7 latek/ to juz dyskutować o adopcji nie chciał tylko żałował że taka biedna....:shake:
No widzisz Nelka? - a mogłas ty posesji pilnować...:eviltong:

Posted

juz ja ją widze jako stróza:diabloti::evil_lol:musze jechac mała i ci nagadac,bo jak prosze majuske i Ona do ciebie idzie,to to ty czarnuszku nie wyprawiaj breweri,bo mnie szl...tr...,przeciez głupia nie jestes.Zapomniec ci tego nie moge!!!!:mad:

Posted

Nelutek wymiziany,utulony,spacerek krótki z przystankami.Zdjęcia zaraz przesle majusce.Ale najzabawniejsze Livi,która przetaszczyłysmy do RZ-wa:lol:Widze,że majuska dotarła na dogo,ale na szyji ma pewnie mocne łapki Livi:diabloti: