Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wątek Rudki na zaginionych
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/gdynia-trojmiasto-ruda-rudka-zaginela-13-11-09-blagamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach-173615/[/url]

Posted

[quote name='Jaaga']Przeczytałam, że macie szczeniaczka z nużycą. Mam świeżo odcietą połówke obroży Preventic, którą stosuje się również przy nużycy. Moge dać ją jutro Andrzejowi, zeby przekazał Ewelince na wystawie. Jesli oczywiście Ewelinka ma kontakt z osobą, która zajmuje sie szczeniakiem.

Chciałam tez jechac do Kielc, ale niestety nie oszczeniła mi się jeszcze suczka, która miała termin na wtorek i nie mogę jechać.

Ewelinko, jesli pojawisz się jutro w okolicy ringu z yorkami, to dam znać znajomym, ze mają cos Ci do puszeczki wrzuć ;).[/QUOTE]
Jaaga b. chętnie przejdę się w okolicach yorczkowego ringu :lol:
oczywiście, że mam kontakt z osobą u której jest szczeniorek z nużycą, więc w razie czego obróżke mogę odebrać dziękujemy, że stale o nas myślicie :Rose:
ooo a tak sobie przypomniałam, że mogę też umowy odebrać za poprzednie psiaki :evil_lol:

Posted

Czy przydadzą się Wam kocyki i posłanie, koce wyprałam, posłania nie dałam rady, mogę przetrzeć na wilgotno. Mogłabym przywieźć na wystawę jutro jeśli będziecie mieć gdzie to sobie schować. Dajcie znać najlepiej na PW jeszcze dziś.

Posted

:-(Witam blagam o pomoc . Pod kielcami w Piekoszowie blakaja sie 3 psy, 2 male a jeden bernardynkowaty . Tymczasem mieszkaj na mojej posesji pod garazem w noze i je dokarmiam lecz podwurko nie jest ogrodzone i psy biegaja po calej wsi sa tak wyglodzone mozna zebra policzyc :placz: Jak ostatnio bylam to tak sie trzesly cale mokre cale w blocie. Malo tego takie gowniaze znecaja sie nad nimi KOPIAC I RZUCAJAC CZYM SIE DA :angryy::angryy:!!!!!!!! DLATEGO 2 MALE SIE BOJA I NIEPODCHODZA DO CZLOWIEKA ZATO TEN DUZY JEST WSPANIALY PODCHODZI LIZE PO REKACH . MA SIERSC W STRASZNYM STANIE CALA W KOLTUNACH . PROSZE O POMOC !!

Posted

Viris - a o ktorej będziesz? moze lepiej by było przerzucić od ciebie z samochodu od razu do np. mojego...bo dziewczyny mogą nie mieć jak zabrać...mogłybyśmy się umówić np. przed wystawą...albo po drodze - bo tam pewnie nie będzie jak stanąć...

Leakc - porób zdjecia, załóż wątek...nic innego na szybko nie damy rady zrobic - mamy do zabrania 4 psy z hotelu i nie mamy ich gdzie zabrać:shake:

Posted

[quote name='andzia69']Viris - a o ktorej będziesz? moze lepiej by było przerzucić od ciebie z samochodu od razu do np. mojego...bo dziewczyny mogą nie mieć jak zabrać...mogłybyśmy się umówić np. przed wystawą...albo po drodze - bo tam pewnie nie będzie jak stanąć...

[/QUOTE]
Nie wiem o której, planuję być cały dzień ale zobaczymy czy w ogóle z paszkwilonem niezgłoszonym mnie wpuszczą. Nie mam jej z kim zostawić a muszę być na wystawie:shake:

No chyba że za tydzień jak będę jechać przez Kielce bym gdzieś podrzuciła, bo pod wystawą to w sumie będzie na pewno zamieszanie. A przez tydzień może coś dozbieram?
Planuję jechać 20 listopada w piątek jakoś popołudniem.

Posted

To nowe zdjęcia suni z Kodrąbia. Ładna...

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/838/dsc00311qo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/1682/dsc00310q.jpg[/IMG]

i chuda...

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3826/dsc00308hs.jpg[/IMG]

Podchodzi wyglądem trochę pod dobka też. Klata głębsza może i głowa mniejsza. Ale jest bardzo ładna.

Posted

[quote name='leakc']:-(Witam blagam o pomoc . Pod kielcami w Piekoszowie blakaja sie 3 psy, 2 male a jeden bernardynkowaty . [/QUOTE]

Bernardynkowate mają większe wzięcie niż inne. Koniecznie trzeba ogłaszać, gdzie się da. Może udałoby się im wstawić jakąś budę tymczasowo?

Posted

[quote name='Viris']Nie wiem o której, planuję być cały dzień ale zobaczymy czy w ogóle z paszkwilonem niezgłoszonym mnie wpuszczą. Nie mam jej z kim zostawić a muszę być na wystawie:shake:

No chyba że za tydzień jak będę jechać przez Kielce bym gdzieś podrzuciła, bo pod wystawą to w sumie będzie na pewno zamieszanie. A przez tydzień może coś dozbieram?
Planuję jechać 20 listopada w piątek jakoś popołudniem.[/QUOTE]

Viris - to może faktycznie na spokojnie jak będziesz jechała - a gdzie? tak pytam w razie gdyby jakiś ogonek szukał transportu:oops:

Posted

[quote name='andzia69']Rudka zwiała:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Koszmar, to już kolejna sunia od Murki , która po adopcji uciekła:placz: Żeby się tylko odnalazła!!!

Posted

z Viris już wszystko ustalone, umówione i dogadane jesteśmy :lol:
damy radę, dary wrzucę pod stół, a potem po mnie ktoś przyjedzie :cool1:

Andzia dzięki za nalepki! zaraz se je machne na sweter :evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']Viris - to może faktycznie na spokojnie jak będziesz jechała - a gdzie? tak pytam w razie gdyby jakiś ogonek szukał transportu:oops:[/QUOTE]Omówiłam wszystko z Ewelinką już na gg i właśnie pakuję rzeczy.

A jechać będę do Opola. W międzyczasie przystanek planuję w Jędrzejowie jeśli elizie będzie pasowało bo będę miała jakieś rzeczy na bazarek.
Chyba w niedzielę będę wracać z Opola (lub Wrocławia) do Ostrowca też przez Kielce.

Posted

[quote name='Od-Nowa']Viris ale mówisz tu o przyszłym tygodniu??
ja bym chętnie skorzystała..... :p Wro-Kielce :razz:[/QUOTE]Napisałam Ci na PW, tak chodzi o kolejny weekend, z tym że nie wiadomo czy będę jechać z Wrocławia czy z Opola;)

Posted

Dopiero teraz mam net, po podłączyłam nowego kompa i miałam problemy zdostepem do sieci. Wiadomośc o Rudce załamała mnie zupełnie.

Posted

[B]W razie czego jest jeszcze cos takiego:

[/B]Witam,
posiadam 3 wolne boksy dla psów .
Maja one wielkosc 1.5 na 2.5 m, sa w budynku (ogrzewane), wylozone kafelkami więc nie ma problemu ze sprzataniem.
Od 94 rolu zajmuje sie szkoleniem psów. Mam uprawnienie ZK.
Jezeli ktos bylby zainteresowany moge wziasc na płatny tymczas 2-3 psy, najlepiej nie agresywne .
Cena za psa to 13 zl z moja karma . Mały pies 10 pln
Karmie miesem lub karma ( wedle zyczenia )
Hotel polozony jest w cichej okolicy, najblizsi sasiedzi 1 km, ogolnie dla psów ogrodzony teren to 2,5 tys h, calosc terenu 5 h lasy i laki .
Zapewniam fachowa opieke , jezeli potrzeba przeszkolenie a raczej nauczenie zycia wsrod ludzi, opieke weterynarza niedrogo .
Moge podjechac gdzies po psa za zwrot kosztów benzyny , nie jest to dla mnie problem , oczywiscie pieniedze na paliwo musza byc wczesniej wplacone na konto zeby nie okazalo ze ich nie ma ( niestety przykre doswiadczenia w tym temacie ).
Dokladnie miejscowosc Budy Michalowskie to jest kolo Grodziska Mazowieckiego -Radziejowic .

Posted

[quote name='Basia1968'][B]W razie czego jest jeszcze cos takiego:

[/B]Witam,
posiadam 3 wolne boksy dla psów .
Maja one wielkosc 1.5 na 2.5 m, sa w budynku (ogrzewane), wylozone kafelkami więc nie ma problemu ze sprzataniem.
Od 94 rolu zajmuje sie szkoleniem psów. Mam uprawnienie ZK.
Jezeli ktos bylby zainteresowany moge wziasc na płatny tymczas 2-3 psy, najlepiej nie agresywne .
Cena za psa to 13 zl z moja karma . Mały pies 10 pln
Karmie miesem lub karma ( wedle zyczenia )
Hotel polozony jest w cichej okolicy, najblizsi sasiedzi 1 km, ogolnie dla psów ogrodzony teren to 2,5 tys h, calosc terenu 5 h lasy i laki .
Zapewniam fachowa opieke , jezeli potrzeba przeszkolenie a raczej nauczenie zycia wsrod ludzi, opieke weterynarza niedrogo .
Moge podjechac gdzies po psa za zwrot kosztów benzyny , nie jest to dla mnie problem , oczywiscie pieniedze na paliwo musza byc wczesniej wplacone na konto zeby nie okazalo ze ich nie ma ( niestety przykre doswiadczenia w tym temacie ).
Dokladnie miejscowosc Budy Michalowskie to jest kolo Grodziska Mazowieckiego -Radziejowic .[/QUOTE]

a to jest u jakiejś dogomaniaczki? bo tu cały czas rozbija sie o to jak pilotować adopcje u kogoś,kto tu nie zagląda....

Posted

Hotelik w okolicach Krakowa, działa od czerwca tego roku, podobno można negocjować ceny dla bezdomniaków . Kraków jeszcze stosunkowo blisko i transport chyba w miarę często .

W miarę blisko do mnie mogłabym w razie potrzeby czuwać
[url=http://www.hotelpsa.pl/index1.html]Hotel dla psw "Pcheka"[/url]

Posted

właśnie machnęłam napis na swetrze :diabloti:

koślawo i krzywo...ale ja śleepa jestem:evil_lol: i teraz widzę,że mi zdjeżdża..później się poprawi narazie się chwale,tym co mi andzia wyczarowała:loveu:
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2677/dsc00096jd.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ewelinka_m']właśnie machnęłam napis na swetrze :diabloti:
koślawo i krzywo...ale ja śleepa jestem:evil_lol: i teraz widzę,że mi zdjeżdża..później się poprawi narazie się chwale,tym co mi andzia wyczarowała:loveu:
[/QUOTE]
Wazne, ze widoczny:evil_lol:
Powodzenia w zbiorce kasy, oby wystawcy i odwiedzajacy byli ofiarni;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...