basiapron Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 i nikt mi nie odpowiedział co z tym Wrocławiem:/ Quote
Poker Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='basiapron']i nikt mi nie odpowiedział co z tym Wrocławiem:/[/quote] przypomnij o co chodzi? bo w zalewie postów uciekło Isadoro7,włożyłaś niesamowitą ilość pracy w Allegro,jestem pełna podziwu :loveu: Quote
kikou Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Allegro jak zwykle super.... pozwoliłam sobie zrobić "pierwszy kroczek" na dobry początek.... Quote
basiapron Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='basiapron']a ona umie pociągiem jeździć? tzn jakieś choroby lokomocyjne czy coś, zaraz obczaję rozkłady pociągowe[/quote] o to chodzi że podobno potrzebny transport Wrocław- Katowice w piątek. i chciałam wiedzieć co i jak. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dostałam maila, mam nadzieję że nie zostawicie bez odpowiedzi. Dla mnie jedna z Legend tego forum. Myślę, że nie tylko dla mnie. [QUOTE][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Witam serdecznie Pieniążki dla psiaczków już przelałam na konto podane w Allegro. Ubolewam,ze tak skromnie ale sama mam 5 psiaków w tym [B]niewidomego Brajla[/B]. [B] Może mogłabym jednak pomóc w jakiś inny sposób? Może jakiś mały psiak mógłby do mnie przyjechać na tymczas? [/B] Mój kontakt: 666 014 919 Pozdrawiam serdecznie [B]Edyta[/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE] Czapki z głów przed takimi Ludźmi :cool1: Quote
Rybka_39 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='basiapron']o to chodzi że podobno potrzebny transport Wrocław- Katowice w piątek. i chciałam wiedzieć co i jak.[/quote] o 16.54 suczka bedzie na dworcu w Wrocku w piątek...na razie kikou wspominala ze moze ja zabrac autem do Opola, na razie mi nie odpisala czy na 100%... Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Isadora7']Dostałam maila, mam nadzieję że nie zostawicie bez odpowiedzi. Dla mnie jedna z Legend tego forum. Myślę, że nie tylko dla mnie. [/quote] o teraz to sie zaskoczylam :loveu::loveu::loveu: Oby wiecej takich ludzi! :loveu::loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Isadora7'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Zapraszam do II edycji aukcji na rzecz piesków ze Starej Wsi[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=373166458[/URL] :cool1: [/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] Świetne!!! Łapie za serce!!! Gratuluje umiejetnosci :cool3: Quote
basiapron Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Rybka_39']o 16.54 suczka bedzie na dworcu w Wrocku w piątek...na razie kikou wspominala ze moze ja zabrac autem do Opola, na razie mi nie odpisala czy na 100%...[/quote] do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu. Quote
eliza_sk Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='basiapron']do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu.[/quote] W sobotę jadę z Jędrzejowa (świętokrzyskie) do Opola, a w niedzielę wracam tą samą trasą. Jak wam się na coś przydam to chętnie pomogę:) Quote
eliza_sk Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='basiapron']do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu.[/quote] W sobotę jadę z Jędrzejowa (świętokrzyskie) do Opola, a w niedzielę wracam tą samą trasą. Jak wam się na coś przydam to chętnie pomogę:) Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [SIZE=3][B]Z ciekawości pytam - czy ktoś rozmawiał już z Panią Edytą od Brajla[/B][/SIZE]? [QUOTE]Witam serdecznie Pieniążki dla psiaczków już przelałam na konto podane w Allegro. Ubolewam,ze tak skromnie ale sama mam 5 psiaków w tym [B]niewidomego Brajla[/B]. [B] Może mogłabym jednak pomóc w jakiś inny sposób? Może jakiś mały psiak mógłby do mnie przyjechać na tymczas? [/B] Mój kontakt: 666 014 919 Pozdrawiam serdecznie [B]Edyta[/B][/QUOTE] Quote
t_kasiek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dopiero teraz trafiłam na watek.....i mowe mi odebrało !!!!!!!!!!!!!! :( :( :( Quote
Tosia2 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Isadora7'][SIZE=3][B]Z ciekawości pytam - czy ktoś rozmawiał już z Panią Edytą od Brajla[/B][/SIZE]?[/quote] Warto się do nich odezwać... To bardzo dobrzy ludzie... Psiak jako 6 nawet poczułby się najbardziej indywidualnie traktowany w całym swoim życiu.... Quote
Poker Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Tosia2']Warto się do nich odezwać... To bardzo dobrzy ludzie... Psiak jako 6 nawet poczułby się najbardziej indywidualnie traktowany w całym swoim życiu....[/quote] To wszystko prawda i p.Edyta ma wielkie serce tylko nie ma zdrowia i praktycznie jest sama z 5.psów.Brajl na dodatek często ma krwotoki z nosa. Mimo jej chęci nie wiem czy to jest dobry pomysł.Ona się kieruje emocjami i sercem , tylko potem sił brak... Piszę to z życzliwości. Quote
majqa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Poker']To wszystko prawda i p.Edyta ma wielkie serce tylko nie ma zdrowia i praktycznie jest sama z 5.psów.Brajl na dodatek często ma krwotoki z nosa. Mimo jej chęci nie wiem czy to jest dobry pomysł.Ona się kieruje emocjami i sercem , tylko potem sił brak... Piszę to z życzliwości.[/quote] Tak, czy owak ktoś (mam tu na myśli kogoś, kto zna Panią Edytę, bo wtedy to zabrzmi jeszcze sympatyczniej) powinien do niej zadzwonić by choć podziękować za serce i dodać kobiecie otuchy. Quote
Poker Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 przed chwilą to zrobiłam pisząc do niej,ale polałam też trochę zimnej wody na główkę. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [SIZE=4][B]129 cegiełek zostało :cool1: [/B][/SIZE] Quote
teapot Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Isadora7'][SIZE=4][B]129 cegiełek zostało :cool1: [/B][/SIZE][/quote] A nie... bo [B][SIZE=6]tylko 125!!! :-)[/SIZE][/B] Quote
Poker Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie wiem czy dobrze myślę,ale chyba lepiej by osoby z dogo wpłacały od razu na konto niż na allegro,bo za allegro trzeba płacić od każdej kupionej cegiełki. Szkoda pieniedzy. Quote
majqa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Poker'](...)chyba lepiej by osoby z dogo wpłacały od razu na konto niż na allegro,bo za allegro trzeba płacić od każdej kupionej cegiełki.Szkoda pieniedzy.[/quote] Strzał w 10tkę...i to pieniędzę wystawiającej cegiełki. Jeśli dogomaniacy obstawią allegro to zaraz cegiełki się skończą i pomimo radości, że poszły, mniejszy w zakupie będzie udział allegrowiczów = nie dogomaniaków. Zaskutkuje to za moment III edycją, IV etc...ale im więcej będzie wznowień, to na swój sposób, aukcja spowszednieje i opatrzy się. Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='majqa']Strzał w 10tkę...i to pieniędzę wystawiającej cegiełki. Jeśli dogomaniacy obstawią allegro to zaraz cegiełki się skończą i pomimo radości, że poszły, mniejszy w zakupie będzie udział allegrowiczów = nie dogomaniaków. Zaskutkuje to za moment III edycją, IV etc...ale im więcej będzie wznowień, to na swój sposób, aukcja spowszednieje i opatrzy się.[/quote] Też się z tym zgadzam z tym że wskazane jest tzw pierwsze wejście. Aukcja jest zakupiona na 14 dni i może sobie trwać. Quote
enia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Isadora7'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Zapraszam do II edycji aukcji na rzecz piesków[/B][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=4][FONT=Century Gothic]ze Starej Wsi[/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=373166458[/URL][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Century Gothic]:cool1:[/FONT][/SIZE][/CENTER] [/quote] poczułam sie zaproszona i skorzystałam. Quote
Recommended Posts