Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukamy domu, piesek jest przeslodki...

mam pytanie, kto ma zdiecia rtg malucha? i czy juz ktos wypowiedzial sie konkretnie jakie sa szanse na polepszenie stanu tej nozki?

Posted

kikou napisał(a):
szukamy domu, piesek jest przeslodki...

mam pytanie, kto ma zdiecia rtg malucha? i czy juz ktos wypowiedzial sie konkretnie jakie sa szanse na polepszenie stanu tej nozki?

starych zdjęć RTG robionych w schronie zaraz po przyjęciu FLIKA nie można znaleźć:shake:

Obiecałam, że w tym tyg. pojadę do specjalisty i zrobimy nowe prześwietlenia.

Posted

to ja przekażę 40 zł z mojego bazarku,zrobionego na Kiu, na malucha.Widziałam go w sobotę w schronie,jest przesłodki:loveu:.Na czyje konto mam wpłacić?

Posted

Czekajmy więc na odzew Koperka. Niech się ta łapeńka wyjaśni raz, a dobrze. Nie dziwię się, że ludzie dopytują o nią. Oczywiście, że część z nich z wścibstwa i niechęci do kalekiego zwierzaczka (takiego wolą nie mieć) ale część chciałaby widzieć, w czym problem, czy to odwracalne
i na jaki rodzaj działań się przygotować.

Posted

ja tez odrazu zakochalam sie w Maluszku....jak go zobaczylam
....musimy koniecznie chociaz sprobowac usprawnic te nozke, bo teraz jest mlodziutki ale z wiekiem ta nienaturalna pozycja i obciazenie dla biodra beda skutkowaly na pewno kolejnymi zmianami i problemami..

Posted

No i się zesrało.

Dzwoniłam dzisiaj do Bieżyńskiego, żęby się umówić na wizytę, a ten na urlopie za granicą:cool1: A mówiłam mu już wcześniej, że mam takie dwa, co potrzebują diagnozy!

Wraca w poniedziałek- wtedy to się już ode mnie nie odczepi:diabloti: Normalnie będe jak rzep:evil_lol:

Posted

dobrze, ze chociaz w poniedzialek wraca, a nie np za miesiac....

a ten wet to jest jakis specjalista ortopeda (nie wiem czy psi ortopeda ma jakas swoista nazwe...:oops:)??

Posted

kikou napisał(a):
a ten wet to jest jakis specjalista ortopeda (nie wiem czy psi ortopeda ma jakas swoista nazwe...:oops:)??

To jest specjalista chirurg, więc lepszej diagnozy nie można chcieć!

Posted

z tego co wiem ,to psim ortopedą są dr dr Szczypka i Niedzielski.Szczypka będzie od 11 lipca ,a Nedzielski nie wiem.
Koperku,gdzie mam wpłacić 40 zł na malucha czy też na razie je trzymać.

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Koperku, wyslij mi prosze na pw te zdjecia dla Tiny :oops::oops:
hi hi hi :evil_lol: Ok- zaladują się i wyślę! A mogą być na wątku wrocławskie pieski prosza o domy???? Będzie mi latwiej, a może ktoś coś pokocha??

Posted

[quote name='Poker']z tego co wiem ,to psim ortopedą są dr dr Szczypka i Niedzielski.Szczypka będzie od 11 lipca ,a Nedzielski nie wiem.
Koperku,gdzie mam wpłacić 40 zł na malucha czy też na razie je trzymać.
Na razie trzymaj- jak będę wiedziała co i za ile to napiszę na wątku i wtedy poproszę o pomoc w uzbieraniu kwoty!;) DZIĘKUJĘ POKER!!!