Od-Nowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 wątek Rudki na zaginionych [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/gdynia-trojmiasto-ruda-rudka-zaginela-13-11-09-blagamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach-173615/[/url]
ewelinka_m Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Jaaga']Przeczytałam, że macie szczeniaczka z nużycą. Mam świeżo odcietą połówke obroży Preventic, którą stosuje się również przy nużycy. Moge dać ją jutro Andrzejowi, zeby przekazał Ewelince na wystawie. Jesli oczywiście Ewelinka ma kontakt z osobą, która zajmuje sie szczeniakiem. Chciałam tez jechac do Kielc, ale niestety nie oszczeniła mi się jeszcze suczka, która miała termin na wtorek i nie mogę jechać. Ewelinko, jesli pojawisz się jutro w okolicy ringu z yorkami, to dam znać znajomym, ze mają cos Ci do puszeczki wrzuć ;).[/QUOTE] Jaaga b. chętnie przejdę się w okolicach yorczkowego ringu :lol: oczywiście, że mam kontakt z osobą u której jest szczeniorek z nużycą, więc w razie czego obróżke mogę odebrać dziękujemy, że stale o nas myślicie :Rose: ooo a tak sobie przypomniałam, że mogę też umowy odebrać za poprzednie psiaki :evil_lol:
Viris Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czy przydadzą się Wam kocyki i posłanie, koce wyprałam, posłania nie dałam rady, mogę przetrzeć na wilgotno. Mogłabym przywieźć na wystawę jutro jeśli będziecie mieć gdzie to sobie schować. Dajcie znać najlepiej na PW jeszcze dziś.
leakc Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :-(Witam blagam o pomoc . Pod kielcami w Piekoszowie blakaja sie 3 psy, 2 male a jeden bernardynkowaty . Tymczasem mieszkaj na mojej posesji pod garazem w noze i je dokarmiam lecz podwurko nie jest ogrodzone i psy biegaja po calej wsi sa tak wyglodzone mozna zebra policzyc :placz: Jak ostatnio bylam to tak sie trzesly cale mokre cale w blocie. Malo tego takie gowniaze znecaja sie nad nimi KOPIAC I RZUCAJAC CZYM SIE DA :angryy::angryy:!!!!!!!! DLATEGO 2 MALE SIE BOJA I NIEPODCHODZA DO CZLOWIEKA ZATO TEN DUZY JEST WSPANIALY PODCHODZI LIZE PO REKACH . MA SIERSC W STRASZNYM STANIE CALA W KOLTUNACH . PROSZE O POMOC !!
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Viris - a o ktorej będziesz? moze lepiej by było przerzucić od ciebie z samochodu od razu do np. mojego...bo dziewczyny mogą nie mieć jak zabrać...mogłybyśmy się umówić np. przed wystawą...albo po drodze - bo tam pewnie nie będzie jak stanąć... Leakc - porób zdjecia, załóż wątek...nic innego na szybko nie damy rady zrobic - mamy do zabrania 4 psy z hotelu i nie mamy ich gdzie zabrać:shake:
Viris Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='andzia69']Viris - a o ktorej będziesz? moze lepiej by było przerzucić od ciebie z samochodu od razu do np. mojego...bo dziewczyny mogą nie mieć jak zabrać...mogłybyśmy się umówić np. przed wystawą...albo po drodze - bo tam pewnie nie będzie jak stanąć... [/QUOTE] Nie wiem o której, planuję być cały dzień ale zobaczymy czy w ogóle z paszkwilonem niezgłoszonym mnie wpuszczą. Nie mam jej z kim zostawić a muszę być na wystawie:shake: No chyba że za tydzień jak będę jechać przez Kielce bym gdzieś podrzuciła, bo pod wystawą to w sumie będzie na pewno zamieszanie. A przez tydzień może coś dozbieram? Planuję jechać 20 listopada w piątek jakoś popołudniem.
Eruane Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To nowe zdjęcia suni z Kodrąbia. Ładna... [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/838/dsc00311qo.jpg[/IMG] [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/1682/dsc00310q.jpg[/IMG] i chuda... [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3826/dsc00308hs.jpg[/IMG] Podchodzi wyglądem trochę pod dobka też. Klata głębsza może i głowa mniejsza. Ale jest bardzo ładna.
Eruane Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='leakc']:-(Witam blagam o pomoc . Pod kielcami w Piekoszowie blakaja sie 3 psy, 2 male a jeden bernardynkowaty . [/QUOTE] Bernardynkowate mają większe wzięcie niż inne. Koniecznie trzeba ogłaszać, gdzie się da. Może udałoby się im wstawić jakąś budę tymczasowo?
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Viris']Nie wiem o której, planuję być cały dzień ale zobaczymy czy w ogóle z paszkwilonem niezgłoszonym mnie wpuszczą. Nie mam jej z kim zostawić a muszę być na wystawie:shake: No chyba że za tydzień jak będę jechać przez Kielce bym gdzieś podrzuciła, bo pod wystawą to w sumie będzie na pewno zamieszanie. A przez tydzień może coś dozbieram? Planuję jechać 20 listopada w piątek jakoś popołudniem.[/QUOTE] Viris - to może faktycznie na spokojnie jak będziesz jechała - a gdzie? tak pytam w razie gdyby jakiś ogonek szukał transportu:oops:
betel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='andzia69']Rudka zwiała:placz::placz::placz:[/QUOTE] Koszmar, to już kolejna sunia od Murki , która po adopcji uciekła:placz: Żeby się tylko odnalazła!!!
ewelinka_m Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 z Viris już wszystko ustalone, umówione i dogadane jesteśmy :lol: damy radę, dary wrzucę pod stół, a potem po mnie ktoś przyjedzie :cool1: Andzia dzięki za nalepki! zaraz se je machne na sweter :evil_lol:
Viris Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='andzia69']Viris - to może faktycznie na spokojnie jak będziesz jechała - a gdzie? tak pytam w razie gdyby jakiś ogonek szukał transportu:oops:[/QUOTE]Omówiłam wszystko z Ewelinką już na gg i właśnie pakuję rzeczy. A jechać będę do Opola. W międzyczasie przystanek planuję w Jędrzejowie jeśli elizie będzie pasowało bo będę miała jakieś rzeczy na bazarek. Chyba w niedzielę będę wracać z Opola (lub Wrocławia) do Ostrowca też przez Kielce.
Od-Nowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Viris ale mówisz tu o przyszłym tygodniu?? ja bym chętnie skorzystała..... :p Wro-Kielce :razz:
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no jak super:multi: - Ewelinka sie zapakuje darami od Viris, a Tania się zapakuje do auta Viris do Kielc:evil_lol:
Viris Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Od-Nowa']Viris ale mówisz tu o przyszłym tygodniu?? ja bym chętnie skorzystała..... :p Wro-Kielce :razz:[/QUOTE]Napisałam Ci na PW, tak chodzi o kolejny weekend, z tym że nie wiadomo czy będę jechać z Wrocławia czy z Opola;)
erka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dopiero teraz mam net, po podłączyłam nowego kompa i miałam problemy zdostepem do sieci. Wiadomośc o Rudce załamała mnie zupełnie.
Basia1968 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [B]W razie czego jest jeszcze cos takiego: [/B]Witam, posiadam 3 wolne boksy dla psów . Maja one wielkosc 1.5 na 2.5 m, sa w budynku (ogrzewane), wylozone kafelkami więc nie ma problemu ze sprzataniem. Od 94 rolu zajmuje sie szkoleniem psów. Mam uprawnienie ZK. Jezeli ktos bylby zainteresowany moge wziasc na płatny tymczas 2-3 psy, najlepiej nie agresywne . Cena za psa to 13 zl z moja karma . Mały pies 10 pln Karmie miesem lub karma ( wedle zyczenia ) Hotel polozony jest w cichej okolicy, najblizsi sasiedzi 1 km, ogolnie dla psów ogrodzony teren to 2,5 tys h, calosc terenu 5 h lasy i laki . Zapewniam fachowa opieke , jezeli potrzeba przeszkolenie a raczej nauczenie zycia wsrod ludzi, opieke weterynarza niedrogo . Moge podjechac gdzies po psa za zwrot kosztów benzyny , nie jest to dla mnie problem , oczywiscie pieniedze na paliwo musza byc wczesniej wplacone na konto zeby nie okazalo ze ich nie ma ( niestety przykre doswiadczenia w tym temacie ). Dokladnie miejscowosc Budy Michalowskie to jest kolo Grodziska Mazowieckiego -Radziejowic .
andzia69 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Basia1968'][B]W razie czego jest jeszcze cos takiego: [/B]Witam, posiadam 3 wolne boksy dla psów . Maja one wielkosc 1.5 na 2.5 m, sa w budynku (ogrzewane), wylozone kafelkami więc nie ma problemu ze sprzataniem. Od 94 rolu zajmuje sie szkoleniem psów. Mam uprawnienie ZK. Jezeli ktos bylby zainteresowany moge wziasc na płatny tymczas 2-3 psy, najlepiej nie agresywne . Cena za psa to 13 zl z moja karma . Mały pies 10 pln Karmie miesem lub karma ( wedle zyczenia ) Hotel polozony jest w cichej okolicy, najblizsi sasiedzi 1 km, ogolnie dla psów ogrodzony teren to 2,5 tys h, calosc terenu 5 h lasy i laki . Zapewniam fachowa opieke , jezeli potrzeba przeszkolenie a raczej nauczenie zycia wsrod ludzi, opieke weterynarza niedrogo . Moge podjechac gdzies po psa za zwrot kosztów benzyny , nie jest to dla mnie problem , oczywiscie pieniedze na paliwo musza byc wczesniej wplacone na konto zeby nie okazalo ze ich nie ma ( niestety przykre doswiadczenia w tym temacie ). Dokladnie miejscowosc Budy Michalowskie to jest kolo Grodziska Mazowieckiego -Radziejowic .[/QUOTE] a to jest u jakiejś dogomaniaczki? bo tu cały czas rozbija sie o to jak pilotować adopcje u kogoś,kto tu nie zagląda....
erka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dobrze wiedziec, szkoda tylko, że to wszystko tak daleko od nas.
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hotelik w okolicach Krakowa, działa od czerwca tego roku, podobno można negocjować ceny dla bezdomniaków . Kraków jeszcze stosunkowo blisko i transport chyba w miarę często . W miarę blisko do mnie mogłabym w razie potrzeby czuwać [url=http://www.hotelpsa.pl/index1.html]Hotel dla psw "Pcheka"[/url]
ewelinka_m Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 właśnie machnęłam napis na swetrze :diabloti: koślawo i krzywo...ale ja śleepa jestem:evil_lol: i teraz widzę,że mi zdjeżdża..później się poprawi narazie się chwale,tym co mi andzia wyczarowała:loveu: [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2677/dsc00096jd.jpg[/IMG]
kika22 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='ewelinka_m']właśnie machnęłam napis na swetrze :diabloti: koślawo i krzywo...ale ja śleepa jestem:evil_lol: i teraz widzę,że mi zdjeżdża..później się poprawi narazie się chwale,tym co mi andzia wyczarowała:loveu: [/QUOTE] Wazne, ze widoczny:evil_lol: Powodzenia w zbiorce kasy, oby wystawcy i odwiedzajacy byli ofiarni;)
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fiu fiu fiu co Ty jeszcze na plecy sobie nalepisz :evil_lol:
Recommended Posts