kikou Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 widzialam dzis rano malucha.... jejku jaka to najslodsza przylepeczka... PRZEEEECUDOOOOWNY!!!! Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Maluszek Się Przypomnia, Wciąż Czeka Na Domek, Gdzie Będzie Kochany Quote
kikou Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 szukamy domu, piesek jest przeslodki... mam pytanie, kto ma zdiecia rtg malucha? i czy juz ktos wypowiedzial sie konkretnie jakie sa szanse na polepszenie stanu tej nozki? Quote
Koperek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 kikou napisał(a):szukamy domu, piesek jest przeslodki... mam pytanie, kto ma zdiecia rtg malucha? i czy juz ktos wypowiedzial sie konkretnie jakie sa szanse na polepszenie stanu tej nozki? starych zdjęć RTG robionych w schronie zaraz po przyjęciu FLIKA nie można znaleźć:shake: Obiecałam, że w tym tyg. pojadę do specjalisty i zrobimy nowe prześwietlenia. Quote
majqa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Jak Ci można pomóc piesinko? Co można jeszcze zrobić poza ogłoszeniami i zamarudzeniem otoczenia??? :-( Quote
Poker Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 to ja przekażę 40 zł z mojego bazarku,zrobionego na Kiu, na malucha.Widziałam go w sobotę w schronie,jest przesłodki:loveu:.Na czyje konto mam wpłacić? Quote
majqa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Koperek obiecała w tym tygodniu zrobić RTG maluchowi więc może na ten cel przeznaczyć pieniążki? Quote
Poker Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 mi tam obojętnie na co , byle na niego :evil_lol: Quote
majqa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czekajmy więc na odzew Koperka. Niech się ta łapeńka wyjaśni raz, a dobrze. Nie dziwię się, że ludzie dopytują o nią. Oczywiście, że część z nich z wścibstwa i niechęci do kalekiego zwierzaczka (takiego wolą nie mieć) ale część chciałaby widzieć, w czym problem, czy to odwracalne i na jaki rodzaj działań się przygotować. Quote
kikou Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ja tez odrazu zakochalam sie w Maluszku....jak go zobaczylam ....musimy koniecznie chociaz sprobowac usprawnic te nozke, bo teraz jest mlodziutki ale z wiekiem ta nienaturalna pozycja i obciazenie dla biodra beda skutkowaly na pewno kolejnymi zmianami i problemami.. Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No i się zesrało. Dzwoniłam dzisiaj do Bieżyńskiego, żęby się umówić na wizytę, a ten na urlopie za granicą:cool1: A mówiłam mu już wcześniej, że mam takie dwa, co potrzebują diagnozy! Wraca w poniedziałek- wtedy to się już ode mnie nie odczepi:diabloti: Normalnie będe jak rzep:evil_lol: Quote
kikou Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dobrze, ze chociaz w poniedzialek wraca, a nie np za miesiac.... a ten wet to jest jakis specjalista ortopeda (nie wiem czy psi ortopeda ma jakas swoista nazwe...:oops:)?? Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 kikou napisał(a):a ten wet to jest jakis specjalista ortopeda (nie wiem czy psi ortopeda ma jakas swoista nazwe...:oops:)?? To jest specjalista chirurg, więc lepszej diagnozy nie można chcieć! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Koperku, wyslij mi prosze na pw te zdjecia dla Tiny :oops::oops: Quote
Poker Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 z tego co wiem ,to psim ortopedą są dr dr Szczypka i Niedzielski.Szczypka będzie od 11 lipca ,a Nedzielski nie wiem. Koperku,gdzie mam wpłacić 40 zł na malucha czy też na razie je trzymać. Quote
GoskaGoska Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dziewczyny nie uwierzyc Pani chce zabrac jutro pieska, zaraz napiszę wiecej :) Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Koperku, wyslij mi prosze na pw te zdjecia dla Tiny :oops::oops: hi hi hi :evil_lol: Ok- zaladują się i wyślę! A mogą być na wątku wrocławskie pieski prosza o domy???? Będzie mi latwiej, a może ktoś coś pokocha?? Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Poker']z tego co wiem ,to psim ortopedą są dr dr Szczypka i Niedzielski.Szczypka będzie od 11 lipca ,a Nedzielski nie wiem. Koperku,gdzie mam wpłacić 40 zł na malucha czy też na razie je trzymać. Na razie trzymaj- jak będę wiedziała co i za ile to napiszę na wątku i wtedy poproszę o pomoc w uzbieraniu kwoty!;) DZIĘKUJĘ POKER!!! Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='GoskaGoska']dziewczyny nie uwierzyc Pani chce zabrac jutro pieska, zaraz napiszę wiecej :) PISZ NATYCHMIAST BO ZWARIUJĘ! Quote
Recommended Posts