Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zglosic na policje??
moze zapytac ARKI albo EMIRa co i jak w takiej sytuacji sie robi. One maja doswiadczenie! Nie mozna samemu podnosic szumu bo facet sie zwinie i zatrze slady!! Trzeba go zlapac za reke!

Posted

dostałam meila od pani, która ma do przekazania dla nas różne psiowe dary.
Mieszka w skarżysku, szkoda dawać zarobić poczcie, będzie ktoś nie długo tam w pobliżu? :cool3:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
dostałam meila od pani, która ma do przekazania dla nas różne psiowe dary.
Mieszka w skarżysku, szkoda dawać zarobić poczcie, będzie ktoś nie długo tam w pobliżu? :cool3:

Szkoda, ze moj TZ juz tam nie pracuje:roll:

Posted

no to mamy kolejne maluchy:shake:

Dziś w godzinach rannych do Erki zadzwoniła kobieta z prosbą o pomoc, jej syn między blokami na jagielońskiej znalazł w kartonie 5 szczeniaków...
chcieli je początkowo odwieźć do schronu..ale erka skutecznie odwiodła ich od tego pomysłu. :razz:
i tak 1 szczeniaka udało się wydać już, a dwa wylądowały na tymczasie koło mnie :buzi:
zostały odrobaczone i odpchlone. są żywe, wesołe, brykają rozrabiają :lol: Będą raczej mniejszymi psiakami, a zwłaszcza sunia.
najpierw piesek:

Posted

Moc prezentów od zajączka,
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego
dla Ciotek psiolubnych!

Posted

Linssi napisał(a):
Ewelinko, a gdzie sa 2 pozostale szczeniaczki? Bo rozumiem ze 2 sa na tymczasie, jeden ma juz domek, a pozostale dwa?

Pan mówił, że miał kogoś na nie chętnego , a jeśli się z nimi nie uda są na działce u nich tymczasowo. i zajmą się sami szukaniem dla nich domku,.

Posted

mag.do zdejmij prosze z 1 Misia (zaginął od jakiegoś czasu się nie pojawia)
i Lunę, Magda ją prawdopodobnie weźmie...a ja się z pewnych względów odcinam od pomocy tym 2 psiakom.

Co do szczeniorków z wczoraj,
sunia jest aniołkiem :loveu:
chłopczyk coraz bardziej szaleje. :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...