Agnieszka(Visenna) Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Niestety okazja nie nastapila.A w zasadzie byla, kiedy zabieralam pogryziona Majkę.Tylko ,ze bylam bardzo przejeta i zmartwiona zlymi rokowaniami na tyle, za zapomnialam sie dowiedziec konkretnie co z ta lapa jest. Fakt jednak jest faktem ze ona sztywna jest i sztywna pozostanie.Pies sobie super radzi i w niczym mu ona nie przeszkadza.Nie wiem kiedy bede w schronisku, ale zwazywszy na ostatnie wydarzenia ktore mialy miejsce w moim zyciu pewnie nie predko Quote
Koperek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Aguś spoko- będę to się dowiem- Ty się zajmij sobą;) Maluch jest prześwietny, więc zagrożenie nad nim nie wisi! Quote
majqa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Isadora7 napisał(a):Ciotki kimbinujcie ogłaszanie dzieciaka. Jeśli nie dam rady niczego wymotać w pracy to w tym tyg. kiepsko domowo kiepsko to wygląda ale nie przesądzajmy. Czekam na zdjęcia (Isadoro mogłabyś je pomniejszyć, jak Koperek wrzuci na wątek? Swoją drogą, zerknij proszę, bo te "za kratami" chyba też wymagają pomniejszenia). Quote
Isadora7 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='majqa']Jeśli nie dam rady niczego wymotać w pracy to w tym tyg. kiepsko domowo kiepsko to wygląda ale nie przesądzajmy. Czekam na zdjęcia (Isadoro mogłabyś je pomniejszyć, jak Koperek wrzuci na wątek? Swoją drogą, zerknij proszę, bo te "za kratami" chyba też wymagają pomniejszenia). Nie ma problemu, ale jakby mi to "umknęło" to przypomnijcie na privie ("zarobiona" jestem i mogę przeoczyć). A jeszcze lepiej jakbym na maila dostała wtedy na bank nie "umknie" mi. [email protected] Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Koperku, najpóźniej w weekend pomogę tekstowo w ogłoszeniach. Do tego czasu daj mi jakąś konstruktywną informację, jaka jest diagnoza weta odnośnie nóżki. Wybacz ale to, że zawsze będzie sztywna, do mnie nie przemawia. "Łyknęłabym" takie zbycie informacyjne gdyby nie zawód. Niestety za cwana jestem na ogólniki. Dopytaj, proszę. Czekam również na zdjęcia, a z kolei by móc poogłaszać biedactwo, poproś kogoś o pomniejszenie zdjęć, które zrobisz, do formatu mniej niż 100kb (takie i tylko takie wchodzą na większość stron ogłoszeniowych). Czekam aż ruszysz sprawę. Hm...zdecyduj również proszę, na kogo podawać namiary kontaktowe. Ciebie? Jeśli to ktoś inny - proszę o imię, kom. mail (na PW może być, jak najbardziej). Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Byłam dzisiaj i zapytałam o ... (no właśnie- znowu zapomniałam:oops:). Nóżka jest sztywna od momentu przywiezienia go przez ludzi, którzy go znalezli błąkającego się. Zostało zrobione w schronie zdjęcie RTG (mogę wziąć i przesłać komuś), które ukazalo, że w łapce ma piesek drut (czy druty?) i chyba jakieś śrubki:crazyeye: Wskazuje to na to, że widocznie musiał mieć jakiś wypadek w przeszłości i ktoś (znachor??) nieudolnie mu tą nóżkę złożył. Więc teraz chcąć uratować psisko, należałoby mu tą nóżkę jeszcze raz prześwietlić i najwyżej u dobrego chirurga zasięgnąć porady, zrobić diagnozę i jeśli to by usprawnilo łapę- wykonać operację. Teraz sobie wymyśliłam, że spróbuję wziąć małego na nowe RTG i skonsultować ze swoim wetem (specjalista chirurg)- ciekawe, co na to powie. Foty niestety wieczorem;) A jakby mi ktoś użyczył instrukcję zmniejszania fot to byłabym niezmiernie wdzięczna!!!:loveu: Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Koperek'](...) Zostało zrobione w schronie zdjęcie RTG (mogę wziąć i przesłać komuś), które ukazalo, że w łapce ma piesek drut (czy druty?) i chyba jakieś śrubki:crazyeye: DRUTY??? ŚRUBKI??? CZASOWE, DOZGONNE??? O CO U DIABŁA CHODZI??? WYBACZ KOPERKU, TO NIE DO CIEBIE, ALE CÓŻ, MAM NOSA, ŻE DOPYTUJĘ !!! :-( Wskazuje to na to, że widocznie musiał mieć jakiś wypadek w przeszłości i ktoś (znachor??) nieudolnie mu tą nóżkę złożył. (...) Teraz sobie wymyśliłam, że spróbuję wziąć małego na nowe RTG i skonsultować ze swoim wetem (specjalista chirurg)- ciekawe, co na to powie. BŁAGAM, POPROSTU BŁAGAM ZRÓB TO, JAK NAJSZYBCIEJ!!! PRZED TYM MALEŃSTWEM KAWAŁ ŻYCIA... Foty niestety wieczorem;) A jakby mi ktoś użyczył instrukcję zmniejszania fot to byłabym niezmiernie wdzięczna!!!:loveu: Ja Ci nie użyczę instrukcji, bo jestem cienias w tym ale napisz do Isadora7 i poproś o pomoc w zmniejszeniu fotek. KOPERUŚ, TU, WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ CIĘ, ŻE BĘDZIESZ MNIE ZABIJAĆ NA RATY, PÓKI, A NIE ŻARTUJĘ, NIE WYJAŚNISZ NOWYM RTG I KONSULTACJĄ Z DOBRYM WETEM, TYCH TAJEMNICZYCH DRUTÓW, ŚRUBEK W MALEŃSTWIE...JAK WSPOMNIAŁAM WIELE KITU I MĄDROŚCI IDZIE MI WCISNĄĆ ALE...NIE TU...BŁAGAM O KONKRETY, A PÓKI CO, NA JAK DŁUGO + ROZPOZNANIE (SPEKULACJA ODNOŚNIE PRZYCZYN). aha...Dasz mi powyższe info, pojawią się fotki, podaj mi również kontakt do osoby, na którą podawać ogłoszenia. Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Koperek napisał(a):Tak jest pani psorko! :lol: O, Ty...qrczę, szczęściaro, bo wiesz, że żart Ci ujdzie płazem...:evil_lol: ;) Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 majqa napisał(a):O, Ty...qrczę, szczęściaro, bo wiesz, że żart Ci ujdzie płazem...:evil_lol: ;) Ano i rację rzeczesz! :eviltong: Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Błagam, nie żartuj Koperku ze słabości do Ciemmmm. To nie fair!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Koperek mówiłam ślij foty do mnie pomniejszę. Na udzielanie instrukcji nie mam chwilowo czasu, może kiedyś Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Isadora7 napisał(a):Koperek mówiłam ślij foty do mnie pomniejszę. Na udzielanie instrukcji nie mam chwilowo czasu, może kiedyś Tak jest pani psorko! :lol: (zresztą druga już:evil_lol:) Quote
oktawia6 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 do mnie też możesz słac na mail jakby co!:evil_lol: Quote
Koperek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No i foty nie wysłane, bo zasnęłam przy kompie- koopa roboty:shake: Wyślę dzisiaj wieczorem lub jutro- nie zabijcie mnie (majqa i Isadora!):placz: Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja ciem zabijem, jak nie one........ Maluch swoja drogą jest przeuroczy, a mimo niesprawnej łapki, potrafi tak popierd...ać, że hej!!! Quote
Koperek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='ulvhedinn']Ja ciem zabijem, jak nie one DOBRA- WIEM O CO BIEGA- JAK GRZESIEK RUSZY TYŁECZEK RANO- TO NIE MA PROBLEMU;)........ Maluch swoja drogą jest przeuroczy, a mimo niesprawnej łapki, potrafi tak popierd...ać, że hej!!! TO PRAWDA!:evil_lol::evil_lol: ....................................................... Quote
Koperek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Najpierw wstawię tutuaj, a potem najwyżej powysyłam :cool1: Poniższe foty przedstawiają w pełni usposobienie FIRUSIA (czy jakoś tak- nie mogę się tego imienia nauczyć:oops:): ...Firuś z bliska:evil_lol: ...Firuś z daleka (taka czarna kropeczka w dali:evil_lol:) ...Firuś z odleglości pośredniej (jakieś 1,5 metra:lol:) Quote
majqa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Koperuś, to pierwsze to fotka błyskawicy a nie psa, hahaha...spróbuj proszę zrobić mu takie zdjęcie, gdzie ktoś go przytula, przytrzymuje, gdzie widać jego pychola. Sama wiesz, im trafniejsza fota w ogloszeniu tym większa szansa na domek. Quote
Recommended Posts