Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilne! Potrzebny na kilka dni dom dla boksia (od jutra do wtorku, środy). Pies jest łagodny. Toleruje kota.
Opcja 2 - jutro transport psa do Lublina, gdzie czeka już na niego miejsce.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zawiozłyśmy brązowego malucha : :cool3:

razem z nieocenioną Linssi(:buzi:) do ds, do Zaty!! :multi:
Joy już baardzo się oswoił, wychodził z budki jak przychodziło się na działkę, witał się, nie był już tak nieśmiały, no a teraz trafił do fantastycznego domku! ma psiego kolege, również przygarniętego!;)
liczymy na relację i zdjęcia :eviltong:

ale żeby nie było za kolorowo...
2 maluchy z dt (Maciejka i Mak) wczoraj zaczęły się b. źle czuć, wymioty, biegunka, podwyższona temperatura, osoowiałe, apatyczne :shake:
byliśmy u weta ..narazie dostajemy kroplówkę, o 11 jedziemy na kolejną.

jedna sunia z działki, również z podobnymi objawami zaczęła się źle czuć, została w lecznicy na noc na obserwacji...

:-(

Posted

wróciliśmy z kroplówy, dziś psiaki a zwłaszcza sunia czują się o wieeele lepiej :lol:
powoli idziemy ku lepszemu, maluchy juz zaczynają się bawić i jeść :evil_lol:

Posted

Byłam dzisiaj z Joy'em u weterynarza. Mówił, że wszystko jest ok, dał zastrzyki na nosówkę i parwowirozę. Posmarował go też wcierką na kleszcze i wyczyścił uszy. Za 10 dni mamy zamiar go wykapać.
Joy coraz bardziej się otwiera , nawet zapoznał się z naszym kotem ;) Za swoim starszym psim-kumplem chodzi krok w krok. Jak na razie jego ulubione zajęcie to oglądanie telewizji :lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
Dzisiaj do lecznicy pojechała następna sunia Rumianka :shake:

o nie!!!! :placz: informujcie nas na biezaco dziewczyny... ja sie pochlastam chyba :-(

Posted

Rumianka dziś z podobnymi objawami jak Stokrotka, trafiła do weta. Rano była osowiała i nie chciała nawet wychodzić z budki.
Stokrotka wczoraj w nocy miała robione badania na nosówkę, testy wyszły negatywnie. Bardzo prawdopodobne,że jest to poprostu jakiś wirus.
ale na razie zostają na obserwacji w szpitaliku.

a małym z dt gorączka spada, czują sie lepiej.

Posted

dzwoniła do mnie właśnie Iza (która ma na dt 2 szczeniorki) wraca właśnie do kielc, na drodze na bukówce zobaczyła 2 psiaki :placz:
prawdopodobnie pies i suka, stoją przy tej ruchliwej ulicy, pewnie je ktoś wywalił :angryy: pakują się na ulice, więc o tragedie nie trudno :placz:
sunia jest bardzo przymilna, śliczna, psiak się trzyma na dystans :shake:

co tu robić?

Posted

Nagietka natomiast w nowym domku czuje się bardzo dobrze, pierwszej nocy była dość wystraszona i ...spała w szafce :diabloti:
ale teraz już się rozbrykała szaleje i bryka w domku :lol:

Posted

Kiedyś wziełam z ulicy taką sunię, która pół roku spała w szafie w przedpokoju, bo bała sie wejść dalej do mieszkanai :cool3:
A to małe jest sliczne!

Posted

Linssi napisał(a):
My znamy taka, co caly dzien i noc spedza w szafie w przedpokoju i wychodzi tylko na spacerki... Hurcia sie zwie :evil_lol:

spędzała :diabloti: teraz panoszy się na podwórku :eviltong:

Posted

Tak mi się wydawało, że do Mielca już napisałam na wątku mieleckiego schroniska. Jeszcze napiszę bezpośrednio do schroniska. Dziękuję za odpowiedź.

Posted

jak sie maja dzisiaj szczeniaczki????

a tak na poprawe humoru wklejam maila ktorego dostalam w nocy:

"Witam jeśli ogłoszenie o oddaniu szczeniaków , jest jeszcze aktualne .
Prosił bym o kontakt , na gygy:66161** , lub telefonicznie 888393***.
Ale do jutra :P:)" :lol!:

jak myslicie, oddzwonic? :evil_lol:

Posted

już wiem o jakiej nowinie miałam napisać już wcześniej :evil_lol:
ale w natłoku zdarzeń zapomniałam.
Kiniusia ma domek :loveu:
no i dzisiaj do ds pojechała biała sunia z pińczowa, domek super :loveu:

a szczeniaki (Mak i Maciejka, a właściwie Brutus i Fila:eviltong:) maja się super! szaleją jak wariaty, dziś już kroplówy nie było, tylko sam antybiotyk, zaatakował je lekki wirusik ;)

Aniu jesteś okropna jak mogłaś nie oddzwonić :diabloti:a czas się kończy :evil_lol::evil_lol:

Posted

saga_86 napisał(a):
A może coś więcej o domku dla Kiniusi?:cool3:

Biała suczka z Pińczowa to Sasanka? Jeśli to ona, to sama bym na nią miało ochotę;)

Sezon adopcyjny chyba się rozpoczął, oby coraz więcej dobrych domków się znajdowało:lol:

tak jest Sasanka jest szczęśliwcem ;)
co do Kiniusi to zamieszkała u jakieś pani która zzauroczyła się nią :loveu:

Posted

A może coś więcej o domku dla Kiniusi?:cool3:

Biała suczka z Pińczowa to Sasanka? Jeśli to ona, to sama bym na nią miało ochotę;)

Sezon adopcyjny chyba się rozpoczął, oby coraz więcej dobrych domków się znajdowało:lol:

Posted

Ja coś wiem - ale nie powiem:eviltong: to jest cud normalnie!:evil_lol:

EwaB - co z boksiem? Geramine pisała, że niestety nie mają transportu na wtorek....:shake: Potrzebny transport dla boksia do Lublina do wtorku...

Posted

fridaoo napisał(a):
Ja coś wiem - ale nie powiem:eviltong: to jest cud normalnie!:evil_lol:

no nie? :diabloti::diabloti:

ale bardzoo przyjemny cud :multi::multi: i ja chcę więcej takich cudów :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...