majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Już jest "jutro"...;) Czekamy na wieści z domeczku, jak tylko malec się w nim znajdzie! Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzisiaj do godz. 14 FLIKUŚ jeszcze się ze mną bawil i troszkę go wymiziałam. Mam nadzieję, że po moim wyjściu domek się wykroił! Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 z domkiem prowadzone są rozmowy i negocjacje:cool3: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='ecci']z domkiem prowadzone są rozmowy i negocjacje:cool3: A czy FLIKUŚ w tej kwestii ma coś do powiedzenia???:mad: Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Koperek']A czy FLIKUŚ w tej kwestii ma coś do powiedzenia???:mad: no jasne, że ma!!! A co takiego chce powiedziec maluszek...:cool3: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ecci napisał(a):no jasne, że ma!!! A co takiego chce powiedziec maluszek...:cool3: Że o zbadanie dokładne nóżki bardzo prosi i rzeczywistą diagnozę, czy aby tej nóżki zginać w przysżłości nie będzie mógł nadal...? Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 czy maluch jest juz w domu czy dalej w schronisku? Quote
ecci Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 GoskaGoska napisał(a):czy maluch jest juz w domu czy dalej w schronisku? w schronisku i nie jestem w stanie nic powiedziec na temat domku, bo domek przestał się odzywac...:-( Quote
Koperek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ecci napisał(a):w schronisku i nie jestem w stanie nic powiedziec na temat domku, bo domek przestał się odzywac...:-( Kocham takie domki!:cool1: Narobią nadziei i .... the end:cool1: Mam foty maluszka!;) Jak Wam pokażę to padniecie!!! Quote
Edi100 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czyli to Biedactwo bez szansy na domek?:placz: Szukamy dalej:( Quote
Koperek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Edi100']Czyli to Biedactwo bez szansy na domek?:placz: Szukamy dalej:( Oczywiście, że jest szansa! Trzeba tylko dobrze poszukać!;) Na razie dwie foty, reszta jutro: Quote
majqa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Koperuś, sorry za offa ale rozpatrz się w swoich mailach. Walę w wątek, bo ostatnio nas zawiodło PW. Dostałam formularzem z www.populada.pl info takiej treści: "Witam! Poprzednią wiadomość wysłałam na adres podany wyżej - tu znany mi Twój mail, więc nie wiem, czy doszła. Na wszelki wypadek podaję jeszcze raz moje dane: X, Y (dane tej Pani, adres, nr dowodu). I bardzo proszę o info, czy sunia ma jakieś imię. Pozdrawiam - X" Z tego portalu ogłoszeniowego nie przychodzi w powiadomieniu numer ogłoszenia, stąd nie wiem, o jaką sunię Pani pyta (odesłałam jej zapytanie). Domyślam się jedynie, że ja dawałam ogłoszenie. Dostałaś od jakiś mail z tak pełnymi danymi (na PW Ci je przesłałam)??? Może chodzi o Kudłatkę, nieaktualną już sunię z Lublina lub nieżyjącą Brendę? (Niestety, nie ze wszystkich portali udaje się zdjąć ogłoszenia.) Quote
Koperek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 majqa- zamorduję! Na każdym wątku!:crazyeye: WYJAŚNIONE- z panią rozmawiałam wczoraj!;) Quote
Isadora7 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Koperek']majqa- zamorduję! Na każdym wątku!:crazyeye: WYJAŚNIONE- z panią rozmawiałam wczoraj!;) Ja nie pozwolę na taki czyn:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hi, hi...jasne, że wyjaśnione...Dziękuję Koperku!!! :loveu: Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Maluszku, w górę, nikt do Ciebie nie zajrzał, a Ty tkwisz pewno dalej w miejscu, które wcale Ci się nie podoba.:-( Quote
Koperek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 FLIKUŚ- kochane maleństwo! Chodzi luzem po schronisku, bo tak bardzo jest niekonfliktowy i tak bardzo pragnie czyjegoś zainteresowania:-(, chociaż na chwilkę! Dziś przywitał się ze mną i z kudłatką, która mimo, że duuużo większa i duuużo starsza to już pojechała do domku, a to maleństwo ratlerkowate nadal siedzi samotne i nieszczęśliwe:-( Tutaj z kilkuletnią dziewczynką:loveu: On kocha wszystko co się rusza- w ostateczności może być kotek lub ptaszek:loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Isadora7']Biedny malutki:-([/quote] Biedny i stęskniony:( Co w sprawie konsultacji u weta, a propos łapy? Quote
Koperek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Edi100']Biedny i stęskniony:( Co w sprawie konsultacji u weta, a propos łapy?[/quote] Nic! Nie mam czasu!:shake: Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Koperek']Nic! Nie mam czasu!:shake:[/quote] Koperuś, ja Ci do stóp padam. Rusz tę sprawę. Plizzzz...:modla::modla::modla: Quote
Koperek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='majqa']Koperuś, ja Ci do stóp padam. Rusz tę sprawę. Plizzzz...:modla::modla::modla: Myślami to góry mogę przenosić- ale się nie wyrabiam!!!:shake: Już lekki syf zaczynam mieć w domu, bo sprzątnąć nie mam kiedy- to jest straszne po prostu! Doba za krótka! Quote
Recommended Posts