supergoga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Piękny jest, jak to Jacuś. Ale mizerota jeszcze. Zobaczcie na pierwszą strone, jak wyglądał kiedyś - będzie widać co się z niego zrobiło i dlaczego tak bardzo się martwiłyśmy. Chudy taki. Ale już błysk w oku, juz inna mina. On tak kocha biegi i człowieka i wspólne zabawy. Mam prośbe - skończyła się aukcja allegro - chcę uaktualnić. Napiszcie proszę - jaki podać namiar kontaktowy i dokładnie miejscowość pobytu Jaculka. To zaraz - z nowymi fotami zrobię nową aukcję. Dzięki pięknie wszystkim uczestnikom akcji ratunkowej za pomoc Blondasowi Quote
Rene@Rabik Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wig a jak Ci się podobał Blondyn przy bliższym poznaniu ? Wcześniej słyszałaś o nim tylko od Sati. Sati coś Ty zrobiła z tym psem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - i jak tego dokonałaś, w przeciągu niecałego tygodnia taka zmiana ? On u nas powoli odchodził w niebyt u Ciebie tam odzył i pokazuje nieznane nam oblicze :hmmmm:, mam nadzieje, że nie łobuzuje za bardzo. Sati jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: Wig dzięki za foty :lol: Quote
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 on nie jest mizerny, kilka kg może przybrać i już ;) ale dom na cito! Quote
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zrobiłam taki wieśniacki bannerek z nowych zdjęć ;) Quote
Margolka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 O kurcze...:crazyeye: Blondas, nie poznaję cię:loveu: Co też z tobą zrobiły te cioteczki w jeden tydzień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteczki :Rose::iloveyou: Quote
Genesis Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Jack Blond jest wspaniały! Zdjęcia rewelacyjne! Oby pomogły znaleźć dom. Ja wciąż czekam na sprawozdanko (malutkie takie), jak się piękniś zachowuje w warunkach domowych. No i wiemy, że nie do wszystkich psów jest taki słodziak - to jego wina, czy tych innych? Aha, i jeszcze co z kastracją? Quote
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jakie wrażenie? miły, kontaktowy, pojętny psiak, myślę, że z zadatkiem na sportowca ;) z psami bardzo różnie - czasem ignoruje zaczepki, czasem sam zaczepia...:eviltong: niestety ma nawyk wspinania się na ludzi w celach kopulacyjnych:cool1: robi tak najwyraźniej dla rozładowania napięcia albo co (kiedy się nakręci kontaktem za bardzo) kastracja konieczna.. Quote
supergoga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 A co z tym kontaktem do allegro. Bo chciałam wstawić ponownie aukcję. Quote
sati Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Szkoda ze sie z moim nie dogadał........jest wspaniały Wiq banerek całkiem spoko zraz se zmienie:):) na aktualny Quote
Kamila_s Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Piekny,piekny i zeby mu domek jak najszybciej znalezc..dobrze ,ze juz bezpieczny;) Quote
wiq Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 bezpieczny,ale nie odpuszczajcie sobie,tylko szukajcie aktywnie domu! pytać kogo się da:eviltong: Quote
Nicol Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jaki on piękny, aż buzia sama sie smieje jak sie na niego patrzy.... Kochany psiutek.... Quote
Rene@Rabik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wiq napisał(a):niestety ma nawyk wspinania się na ludzi w celach kopulacyjnych:cool1: On się zawsze wspinał na człowieka, tylko nie w ramach akcji kopulacyjnych tylko aby sobie na nim powisiec, nawet mu "interes" nigdy nie wychodził i ruchów typowych tez nie wykonywał, tylko zawisał z westchnieniem i błaganiem w oczach - miziaj. Quote
ttossa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 chcę do domu ....... hauuuuuuuuuuu............. piękny psiak, wesoły , wysportowany :loveu: Quote
snuszak Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ttossa wstawiliscie fotki nowe na molosy? moze komus sie bardzo spodoba :p Quote
wiq Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Rene, uwierz, że to nie taki rodzaj wspinania, o którym piszesz:evil_lol: Quote
supergoga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Może teraz najedzony i dobrze traktowany poczył sie bezpieczniej. Szukamy. Quote
supergoga Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Bardzo dziękujemy za kolen e wpłaty dla psiaka. Wczoraj wpłynęły od: AnkaG Kotbezoka Mam nadzieję, że akcja szukania domu się nam wszystkim powiedzie. Quote
snuszak Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 taki piekny pies, jak nic musi sie udac :loveu: Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przytulaśny Blondas pilnie szuka domeczku stałego:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts