Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Funia jakby futerko zmienia na zime, więcej czarnego na grzbiecie ale uroku tyle samo....:lol:. Całuski rozdawała dzis na prawo i lewo, kochane suczydełko tylko domku brak.....:roll:

Posted

Talcott napisał(a):
Ja bym mogła dopiero w drugiej poł. wrzesnia - a Gagata?????

Ten termin jest ok..:lol: Ale przyznaj się..łopatkę zabierałam,gdy waliłaś mnie nią po głowie...:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Ten termin jest ok..:lol: Ale przyznaj się..łopatkę zabierałam,gdy waliłaś mnie nią po głowie...:evil_lol:

Jak mi sypałaś piasek na łeb to każdy by walnął!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak dobrze pójdzie to Funia spedzi dzis nockę w nowym domku w Rzeszowie.....:cunao:......prawdopodobnie jej nowi Państwo są w drodze do schroniska bo dzwonili do mnie że już wyjeżdżają....:cunao:
Jak sunia bedzie w aucie to napisze cos więcej bo nie chce zapeszyć.....
Plisssssss.......- trzymajcie :thumbs::kciuki::kciuki: proszę........

Posted

Funia już śpi w koszyczku w nowym domku.....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:....jejku jak ja się cieszę, z wielką rozkoszą ściągam jej banerek...:loveu:
A teraz trochę informacji : Funia wypatrzona na naszej stronce orzechowskiej, ma w domu koleżankę Sare która przywitala ją wyjątkowo przyjażnie i kota którego jeszcze nie pogoniła....:eviltong: Zamieszkała w domku z ogródkiem, jestem zaproszona w odwiedziny w następnym tygodniu żeby jej dać czas na oswojenie. Państwo bardzo mili, pojechali po Funie do schroniska całą rodziną i na poczatek Nasza Funia zesiusiała sie Panu na spodnie....:evil_lol:.....ponoć ze strachu - tak twierdzi Pani Bożena.:evil_lol: Była bardzo zestresowana ale w aucie już sie rozlużniła i przespała całą drogę.
Bardzo sie im podoba i dziękują za te adopcję, a ja się czerwienię bo przecież to ja powinnam im dziękować. I tak sobie dziękowalismy nawzajem, a teraz to jestem taka szczęsliwa że nie wiecie, zaraz zakładam wątek nastepnej bidzie na który wszystkich serdecznie zapraszam. Jesli bedziecie kibicować jak przy Funi, to Koksa pewnikiem domek znajdzie choc to już niemłoda bo 10 - letnia sunia. Dzieki, dzieki wszystkim za wsparcie i pomoc w szukaniu domku i obiecuje zdjęcia i wiadomości z nowego Funiowego domku.....:Rose::Rose::Rose: