Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia, Ty to zawsze masz jakies szalone pomysły. Myślisz, że z tych grosików uzbiera się jakas znacząca kwota?

Dzisiaj dwie osoby dzwoniły z Anonsów i miały przyjechac do p.Ani oglądac psiaki i w końcu nikt się nie pojawił.

Czy moge prosić o ogłoszenia Barego, Miki, Boczka? Szczególenie Bary bardzo pilny, bo nie wiem, jak dlugo jeszcze będzie mógł być u tej kobiety, zresztą idzie zima, o on nawet bez budy.

A M.Ika i Boczek dalej na łańcuchach

Posted

[FONT=Arial Unicode MS]Mam radiowego neta. Wczoraj nie była w stanie nic przesłać. Dziś nieco lepsza pogoda, tak więc zaczynamy:[/FONT]

[FONT=Arial Unicode MS]Gaja wg opiekunów Ara jest sunią spragnioną kontaktów z człowiekiem. Nie jest agresywna, ale czujna. Akceptuje inne psy i koty. Woli być na podwórku, do domu trzeba ją wprowadzać pod przymusem.[/FONT]

Z "trójkołowcem" Foksią - pamiętacie ją?

Posted

więsci o Kajtusiu - wymiotuje żółcią, fakt, że wymiotował już wcześniej. Jutro idę z nim do weta. Trzeba go tez odrobaczyć zapewne. On nie ma żadnych szczepień?
Erko tak mam nadzieję, że groszy uzbiera się dużo i będzie to znacząca kwota. Przynajmniej na jeden miesiąc utrzymania psiaka w DT, a to juz jest coś.

Posted

Kora czyli młoda mamuśka trzech szczeniorków w zachowaniu bardzo przypomina Gaję. Dopomina się o głaski, choć bacznie obserwuje czy maleństwom nic nie zagraża. Do szczeniaków mogą podchodzić tylko osoby przez nią wybrane. Z tego powodu złapała zębami trzech facetów, a jednemu „potargała” nogawkę. Takie z niej „lwie” serce:eviltong:.

I jej maleństwa – 2 suczki i jeden piesek. Mają dwa tygodnie. Piesek jest już zarezerwowany. Docelowo będą małymi psiakami, raczej takiej samej wielkości jak Kora.

Posted

Do towarzystwa suczek dołączył mały biszkoptowy samczyk Lupo. Nie wiem w jakim jest wieku, bo jest jeszcze nieco płochliwy, choć z każdym dniem oswaja się coraz bardziej. Waży nie więcej niż 10 kg i sięga do połowy łydki.

Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi podlinkować ponownie banerek Alego?
[FONT=Arial Unicode MS][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/123407-ZaginAE-A-17-07-2008-w-Kielcach-dziA-moA-e-byAE-[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS][/FONT]

Posted

Dziś mamy jakiś wyjątkowo dobry dzień..;);)

właśnie do nowego domku pojechała pod kielce Rózia :loveu:

a Szczeniaki tumlińskie:
Linka już w rękach Rudzi-Bianci:loveu: a Tumcio pewnie będzie za momencik.. jadą na tymczas do krakowa, wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili, a zwłaszcza dla Od-nowy i Rudzi-Bianci. :Rose::Rose::calus:
i oczywiście podziękowania dla tymczasowych opiekunów: p.Gabrysi i p.Weroniki!

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Dziś mamy jakiś wyjątkowo dobry dzień..;);)

właśnie do nowego domku pojechała pod kielce Rózia :loveu:

a Szczeniaki tumlińskie:
Linka już w rękach Rudzi-Bianci:loveu: a Tumcio pewnie będzie za momencik.. jadą na tymczas do krakowa, wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili, a zwłaszcza dla Od-nowy i Rudzi-Bianci. :Rose::Rose::calus:
i oczywiście podziękowania dla tymczasowych opiekunów: p.Gabrysi i p.Weroniki!

aleście mi zrobiły prezent:multi::multi::multi: super:loveu: wczoraj nie wchodzilam na dogo, bo byłam zajęta:oops: a tu takie fajne wieści:p

Posted

Dzięki Zata, rzeczywiście super fotki:)

O dobrych wieściach już ewelinka_m pisała.
Dziękujemy ogromnie Rudzi-Biance, że poświęciła wolny dzień i przyjechała do nas po Tumlinki:). Dzieki niej i Od-Nowie, oba tumlinki już mają tymczasy:).
A być może Linka pójdzie od razu do domu stałego, bo dzwonił do mnie pan właśnie z Krakowa zainteresowany sunią.

I też przyłączę się do podziękowań dla p.Gabrysi i p.Weroniki, które zgodziły się wziąć szczeniorki na dt.

Posted

ponawiam pytanie odnośnie Kajtusia - czy miał jakiekolwiek szczepienia?? czy byl odrobaczany - jutro ide z nim do weta bo wymiotuje żółcią, trze tyłeczkiem po podłodze.

Posted

Wolny dzien jest po to wolny zeby po szczeniorki jeździć :) I nie powiem kto wszystkie swoje wolne od lat pewnie kilku poświęca na psów wożenie w tym do Myśłenic ;)
Małe są cudowne i zachowywały się tak jakby się w samochodzie urodziły :)
A u pani Ani , Moreczka moja cudowna zakochałam się wniej całkowicie jest jeszcze cudniejsza niż na zdjęciach ,a szczeniak jest rozkoszny taki nieforemny kudłatek i łasi się do człowika strasznie .
Matka Tumliniątek bidulka została bez dzieciaków :(

Posted

[FONT=Arial Unicode MS]Przeważnie zajmujemy się psami bezdomnymi, bo te wydawałoby się, są w najgorszym położeniu. Popatrzcie jednak na te zdjęcia, psa, który miał dom. Zobaczcie, jak opiekun zadbał o niego, jak dobrze go karmił, jaką dobrą wentylację miał pies w budzie:angryy:. Na szczęście na swojej drodze boksio spotkał ludzi, których poruszył jego los, którzy go wykupili i proszą o pomoc w znalezieniu domu.[/FONT]

To dla niego szukałam w tamtym tygodniu tymczasu.
Wieczorem założę mu wątek. Teraz szukamy DS.

Posted

[quote name='iskra_wroc']Pamiętacie jeszcze Kreskę (Patkę) ? :)
Od siebie mogę skomentować, że ten pies spełnił moje marzenia. Kocham mojego Łobuziaka, no ! :)

Iskra, alez ona jest cudowna!! wypiękniała strasznie! wspaniałe wieści :):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...