Rene@Rabik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Blondyn szukamy dla ciebie domu, wytrzymaj jeszcze trochę, bądź grzeczny Quote
Margolka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wielki przytulas szuka swego pana na stałe:loveu: Oferuje w zamian dużą powierzchnię do drapania i miziania, maślane spojrzenie bursztynowych ślepi, full serwis kontakt - przytulanie, opieranie się, ocieranie o nogi, chęć wejścia na kolanka, miłosne westchnienia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
snuszak Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Margolka napisał(a):Wielki przytulas szuka swego pana na stałe:loveu: Oferuje w zamian dużą powierzchnię do drapania i miziania, maślane spojrzenie bursztynowych ślepi, full serwis kontakt - przytulanie, opieranie się, ocieranie o nogi, chęć wejścia na kolanka, miłosne westchnienia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze napisane :evil_lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jacuś co jakis czas trafiam na Twoj watek bo podobny jestes od moje zguby :) Oj kolego zapisze sobie TWoj watek i bede kibicowac w poszukiwaniach nowego fajnego domku Quote
chita Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 na n-k pod zdjeciem Jacusia ktos napisal ze go bierze (cyt."jest dobrej mysli"),mam nadzieje ze sie uda... trzymam kciuki Quote
sati Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 chita napisał(a):na n-k pod zdjeciem Jacusia ktos napisal ze go bierze (cyt."jest dobrej mysli"),mam nadzieje ze sie uda... trzymam kciuki jedno jest pewne byle kto to "se go nie wezmie"....ten domek musi być naj inaczej go nie oddam nie ma szans:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ja tez wlasnie widzialam ten wpis..czy ktos do Was dzwonil??? jak nie,bede pisala do tej osoby z n-k;) i jasne Sati,ze byle komu nie mozna oddac Jacusia;);) Quote
Genesis Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja myślę, że każdy "bylekto" lepszy od samotności i schroniska to już nie będzie byle kto. Nie można dać psa na zmarnowanie, to jasne, ale nie przesadzajmy z tym "naj". Rozumiem, że naj - to znaczy najlepszy z dostępnych, a na razie tych dostępnych to jak na lekarstwo. No chyba, że o innych nie wiem. A może Jacuś nie szuka domku już tak "natychmiast i na wczoraj". Zalecam rozsądek ;) Quote
Slomka22 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Genesis napisał(a):Ja myślę, że każdy "bylekto" lepszy od samotności i schroniska to już nie będzie byle kto. Nie można dać psa na zmarnowanie, to jasne, ale nie przesadzajmy z tym "naj". Rozumiem, że naj - to znaczy najlepszy z dostępnych, a na razie tych dostępnych to jak na lekarstwo. No chyba, że o innych nie wiem. A może Jacuś nie szuka domku już tak "natychmiast i na wczoraj". Zalecam rozsądek ;) stawiam, ze dziewczyny mialy na mysli, ze trzeba domek sprawdzic, podpisac umowe itp. Nie mozna psa po prostu oddac bez zadnego sprawdzenia - niestety roznie bywa z przyszlymi wlascicielami i ich stosunkiem do nowego podopiecznego Quote
wiq Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 otóż to, tym bardziej, że Jacek już się na jednym "domu" przejechał:shake: to jest energiczny pies, któremu brak jeszcze ogłady, z psami różnie mu się układa - trzeba znaleźć kogoś, kto będzie świadomy, co to oznacza:cool1: Quote
Margolka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miejmy nadzieję, że będzie to domek, na który Jacenty tyle czasu czekał. Faktem jest, że potrzebuje człowieka doświadczonego, bo musi się jeszcze wiele rzeczy nauczyć. Myślę, że kiedy zaspokoi swoją największą potrzebę - bycie ze swoim człowiekiem i nabierze poczucia bezpieczeństwa, to pozostałe sprawy zaczną się powoli układać. Warunek podstawowy jednak - na początku wymaga intensywnego kontaktu ze swoim ludziem:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='sati']jedno jest pewne byle kto to "se go nie wezmie"....ten domek musi być naj inaczej go nie oddam nie ma szans:evil_lol::evil_lol: To wiem... bo obgadałysmy to już telefonicznie, faktem jest nie będziemy przesadzać, ale domek będzie sprawdzony dobrze, bo obecnie Sati nim się zajmuje ale fundacja ma też cos do powiedzenia w tej kwestii. Ale konkrety pozwólcie będe juz obgadywała z Sati poza wątkiem. [quote name='Kamila_s']jak nie,bede pisala do tej osoby z n-k;) i jasne Sati,ze byle komu nie mozna oddac Jacusia;);) Kamila jesli możesz to załatwic na n-k będę wdzięczna :loveu: Z góry dziękuję za Twoją pomoc. Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Przy okazji walnę offa, ze względu, że tutaj wchodzi dużo ludzi, proszę Was, abyście zajrzeli na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wlkp-sredni-maff-zbieramy-na-usuniecie-kaszaka-kastracje-pilnie-123792/ Szczurosława sam jedna walczy w tamtym schronisku, obecnie podjęła studia i nie jest jej lekko. Potrzebuje pomocy dla tego psa. Im będzie nas więcej tym szybciej uda nam się jemu pomóc. Kamila mogłabys go wrzucić na n-k? Quote
sati Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Genesis napisał(a):Ja myślę, że każdy "bylekto" lepszy od samotności i schroniska to już nie będzie byle kto. Nie można dać psa na zmarnowanie, to jasne, ale nie przesadzajmy z tym "naj". Rozumiem, że naj - to znaczy najlepszy z dostępnych, a na razie tych dostępnych to jak na lekarstwo. No chyba, że o innych nie wiem. A może Jacuś nie szuka domku już tak "natychmiast i na wczoraj". Zalecam rozsądek ;) Owszem szuka na juz , na wczoraj, co nie oznacza że jak nadarzy sie byle jaka okazja wydawac psa byle tylko bylo po kłopocie. Tak domek ma byc naj!! i nie uważam tego za przesade, gdyz Jacus juz raz sie przejechał i został oddany do schroniska wiec teraz musimy byc pewni, że drugi raz juz nikt go nie odda!!! Tak na marginesie osoba, która na naszej klasie napisala ze "..ma kolezanke, która go bierze" ma 11 lat Quote
snuszak Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 sati napisał(a):Owszem szuka na juz , na wczoraj, co nie oznacza że jak nadarzy sie byle jaka okazja wydawac psa byle tylko bylo po kłopocie. Tak domek ma byc naj!! i nie uważam tego za przesade, gdyz Jacus juz raz sie przejechał i został oddany do schroniska wiec teraz musimy byc pewni, że drugi raz juz nikt go nie odda!!! Tak na marginesie osoba, która na naszej klasie napisala ze "..ma kolezanke, która go bierze" ma 11 lat eh 11 lat? ciekawe czy rodzice sa swiadomi? czy tylko sie malej pieska zachcialo bo ladny Quote
sati Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 właśnie a propo ładny...trzeba by jego nowe zdjecia wrzucuc na n-k bo z tych zdjec starych to on teraz siebie nie przypomina ani kolorem ani postura:) Quote
Kamila_s Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 sati napisał(a):właśnie a propo ładny...trzeba by jego nowe zdjecia wrzucuc na n-k bo z tych zdjec starych to on teraz siebie nie przypomina ani kolorem ani postura:) ;)Czekamy wiec na zdjecia Jacusia...ja to juz wiem,ze teraz to pewnie jak model wyglada:evil_lol: Quote
sati Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ale Kamilko zdjecia sa na 40 i 41 bodajze stronie Quote
Kamila_s Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 sati napisał(a):ale Kamilko zdjecia sa na 40 i 41 bodajze stronie jak moglam przegapic takie zdjecia???????:mad::evil_lol: matko...§Jacus jest przepiekny!!!!!!!!!!:loveu: te drugie zdjecie,gdzie gna jak opetany jest po prostu jak widokowka!!!:-o;) Sati czy byly juz jakies telefony od osob zainteresowanych jego adopcja?? Quote
sati Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 niee ale on właśnie nie ma zadnych ogłoszen z tymi nowymi zdjeciami:placz::placz: a wyglada tam bosko - zreszta na zywo tez tak wyglada :evil_lol::evil_lol: jakbys mogla mu zrobic nowe na n-k bede ci ogromnie wdzieczna, ale podaj tam nr tel do mnie, bo obecnie wiem o nim duzo wiecej wiec moge poopowiadac troszke potencjalnym domkom :diabloti: Quote
Rene@Rabik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 sati napisał(a):bo obecnie wiem o nim duzo wiecej wiec moge poopowiadac troszke potencjalnym domkom :diabloti: No nie wiem..... :eviltong: Ale o wadach też wspomnisz, czy tylko o jego zaletach ? :razz: Quote
sati Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rene@Rabik napisał(a):No nie wiem..... :eviltong: Ale o wadach też wspomnisz, czy tylko o jego zaletach ? :razz: no wiesz co Renia cóż to za pytanie - ten pies nie ma wad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts