figa33 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 toż to cała sesja fotograficzna!:loveu: Piękna jest Nela!Cudowny pies poszukuje domu! Quote
karolciasz28 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 halcia napisał(a):Moje błyszczace czarne cudo:loveu:miziaczek mój ukochany:loveu:Nastepne fotki musza byc z miziania....A te,ta druga tura prawie uchwyciły piekny,charakterystyczny,taneczny chód Nelutka. A może Nelutek pójdzie takim tanecznym krokiem do domku:cool3::loveu::loveu: Quote
halcia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dzien dobry kochana Nelusiu.Tesknie! Quote
gagata Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Aleś się zbiegała, Halciu..Prawie jak Nelcia...:lol: Quote
halcia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nie tak zle,najgorzej oganiac sie od tej upiornej Kreski ,to ta jasna co skacze po mnie.Nawet jak sie schyle i ja głasze to szczeka prosto do ucha,oszalec idzie.Po co było brac Buzke z która sie doskonale zgadzały....ale mam swoja koncepcje na to,kto w tym palce maczał:diabloti:A wyprowadzamy obydwie z boksu.... Quote
halcia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nelutek,za tydzien cie wymiziam i pospacerujemy:lol:poczekaj kochana.Poprosiłam na jutro majuske o wizyte u ciebie,nie badz uparciuch:shake:,wyjdz na spacerek,jesli majuska ci go zaproponuje.Prosze,badz dzielna,podwójnie cie wymiziam za odwage:lol: Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Na spacer nie poszła, chowanie w budzie i koniec, zresztą Kreska tak dawała czadu, że nie sposób było Nelka się zająć...ale Czarnula dała się łaskawie wymiziać...jest przepiękna, sierść tak błyszczy...no cudeńko, taki fajny tłuszczyk po boczkach do klepania się odłożył...no oczywiście wszystko w normie;) Quote
SZPiLKA23 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A to brzydak no nie dał sie na spacer wyciągnąć... Quote
majuska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mało mnie zna po prostu, ale i tak przyłazi i się mizia....kiedyś pójdziemy.. Quote
halcia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Obraziłam sie na ciebie Neluniu,za te fochy,:mad:Spacerek to spacerek,majuska tez dobry ludz,powinnas to wyczuc.Przyjade w sobote lub niedz.ty uparciuchu jeden.Jak chcesz miec domek???Ma adoptowac tez mnie i Szpilke????? Quote
figa33 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nelciu , dla Ciebie tez się domek znajdzie , na pewno Quote
halcia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja tez:lol:same se domek sprawdzimy i wyadoptowane we trzy,damy rade,zdominujemy....:evil_lol:Nelek,kocham uparciuchu!!!!Ale pierdoła ,cykor jestes:eviltong: Quote
Becia66 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wczoraj wieczorem dzwonił Pan ze Śląska w sprawie Neli. Bardzo mu sie podobała w ogłoszeniu, że taka radosna, usmiechnięta.... Mówił że szuka takiego czarnego wilka do pilnowania posesji......kojec. Gdy sie dowiedział że Nela niemłoda / mówiłam że 7 latek/ to juz dyskutować o adopcji nie chciał tylko żałował że taka biedna....:shake: No widzisz Nelka? - a mogłas ty posesji pilnować...:eviltong: Quote
halcia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 juz ja ją widze jako stróza:diabloti::evil_lol:musze jechac mała i ci nagadac,bo jak prosze majuske i Ona do ciebie idzie,to to ty czarnuszku nie wyprawiaj breweri,bo mnie szl...tr...,przeciez głupia nie jestes.Zapomniec ci tego nie moge!!!!:mad: Quote
SZPiLKA23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nela- bo nadzieje umiera ostatnia. Przygarnij psa (760995148) - Aukcje internetowe Allegro Quote
halcia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tak...dzis dostanie opr za bunt w boksie i wiele wiele uscisków,moje słonce uparte:loveu: Quote
halcia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nelutek wymiziany,utulony,spacerek krótki z przystankami.Zdjęcia zaraz przesle majusce.Ale najzabawniejsze Livi,która przetaszczyłysmy do RZ-wa:lol:Widze,że majuska dotarła na dogo,ale na szyji ma pewnie mocne łapki Livi:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dobrze ze tym razem spacerek sie udał:) Quote
halcia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Oj Nelutku,musimy dzis podociskac majuske o te zdjecia:shake:wiem,ze była zajeta....ale.Tesknie moja czarnulko. Quote
Recommended Posts