Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a na jakie konto zbieracie pieniazi dla Nuki..nie mozna zrobic cegielek na to samo konto??? Quote
doddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zbieramy na konto fundacyjne. Jednakże na allegro profil nie ma statusu akcji charytatywnych. Quote
Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A czy mimo wszystko nie mozna sprobowac zrobic tych cegielek na konto fundacji bez statusu???:cool3: Quote
doddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kamila_s napisał(a):A czy mimo wszystko nie mozna sprobowac zrobic tych cegielek na konto fundacji bez statusu???:cool3: Szkoda nam konta by je zawiesili... Raczej wolimy postarać się o status. Quote
agaga21 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dodałam Nusię tutaj: Logowanie do nasza-klasa.pl sporo osób tu zagląda, może ktoś wpłaci na nią jakąś kwotę. Quote
maarit Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 wpłata na konto fundacji AST? Dobrze zrozumiałam? Quote
Kamila_s Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A nie mozna uzyskac tego statusu???? Z cegielek wiem,ze mozna troche duzo pieniazkow zdobyc...byloby na dlug... Quote
B_S Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam! Przez tydzien miałam full roboty, wyjazd na cały weekend do Radomia, potem znów zachrzan, a jeszcze przez tydzien internet się zepsuł i m.in. nie mogłam wejsc na forumAmstaff-Pitbull, bo mi się błąd 404 i server not found wyswietlał. Myslałam, że moje ulubione forum ktos popsuł i zniknęło na zawsze. Ale na szczęscie pokombinowałam, sciągnęłam trochę poprawek i już działa. No i znowu jestem i planuję wyciągnąc w weekend Anitex z jej psem do Nuki z wizytą. Chcemy sprawdzic, czy się dogadują, to wtedy Anita może wezmie Nukę do siebie na swięta. Dostałam też zasłużony ochrzan od Pani, w której hotelu jest Nuka, że się nie odzywamy i że nie płacimy za Nukę. I tu wielkie dzięki dla Keiti z AST-a, że zapłaciła 1000zł i Nuka jest teraz na bieżąco. Przy okazji prosba do Keiti - Kasiu, przeslij mi też na maila AST-owy plakat Nuki i trochę innych AST-owych plakatów, to podrukuję i porozwieszam. Szkoda, że nie przesłałas mi w zeszłym tygodniu, bo pojechałyby do rozwieszenia do Radomia. Jadąc do Radomia zrobiłam xerówki z plakatu Nuki, który u nas wisiał w biurze- 20 sztuk; dobre i to, ale lepiej i więcej zrobiłabym z oryginalnego pliku. To tyle, jak się uda weekendowy wyjazd, to napiszę, co i jak. Pozdrawiam! Quote
B_S Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Witam! Dzis byłysmy z Anitex i jej piesem u Nuki. Nuka bardzo ucieszyła się z naszej dzisiejszej wizyty i z Focusa na początku też. Potem jednak się na niego zawzięła i pruła na niego ryjka i niestety próbowała ugryźć. Niestety, sprawa innych hoteli nie wchodzi w grę - sezon swiąteczno-sylwestrowy, rezerwacje na full. Może ktos ma w domu dużą klatkę do wypożyczenia? Można by było ją nawet zabrać na te 2 tyg. i w razie czego, izolować w tej klatce. Anitex powiedziała, że jeszcze przemysli sprawę. Może pożyczona klatka pomogłaby ją przekonać. Pani Grażyna doradza też nylonowy kaganiec, który uniemożliwiałby jej próby gryzienia. Jest nadzieja, że z czasem polubiłaby Focusa, tak jak przyzwyczaiła się do psów Pani Grażyny (nie atakuje ich, a nawet próbuje z nimi ganiać). Focus cały czas był OK, bardzo grzeczny, zainteresowany zabawą. Niestety, Nuka coraz bardziej się na niego nakręcała. Anitex zrobiła ładne fotki, także w momentach, kiedy jeszcze ładnie się bawili. Fotki można póki co zobaczyć tu: Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" . Maksymalnie do 19 XII musimy ją zabrać z hotelu, bo są już rezerwacje. Może ktos, kto ma klatki lub inną możliwosc odseparowania Nuki rozważyłby możliwosc wzięcia jej na okres swiąteczno-sylwestrowy? Quote
Kamila_s Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Sledze losy Nuki i modle sie by znalazla domek..niestety ja pomoc nie moge przez ten okres swiateczny..starsznie przepraszam....popytam jednak osoby,ktore znam.....:roll: Quote
agnieszka24 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nuka potrzebuje domu na okres świąteczny! :placz: Czy ktoś jej po może? Quote
agnieszka24 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dzień dobry Nuczko! Biegnij na pierwszą :loveu: Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 Quote
agnieszka24 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dzień dobry Nuczko! :-) Tak długo jesteś już w tym hoteliku, szukaj domku, bo inaczej ciotki zbankrutują przez ciebie ;) Kto przygarnie Nukę na okres świąteczny? Ja nie mogę bo mam w domu amstaffkę dominantkę:-( Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 do świąt coraz bliżej a dt nie widać....co będzie z sunią jak się żaden nie znajdzie?trafi na ten czas do schroniska? Quote
B_S Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tengusia, ja jestem z Warszawy. Gdzie dokładnie i na kiedy potrzebujesz tej wizyty przedadopcyjnej? Napisz do mnie na [email protected] to obgadamy szczegóły. Wracając do Nuki, na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak: w czwartek muszę ją zabrać. Przyjmie ją na hotel lecznica z Warszawy. Będzie musiała być tam miesiąc, bo Pani Grażyna mówi, że po swiętach i Sylwestrze ma ferie i znów stałych klientów i Nuka będzie mogła wrócić do niej dopiero na początku lutego 2009 r. Do tego czasu wynalazłam tylko tę lecznicę (20 zł/dobę). Niestety, tam są boksy. Co prawda kryte, ale... Myslę o tej klatce, od Fundacji AST, ale co z tego, że ją pożyczę, jak nikt nie chce do siebie wziąć Nuki na miesiąc nawet z klatką. No chyba, że cos się do czwartku zmieni... Póki co, szukam transportu na czwartek na trasę Warszawa-Otrębusy-Ursus. Godzinowo się dostosuję. Proszę o kontakt w tej sprawie. Przy okazji widzę, że coraz rzadziej na wątek Nuki ktos zagląda i tak sobie myslę: Swięta to spotkania w kręgu rodziny, przyjaciół, bliskich. Miło by było, gdyby ktos pod pełną prezentów choinką wspomniał ciepło o Nuce. Może ktos z dawno niewidzianych znajomych czy rodziny mógłby przygarnąć tę bidulę do siebie. Popytajcie o to w ramach swiąteczno-noworocznych planów i postanowień. Quote
Tengusia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 B_S napisał(a):Tengusia, ja jestem z Warszawy. Gdzie dokładnie i na kiedy potrzebujesz tej wizyty przedadopcyjnej? to juz nie aktualne, wiztya juz byla, wypadla dobrze i juz w swieta nasza psia sierotka bedzie miec nowy dom :grins: Quote
agnieszka24 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja też zawsze o Nuce pamiętam! :p Quote
Kamila_s Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 dziewczyny mam nadzieje,ze sie nie bedziecie gniewaly.. zdecydowalam zrobic cegielki:oops::oops: nie podaje na stronie glownej zadnych danych..osoba,ktora zakupi cegielke dla Nuki dostanie dane do przelewu ,ktore przesle emailem Skatowana mlotkiem AMSTAFFKA -Psie pieklo (511244474) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kamila_s Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no i sprzedaz ruszyla:multi::multi: pisze do wszystkich fanclubow Amstaffow;) niech pomoga Nuce;) Quote
Recommended Posts