Neczka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ooooo :D:D A kiedy się do Orzeszków wybierzecie, baby Wy jedne ? :mad::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja bym mogła dopiero w drugiej poł. wrzesnia - a Gagata????? Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Funiu , piesku , mam nadzieję ,że dobrze Ci się śpi.... Quote
Becia66 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Funia jakby futerko zmienia na zime, więcej czarnego na grzbiecie ale uroku tyle samo....:lol:. Całuski rozdawała dzis na prawo i lewo, kochane suczydełko tylko domku brak.....:roll: Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kurcze , właśnie , najgorzej ,ze ta zima ... :shake: Ale nic to , wierzę ,że Funie ktoś wypatrzy , kundelek śliczny , musi się udać! Quote
gagata Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Talcott napisał(a):Ja bym mogła dopiero w drugiej poł. wrzesnia - a Gagata????? Ten termin jest ok..:lol: Ale przyznaj się..łopatkę zabierałam,gdy waliłaś mnie nią po głowie...:evil_lol: Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gagatko, jako dziecko zostałaś uderzona łopatką w głowę, taaak ? :diabloti: Quote
gagata Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Neczka napisał(a):gagatko, jako dziecko zostałaś uderzona łopatką w głowę, taaak ? :diabloti: A co? Nie widać?To przez tą fryzurę....:lol: Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gagata napisał(a):Ten termin jest ok..:lol: Ale przyznaj się..łopatkę zabierałam,gdy waliłaś mnie nią po głowie...:evil_lol: Jak mi sypałaś piasek na łeb to każdy by walnął!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No i widzisz?? Takie są skutki.....Funiu,przytul mnie biedną... Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gagata napisał(a):No i widzisz?? Takie są skutki.....Funiu,przytul mnie biedną... Tak, teraz to biedną:mad: Quote
Becia66 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Jak dobrze pójdzie to Funia spedzi dzis nockę w nowym domku w Rzeszowie.....:cunao:......prawdopodobnie jej nowi Państwo są w drodze do schroniska bo dzwonili do mnie że już wyjeżdżają....:cunao: Jak sunia bedzie w aucie to napisze cos więcej bo nie chce zapeszyć..... Plisssssss.......- trzymajcie :thumbs::kciuki::kciuki: proszę........ Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ło matko !!!! A to news!!!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
figa33 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 O Matko !!:loveu::loveu: Funiu , piesku ,,,, ale wiadomość!!:cunao::cunao::cunao: To już pewne? :modla::modla::modla: Quote
Becia66 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Funia już śpi w koszyczku w nowym domku.....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:....jejku jak ja się cieszę, z wielką rozkoszą ściągam jej banerek...:loveu: A teraz trochę informacji : Funia wypatrzona na naszej stronce orzechowskiej, ma w domu koleżankę Sare która przywitala ją wyjątkowo przyjażnie i kota którego jeszcze nie pogoniła....:eviltong: Zamieszkała w domku z ogródkiem, jestem zaproszona w odwiedziny w następnym tygodniu żeby jej dać czas na oswojenie. Państwo bardzo mili, pojechali po Funie do schroniska całą rodziną i na poczatek Nasza Funia zesiusiała sie Panu na spodnie....:evil_lol:.....ponoć ze strachu - tak twierdzi Pani Bożena.:evil_lol: Była bardzo zestresowana ale w aucie już sie rozlużniła i przespała całą drogę. Bardzo sie im podoba i dziękują za te adopcję, a ja się czerwienię bo przecież to ja powinnam im dziękować. I tak sobie dziękowalismy nawzajem, a teraz to jestem taka szczęsliwa że nie wiecie, zaraz zakładam wątek nastepnej bidzie na który wszystkich serdecznie zapraszam. Jesli bedziecie kibicować jak przy Funi, to Koksa pewnikiem domek znajdzie choc to już niemłoda bo 10 - letnia sunia. Dzieki, dzieki wszystkim za wsparcie i pomoc w szukaniu domku i obiecuje zdjęcia i wiadomości z nowego Funiowego domku.....:Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts