Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']i nikt mi nie odpowiedział co z tym Wrocławiem:/[/quote]
przypomnij o co chodzi? bo w zalewie postów uciekło
Isadoro7,włożyłaś niesamowitą ilość pracy w Allegro,jestem pełna podziwu :loveu:

Posted

[quote name='basiapron']a ona umie pociągiem jeździć? tzn jakieś choroby lokomocyjne czy coś, zaraz obczaję rozkłady pociągowe[/quote]
o to chodzi że podobno potrzebny transport Wrocław- Katowice w piątek. i chciałam wiedzieć co i jak.

Posted

Dostałam maila, mam nadzieję że nie zostawicie bez odpowiedzi. Dla mnie jedna z Legend tego forum. Myślę, że nie tylko dla mnie.

[QUOTE][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Witam serdecznie
Pieniążki dla psiaczków już przelałam na konto podane w Allegro.
Ubolewam,ze tak skromnie ale sama mam 5 psiaków w tym [B]niewidomego Brajla[/B]. [B]

Może mogłabym jednak pomóc w jakiś inny sposób? Może jakiś mały psiak mógłby do mnie przyjechać na tymczas? [/B]
Mój kontakt:
666 014 919
Pozdrawiam serdecznie
[B]Edyta[/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]

Czapki z głów przed takimi Ludźmi
:cool1:

Posted

[quote name='basiapron']o to chodzi że podobno potrzebny transport Wrocław- Katowice w piątek. i chciałam wiedzieć co i jak.[/quote]
o 16.54 suczka bedzie na dworcu w Wrocku w piątek...na razie kikou wspominala ze moze ja zabrac autem do Opola, na razie mi nie odpisala czy na 100%...

Posted

[quote name='Isadora7']Dostałam maila, mam nadzieję że nie zostawicie bez odpowiedzi. Dla mnie jedna z Legend tego forum. Myślę, że nie tylko dla mnie.

[/quote]

o teraz to sie zaskoczylam :loveu::loveu::loveu:

Oby wiecej takich ludzi! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Zapraszam do II edycji aukcji na rzecz piesków
ze Starej Wsi[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=373166458[/URL]

:cool1:
[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Świetne!!! Łapie za serce!!!
Gratuluje umiejetnosci :cool3:

Posted

[quote name='Rybka_39']o 16.54 suczka bedzie na dworcu w Wrocku w piątek...na razie kikou wspominala ze moze ja zabrac autem do Opola, na razie mi nie odpisala czy na 100%...[/quote]
do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu.

Posted

[quote name='basiapron']do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu.[/quote]

W sobotę jadę z Jędrzejowa (świętokrzyskie) do Opola, a w niedzielę wracam tą samą trasą. Jak wam się na coś przydam to chętnie pomogę:)

Posted

[quote name='basiapron']do Opola, to ja moge sprawdzic stamtad połączenia,ale ja moge tylko pociągiem,nie mam innej możliwości transportu.[/quote]

W sobotę jadę z Jędrzejowa (świętokrzyskie) do Opola, a w niedzielę wracam tą samą trasą. Jak wam się na coś przydam to chętnie pomogę:)

Posted

[SIZE=3][B]Z ciekawości pytam - czy ktoś rozmawiał już z Panią Edytą od Brajla[/B][/SIZE]?

[QUOTE]Witam serdecznie
Pieniążki dla psiaczków już przelałam na konto podane w Allegro.
Ubolewam,ze tak skromnie ale sama mam 5 psiaków w tym [B]niewidomego Brajla[/B]. [B]

Może mogłabym jednak pomóc w jakiś inny sposób? Może jakiś mały psiak mógłby do mnie przyjechać na tymczas? [/B]
Mój kontakt:
666 014 919
Pozdrawiam serdecznie
[B]Edyta[/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=3][B]Z ciekawości pytam - czy ktoś rozmawiał już z Panią Edytą od Brajla[/B][/SIZE]?[/quote]

Warto się do nich odezwać... To bardzo dobrzy ludzie... Psiak jako 6 nawet poczułby się najbardziej indywidualnie traktowany w całym swoim życiu....

Posted

[quote name='Tosia2']Warto się do nich odezwać... To bardzo dobrzy ludzie... Psiak jako 6 nawet poczułby się najbardziej indywidualnie traktowany w całym swoim życiu....[/quote]
To wszystko prawda i p.Edyta ma wielkie serce tylko nie ma zdrowia i praktycznie jest sama z 5.psów.Brajl na dodatek często ma krwotoki z nosa.
Mimo jej chęci nie wiem czy to jest dobry pomysł.Ona się kieruje emocjami i sercem , tylko potem sił brak...
Piszę to z życzliwości.

Posted

[quote name='Poker']To wszystko prawda i p.Edyta ma wielkie serce tylko nie ma zdrowia i praktycznie jest sama z 5.psów.Brajl na dodatek często ma krwotoki z nosa.
Mimo jej chęci nie wiem czy to jest dobry pomysł.Ona się kieruje emocjami i sercem , tylko potem sił brak...
Piszę to z życzliwości.[/quote]
Tak, czy owak ktoś (mam tu na myśli kogoś, kto zna Panią Edytę, bo wtedy to zabrzmi jeszcze sympatyczniej) powinien do niej zadzwonić by choć podziękować za serce i dodać kobiecie otuchy.

Posted

Nie wiem czy dobrze myślę,ale chyba lepiej by osoby z dogo wpłacały od razu na konto niż na allegro,bo za allegro trzeba płacić od każdej kupionej cegiełki.
Szkoda pieniedzy.

Posted

[quote name='Poker'](...)chyba lepiej by osoby z dogo wpłacały od razu na konto niż na allegro,bo za allegro trzeba płacić od każdej kupionej cegiełki.Szkoda pieniedzy.[/quote]
Strzał w 10tkę...i to pieniędzę wystawiającej cegiełki.
Jeśli dogomaniacy obstawią allegro to zaraz cegiełki się skończą i pomimo radości, że poszły, mniejszy w zakupie będzie udział allegrowiczów = nie dogomaniaków. Zaskutkuje to za moment III edycją, IV etc...ale im więcej będzie wznowień, to na swój sposób, aukcja spowszednieje i opatrzy się.

Posted

[quote name='majqa']Strzał w 10tkę...i to pieniędzę wystawiającej cegiełki.
Jeśli dogomaniacy obstawią allegro to zaraz cegiełki się skończą i pomimo radości, że poszły, mniejszy w zakupie będzie udział allegrowiczów = nie dogomaniaków. Zaskutkuje to za moment III edycją, IV etc...ale im więcej będzie wznowień, to na swój sposób, aukcja spowszednieje i opatrzy się.[/quote]

Też się z tym zgadzam z tym że wskazane jest tzw pierwsze wejście. Aukcja jest zakupiona na 14 dni i może sobie trwać.

Posted

[quote name='Isadora7'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Zapraszam do II edycji aukcji na rzecz piesków[/B][/SIZE][/FONT]

[B][SIZE=4][FONT=Century Gothic]ze Starej Wsi[/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=373166458[/URL][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][FONT=Century Gothic]:cool1:[/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
poczułam sie zaproszona i skorzystałam.