Koperek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 majqa napisał(a):Kto i co by to nie było, oddzwoń!!! Proszę.... No oczywiście! Dwie stówy w jeden miesiąc na tel. to mało- zabulę jeszcze :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Koperu ja dala tez twoj telefon w sprawie bezdomnej suni kudlatej co jest do uspienia . Quote
Ola164 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Toż to już wielkie :loveu: Maluszek jak urósł :) Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dziecino pozdrawiam, pisz do ciotki jak coś potrzebujesz żebym ci pomogła. Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Koperek napisał(a):Ano nikt akurat o niego nie dzwoni :-( a czy on jeszcze jest??? jak byłam to zapomniałam sprawdzić...ale z tego co wiem to moja znajoma miała na dniach po niego jechać! Quote
Koperek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ecci napisał(a):a czy on jeszcze jest??? jak byłam to zapomniałam sprawdzić...ale z tego co wiem to moja znajoma miała na dniach po niego jechać! :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 czyli w tej kwestii NASZA wiedza jest na jednakowym poziomie!!! A ja nawet nie mam jak skontaktowac się z tą dziewczyną bo jej telefon ukradli:placz: Quote
Koperek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Cholera, trzeba było to wczoraj napisać:mad:! Niedawno dzwoniłam do schronu i o dziwo za czwartym razem się dodzwoniłam, więc i o FLIKUSIA bym się zapytała! A tak to doopa! Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Koperek'](...) FLIKUSIA (...)! Jak rozumiem, Flikuś = zapomniane imię tej psiej dzieciny? Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 majqa napisał(a):Jak rozumiem, Flikuś = zapomniane imię tej psiej dzieciny? zobacz na post wyżej!!! jutro jedzie do domku!!!! Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ecci napisał(a):zobacz na post wyżej!!! jutro jedzie do domku!!!! Nasze posty się rozminęły. Jak klepałam w klawiaturę, Twojego jeszcze go nie było ale....super!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Dzięki Ecci za tak przekochaną informację !!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koperek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='majqa']Jak rozumiem, Flikuś = zapomniane imię tej psiej dzieciny? Dokladnie- napisalam sobie na kartce :eviltong: ecci- napisz, czy dziewczę będzie diagnozować tą biedną nóżkę małego?? Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 majqa napisał(a):Nasze posty się rozminęły. Jak klepałam w klawiaturę, Twojego jeszcze go nie było ale....super!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Dzięki Ecci za tak przekochaną informację !!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: ja się dzisiaj upiję!!! staruchy do domku, szczeniak do domku, Sara na tymczas...mam dobrą passę, dawajcie jeszcze!!! Quote
Isadora7 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='ecci']mały jutro jedzie do domku!!!! Quote
emilia2280 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ale cudownie. Oczom nie wierzé! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts