Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny jest, jak to Jacuś. Ale mizerota jeszcze. Zobaczcie na pierwszą strone, jak wyglądał kiedyś - będzie widać co się z niego zrobiło i dlaczego tak bardzo się martwiłyśmy.
Chudy taki.
Ale już błysk w oku, juz inna mina. On tak kocha biegi i człowieka i wspólne zabawy.

Mam prośbe - skończyła się aukcja allegro - chcę uaktualnić. Napiszcie proszę - jaki podać namiar kontaktowy i dokładnie miejscowość pobytu Jaculka. To zaraz - z nowymi fotami zrobię nową aukcję.

Dzięki pięknie wszystkim uczestnikom akcji ratunkowej za pomoc Blondasowi

Posted

Wig a jak Ci się podobał Blondyn przy bliższym poznaniu ?
Wcześniej słyszałaś o nim tylko od Sati.

Sati coś Ty zrobiła z tym psem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - i jak tego dokonałaś, w przeciągu niecałego tygodnia taka zmiana ?

On u nas powoli odchodził w niebyt u Ciebie tam odzył i pokazuje nieznane nam oblicze :hmmmm:, mam nadzieje, że nie łobuzuje za bardzo.

Sati jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

Wig dzięki za foty :lol:

Posted

Jack Blond jest wspaniały! Zdjęcia rewelacyjne! Oby pomogły znaleźć dom. Ja wciąż czekam na sprawozdanko (malutkie takie), jak się piękniś zachowuje w warunkach domowych. No i wiemy, że nie do wszystkich psów jest taki słodziak - to jego wina, czy tych innych?
Aha, i jeszcze co z kastracją?

Posted

jakie wrażenie?
miły, kontaktowy, pojętny psiak, myślę, że z zadatkiem na sportowca ;)
z psami bardzo różnie - czasem ignoruje zaczepki, czasem sam zaczepia...:eviltong:

niestety ma nawyk wspinania się na ludzi w celach kopulacyjnych:cool1:
robi tak najwyraźniej dla rozładowania napięcia albo co (kiedy się nakręci kontaktem za bardzo)
kastracja konieczna..

Posted

wiq napisał(a):
niestety ma nawyk wspinania się na ludzi w celach kopulacyjnych:cool1:

On się zawsze wspinał na człowieka, tylko nie w ramach akcji kopulacyjnych tylko aby sobie na nim powisiec, nawet mu "interes" nigdy nie wychodził i ruchów typowych tez nie wykonywał, tylko zawisał z westchnieniem i błaganiem w oczach - miziaj.